Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ZAWIEDZIONY !!!

Hells Guardian

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ZA-WIE-DZIO-NY :evil: Obejrzałem wczoraj środowe ECW i nie wytrzymam...musze się wypowiedzieć...

Walka RVD i SABU TOTALNY SHIT !!! Pełno pomyłek i żałosnych improwizacji...a to przecież "wspaniali professional wrestlers" z ogromnym doświadczeniem i wieloletnią karierą...po obejrzeniu tej walki zastanawiam się czy to całe ECW i WWE zarazem robi sobie coraz gorsze jaja z fanów :?: którzy stoją, patrzą i żałośnie udają, że nic niewidzieli po czym krzyczą ECW ECW ECW...

Main Event: liczyłem łapania naszej professional federacji 2 ŁAPANIA !!! i to były suplexy pierwszy zrobił Lashley, a drugi pod koniec walki Big Show z narożnika. Reszta walki to punche, big booty, chopy, clothesliny, duszenia itd...aby tylko się nie zmęczyć zabardzo...(chociasz i po tym Big Show ledwo dyszał po walce)...A na koniec Test tak się przejął rolą swojego bigboota, że cały się spocił...nawet jego nos nie wytrzymał presji :lol:

http://img237.imageshack.us/img237/1995/truewrestlingempirecomebz2.jpg

http://img161.imageshack.us/img161/7130/26ok0.jpg

No rozrywka Entertainment jak nic :lol:

Na koniec zacytuję pewną osobę "WWE is Entertainment NOT professional wrestling!"

I żal mi tych fanów którzy na to patrzą i jeszcze się kłucą...

tyle.

Edytowane przez Hell's Guardian
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

6

• Alacer

6

• Wee Man

5

• Spojler

5

Top użytkownicy w tym temacie

były suplexy pierwszy zrobił Lashley, a drugi pod koniec walki Big Show z narożnika. Reszta walki to punche, big booty, chopy, clothesliny, duszenia itd

Właśnie dlatego walki WWE, czy nowego ECW oglądam sporadycznie. Rzuty i łamania, które we wrestlingu powinno być esencją walki, spychane są tam na dalszy tor, przez co walki są najczęściej okropnie nudne. Ja już dawno definitywnie zerwałem z nowym ECW. Cotygodniowych show nie ściągam już od dawna. Niestety, ale nowe ECW ma się do starego tak, jak - powiedzmy - świnka morska do morza i świni...

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Hell's Guardian, nie odkryłeś Ameryki ;). Oglądam nowe ECW od początku, ale od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie przestać. Z każdą galą jest coraz gorsze. Na początku było niezłe. Co prawda nie miało żadnego związku ze starym ECW, ale było czymś innym niż RAW i SmackDown!. Niestety, stało się to, o czym pisałem kilka miesięcy temu. ECW przekształciło się w śmietnik dla odpadów z WWE. Hardcore Holly, Rene Dupree, Kevin Thorn, Great Khali, Daivari, Shannon Moore, Test i reszta, to wrestlerzy niepotrzebni w WWE, ale z powodzeniem występujący w ECW. Starzy wrestlerzy jak Sandman, Balls Mahoney, Tommy Dreamer, czy Little Guido, o którym pisałem w innym temacie, musieli ustąpić im miejsca. RVD występuje bo ktoś ze starej ekipy musi. I to jest w tym najgorsze. Dopóki występowali wrestlerzy ze starego ECW, gale były naprawdę znośne. Teraz jest wręcz odwrotnie. Ostatnio nawet zmieniono wygląd rampy, żeby była bardziej w stylu WWE. Kiedy dołożymy do tego fatalną w każdym calu Rebeccę otrzymamy syf, jakiego świat wrestlingu długo nie widział. A Paul Heyman każdy speech zaczyna tak samo... ile można słuchać: "ladies and gentlemans, my name is Paul Heyman"?

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Windows

ja juz prawie wogole nie ogladam ECW, bo to ani nie entertainment ani nie techniczna esencja wrestlingu. gdyby tam wskoczyl Steiner jeden lub drugi od razu ilosc suplexow w jednej gali wzrosla by o 500%. Lashley, CMPunk, RVD- wokol nich jeszcze moze da sie cos zrobic z tym ECW, ale i tak marnie to widze ... a Test ...buheheheh

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Ano nie odkryłem ameryki bo zrobił to już ktoś :razz: A wracając do tematu naprawde to, że mam dosyć WWE to jest jasne dla mnie, ale ECW było dla mnie taką iskierką fajnego wrestlingu McMahona...One Night Stand widocznie mi zamieszało w głowie na tyle, że oglądałem każde ECW do dzisiejszego dnia, a raczej tej soboty w którą obejrzałem tą ostatnia gale...RVD z Sabu tak walczyli jakby nie chcieli się nawet zamocno dotknąć (w końcu przyjaciele od drugów :P tak słyszałem) tarzali się itd zresztą wszystko widać na moim filmiku w dziale Spamdown...

Także dobrze, że jest TNA bo tak to już bym nic nie oglądał...

Aha ta zmiana wizerunku gali na wwe-podobny to już ECW całkiem to WWE przypomina...Niby EXTREME, a extreme rules są raz na gale nie jak w one night stand gdzie wszystkie walki były już w miare dobre jak na dzieło McMahona nienawiść fanów do WWE mi się podobała...a tu co mamy ??? wrestlerzy z WWE sobie w ECW walczą i kibice się cieszą jak dzieci widząc starych wyjadaczy, a nie młode talenty (TNA)....

Apel do fanów WWE i ECW (tych fanów, którzy jeżdżą na gale)

"Tatuś, i Mamusia" kiedyś zejdą z tego świata...co wtedy będzie? jaskiniowcy, pigmeje, wampiry, zombie, nadzy tancerzy... to będzie Full Entertainment...

Po śmierci Vinca wątpie, żeby jego synek zrobił coś lepiej...

http://img59.imageshack.us/img59/8808/ecwwql6.gif

• Urządzenie:  Android

Z One Night Standów w głowie zamieszał mi tylko pierwszy, drugi nie był nawet w połowie taki dobry ;). Vinnie zobaczył, że stare gwiazdy przyciągają ludzi jak magnes, więc chciał sprawdzić czy jak dorzuci kilka swoich, to nie będzie tak samo albo i lepiej. Myślę, że w tej kwestii niewiele się zmieniło, bo miejsce fanów ECW, którzy odwrócili się od tego dziadostwa zajęły marki WWE, które z wyciągniętym jęzorem oglądają walki extreme Bobby'ego Lashleya.

PS: edytuj posta w Spamdown! i napisz, że to Twój filmik, bo to nie jest oczywiste ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

Ja oglądam i chyba będe oglądał ECW choć to tak naprawde niejest ECW tylko WWE . Tak to trzeba przyznąć te nowe ECW zeszło na psy zanim się jeszcze zaczeło . Jeśli chcieli zrobić ECW od początku to poco wsadzili tu tych swoich jak to ujoł SixKiller ODPADKI . Żeby wszystko zepsuli !! Przyznaje walki w co tygodniowej gali ECW są marne i czasem żałosne ale przecież i tak teraz nie oddwożą klimatu i poziomu walk starego ECW bo to nie te czasy i nie ta federacja (WWE) . Niektórzy wrestlerzy mają już swoje lata ale moim zdaniem powinni więcej zainwestować w takich wrestlerów jak The Sandman , Tommy Dreamer ..... A oni zanudzają wszystkich walkami Hardcore Holly , Test .....
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

Cóż to co chciałem napisać już zostało napisane przez Was. Dla mnie też "ECW" na samym początku było całkiem spoko, ale im dalej tym gorzej. Ostatnia gala to już dno totalne, walka RVD vs Sabu = kilkanaście zepsutych spotów, co to ma być :?: Jeżeli tacy wrestlerzy nie potrafią zrobić dobrej walki to marnie to widze. Szkoda, że zapaśnicy tacy jak Dreamer, Sandman, Little Guido, Mamaluke, Balls muszą jobbować odpadom z WWE, cóż wątpię, że Vince przejrzy na oczy i zrobi coś pozytywnego z tego, chciałbym, ale wątpię. Gale będę oglądał w dalszym ciągu, bo oglądam wszystko i zawsze, choćbym miał oglądać te gale dla 2 czy 3 wrestlerów :)

15974308365193fac7b7921.jpg

Nom dokładnie...żałosny ostateczny powrót Hardy Boyz...(nie dokońca zabardzo bo to team Xtreme) Matt, który się "spasł" i został niszczony przez kilka lat będąc joberem...WWE pozyskało Jeffa, który o wiele lepiej wygląda od Matta...a poprzednie "niszczenie" Matta psuje ogólny wyraz o tym teamie...

Mi się śmiać chce widząc jak WWE zamiast iść do przodu COFA się totalnie do przeszłości...ale ci wrestlerzy kiedyś zejdą ze sceny...nie wiem czy WWE jest na to gotowe...

Ale przecież taki Test, Lashley będą jeszcze nas długo "zadowalać" swoimi występami...

Aha i jeszcze słówko o RVD "Flaki z olejem" podawane światu co tydzień...ciągle tauntuje swoje R-V-D robiąc w kółko "same all shit"...nie wiem czy WWE niedługo nie zacznie płacić fanom za doping lub puszczać z taśmy...

Raz po jakimś łapaniu (nic specjalnego) słyszałem fanów "OOOOOŁŁŁŁŁ" poczym cofnołem filmik i widziałem jak wszyscy siedzą i sie gapią bez ruchu na walke...skąd to "OOOOOŁŁŁŁŁ" :?: z taśmy albo dograne :twisted:

http://img59.imageshack.us/img59/8808/ecwwql6.gif

W ogóle żałuje tej całej reaktywacji ECW TV. O ile jeszcze ONS 1&2 były dobre, o tyle ten program nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Większość wrestlerów, np Tommy Dreamer, Sandman, CM Punk, Stevie Richards mogłaby spokojnie występować na scenie nieżaleznej i lepiej by na tym wyszli.

Nie widziałem tego "ECW" i wątpię abym oglądał bo po prostu wiedziałem,że pod szyldem WWE nic dobrego z tego nie wyjdzie. Ci co tak bardzo chcieli powrotu ECW to widzą teraz co z tego wyszło - shit :roll: .

A mi nie wiem czemu Test kojarzy sie z wsciekla wiewiorka :D
Scorpion Death Lock

Hahahaha :lol: i to baaardzo wściekłą aż mu biała ciecz z nosa wyleciała :twisted:

Ale Test rzeczywiście przypomina wiewiórke...

• Urządzenie:  Macintosh

Mi bardziej przypomina świstaka :P

swoja droga chcialbym zauwazyc ze tak spuchniety test wyglada po prostu obrzydliwie...w porownaniu do Mastersa, Lashley'a, Batisty etc

129287286446c8a666924a3.jpg