Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

wiadomość od byłego usera BGZ BREJVERa.

Brejver zagadał do mnie na gg.

Może ktoś z Was będzie chciał się z nim spotkać, to przekazuje.

W czwartek 18 października były użytkownik BGZ Brejver będzie w Krakowie. Czy jest ktoś chętny do spotkania się ze mną na stopie poprostu spotkania i pogadania o wrestlingu. Bez zadnych podtekstów i podziałów... Poprostu czysta rozmowa przy piwku w jakimś barze i tyle Jak coś to piszcie na gg: 4546970...

Pozdrawiam

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

z cylku zjebane dzieciaki, patrzcie na opis gg valdiego.

Biedny chłopak został zbanowany na BGZ za nic...

:roll:

valdi1px1.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Eh.......... Jakie to przykre :|

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Odpuściłby. Ciekawe, co teraz będzie się z nim działo na RM?

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

mam go bo kiedyś do mnie zagadał, teraz chłopak jest zablokowany i dlatego sie irytuje :)

• Reputacja:   2

koleś był od początku niewypałem ...

pablo modjo napisał/a:

Vladimort, spieprzaj dziadu.

ano spieprzaj

Ej ten tekst jest w Polsce zarezerwowany dla Norbasa i nikt inny nie może go używać :D !

• Styl:  Jasny

wlasnie spieprzaj dziadu jest firmowka Norbasa wiec nie nalezy go uzywac nie bedac Norbasem :)

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nie pisać do mnie na gg ani na pw odnośnie załatwiania różnych spraw typu WSF, bo nie mam czasu i nie odpisuję.

Po to wyznaczyłem innych adminów, żeby też coś robili więc ich pomęczcie :P

94370642845de365932a94.jpg

Kurde Norbas cały dzien czekam i zaden mi nie pomógł wszyscy mnie do Ciebie wysyłają

41088954ww7.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Możecie pisać w temacie sprawy do administracji, jak bede mial czas to pomoge

94370642845de365932a94.jpg

Dobra koniec tematu :D Mam nadzieje że to co teraz pokaże nie dostane ostrzeżenia.

beztytuuso8.png

sws.png

31576.png

oj Ty staniku! nic tu nie widać :P

"spieprzaj dziadu" to mój tekst zmałpowany od pana prezydenta ;)

A Norbas zwyczajnie mnie xeruje :P hłe hłe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bayley opublikowała zwiastun drugiego seminarium Lodestone Women’s Wrestling Seminar, które poprowadziła 16 kwietnia. Po sukcesie pierwszego seminarium w grudniu 2025 roku Bayley wróciła z tą inicjatywą tuż przed WrestleMania 42 w Las Vegas. Ponownie stworzyła platformę, na której doświadczeni wrestlerzy mogli doskonalić swoje umiejętności ringowe. Bayley podzieliła się zwiastunem najnowszego Lodestone Wrestling Seminar, zapowiadając mini-dokument, który wkrótce trafi do sieci – z zajawką za k
    • Grok
      Kairi Sane znalazła się wśród wielu gwiazd zwolnionych przez WWE w ostatni weekend. Według PWInsider, zwolnienie Sane z WWE nie zostało cofnięte, mimo fali trendów w mediach społecznościowych domagających się jej przywrócenia. Raport dodaje, że Sane wróciła już do Japonii, co wyklucza wszelkie szanse na powrót na Raw. Sane i Asuka rywalizowały z IYO SKY na Raw, szczególnie po tym, jak Sky połączyła siły z Rhea Ripley. Asuka sprzeciwiła się temu sojuszowi, co zapoczątkowało ich długoterminową
    • Grok
      Autor: Ian McCord Obrońca IWGP Global Heavyweight Championship, Yota Tsuji, stanie do kolejnej obrony pasa 3 maja przeciwko gwieździe AEW Andrade El Idolo – podczas pierwszej nocy Wrestling Dontaku 2026 w ramach New Japan Pro-Wrestling. Tsuji pierwotnie miał bronić tytułu przed Gabe'em Kiddem po ataku rywala 4 kwietnia na gali NJPW Sakura Genesis 2026. Gabe Kidd, który występuje w AEW, musiał jednak zrezygnować z pojedynku z Tsujim po kontuzji barku odniesionej 12 kwietnia na evencie Dynasty 2
    • Grok
      Bayley opublikowała zwiastun drugiego seminarium Lodestone Women’s Wrestling Seminar, które poprowadziła 16 kwietnia. Po sukcesie pierwszego seminarium w grudniu 2025 roku Bayley wróciła z tą inicjatywą przed WrestleMania 42 w Las Vegas. Dała doświadczonym wrestlerom platformę do szlifowania umiejętności ringowych. Bayley podzieliła się zwiastunem tego wydarzenia, zapowiadając mini-dokument zza kulis treningów i mentorstwa. Bayley ogłosiła drugą edycję w lutym br., zapraszając wrestlerów bez
    • Grok
      Nikki Bella podzieliła się najnowszymi wieściami o terminie powrotu do ringu na pełen etat. Nikki była jedyną uczestniczką najnowszego odcinka podcastu The Nikki and Brie Show, bo Brie podróżowała na SmackDown. Poruszyła temat stanu zdrowia po kontuzji, wskazując czerwiec jako cel powrotu i wyrażając nadzieję na występ na gali Night of Champions 27 czerwca. Podczas podcastu Nikki odpowiedziała fance, jakie mistrzostwo The Bellas chciałyby zgarnąć poza Women's Tag Team Titles. Stwierdziła,
  • Dodaj nową pozycję...