Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dodając trzy grosze do Twojego posta - kiedyś czytałem z nim wywiad, fragment z pamięci poniżej (sens dokładnie taki sam, więc brak dokładnego cytatu nie jest przeszkodą):

- Skąd czerpiesz pomysły?

- Czasami pojawia się w Twojej głowie myśl: "co by było gdyby?". Odpowiadam sobie na to pytanie pisząc.

Więc jest dokładnie tak, jak napisałeś. On piecze różne chleby mając na początku jedno ziarenko mąki ;)

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie, nie jestem. Raczej samoukiem, ktory w robocie ma taki za@#$%dol na projekcie, ze wszystkie dobre checi schowalem do szafy na razie.

to gdzie Ty pracujesz ? I jakich programów potrzebujesz, może akurat na dysku miałbym takie, które Ci się przydadzą :)

Wszystko mam, ale dziękuję za chęci i zaoferowanie pomocy :)

A z zawodu to jestem "korpo-szczurkiem"/IT-Outsourcing. Wiedza techniczna z zakresu znajomości kompa, sieci, bezpieczeństwa i takie tam przydaje się, tak ogólnie, kiedy teamy trzeba pogonić do roboty, albo kiedy trzeba rozpoznać, że wciskają Ci kit. No ale co zrobić - na najwyższy priorytet mają max. 2 godzinki, więc nie ma opjerd#$%alanja się ;)

Jest to dość dynamiczna robota i jest pracą reaktywną. Przykład: dzisiaj w nocy coś popisałem na forum i pograłem sobie na Vicie, bo w końcu miałem spokój - nic nie wpadło. Innym razem wbijasz na techniczną konferencję i siedzisz na niej całą zmianę (najdłuższa, jaką mieliśmy, trwała 73h bez przerwy), w międzyczasie zdarza się, że ogarniasz jeszcze dwie lub trzy "dwójki" albo "criticale".. Niestety od kilku miesięcy ten wariant drugi jest częściej :/

chcelatooo.png

Nic tylko pogratulować :) Ja obecnie uczę się w TI, ale nie chcę wiązać z tym swojej przyszłości, do dziś zastanawiam się, co ja tam robię, ale to już ostatni rok, teraz tylko zdać egzaminy i wybrać coś innego..

A podoba Ci się taki rodzaj pracy, czy kierujesz się tym, że pracę trzeba mieć, pieniążki trzeba zarabiać ?

• 3 tygodnie później...

Oba - kasę zarabiać trzeba, ale mam szczęście darzyć ją sympatią :) Póki co na szkolenia wysyłają, czasami jakiś ciekawy certyfikat można zrobić z funduszu pracodawcy i takie tam - w zasadzie gdybym narzekał, to byłbym chyba niewdzięczną mendą. Tym bardziej, że to moja 4 praca i mam porównanie do tego, jak poprzedni pracodawcy traktowali szeregowego pracownika. Z drugiej strony ciężko polecać - do pewnego stopnia człowiek jest tylko trybikiem, który jest bardzo ładnie wymienić, no ale zawsze jakiś inny zegarek może wtedy potrzebować właśnie Ciebie - życie ;)

Z innej beczki - chcę mojemu spełnionemu marzeniu kupić tablet pod choinkę - ktoś jest w stanie mnie poratować radą? Niby do 500 zł, ale po przejrzeniu testów boję się, że skończę z czymś z przedziału 500-1000 (a wtedy ona mnie zabije, że tyle poszło ;/). Ciężko powiedzieć coś o wymaganiach - pewnie sobie ogarnie farmę co jakiś czas, poczyta coś w sieci, itp. 3G nie jest obowiązkowe, ale mile widziane. Najbardziej mi zależy na ocenach praktykujących używaczy takiego sprzętu, w miarę możliwości obiektywne?

chcelatooo.png

• Reputacja:   1 073
  • Styl:  Ciemny

Z tabletem nie pomogę, polecam jakieś fora głównie w tym temacie. ;)

btw...

http://web.archive.org/web/200907180044 ... /index.php?

Działo się, co nie? :)

Wow, świetna sprawa IIL'u. Przeglądnąłem kilka postów no i.. sentyment jest do tego.

Dzięki. Inne fora czytałem - jak widać natłok wiedzy spowodował, że zadałem to pytanie na forum wrestlingowym. Desperacja, nie? Niemniej zakup wykonany i obdarowana bardzo happy, jest ok :)

Link cudny :t_up:

chcelatooo.png

Grudzień miesiąc imprez. Jakieś ciekawe party macie już na radarze? Mikołajkowe, albo zabookowane już coś na sylwka?

U mnie póki co susza i będzie pewnie spontan na ostatnią chwilę. :P

• Reputacja:   1

Imo Sylwester już dawno przestał być jakąś specjalną okazją, ot kolejny dzień wolny i jakaś impreza którą się zorganizuje na dni/godziny przed. W razie czego zawsze zostaje skoczyć na imprezę miejską i poszukać jakiś znajomych twarzy które również nie będą miały wiele do roboty.

• 2 tygodnie później...

Właśnie zauważyłem, że sześć dni temu minęło dokładnie 8 lat odkąd zarejestrowałem się w pewnej kawiarence internetowej na BGZ! ;)

To były dobre czasy. Pierwsza klasa i zarazem najlepsza w miło wspominanym technikum, co prawda trochę zmartwień szkołą było ale jak życie nauczyło, to nie były jeszcze żadne problemy. Początki jakichś imprez, nowe towarzystwo, a poza tym... wsiąkanie w atmosferę tego miejsca, łapanie kontaktów na forum i "kumpli z neta" jeszcze wtedy na gg. Chyba każdy z każdym miał wtedy prywatny kontakt poza forum. :D

Jak wspominacie rejestrację i początki na forum oraz co działo się wtedy mniej więcej w Waszym prywatnym życiu? :D

• Reputacja:   1

Zna ktoś może jakąś stronę z gifami z RAW? Ale aktualnymi, nie z 1999 :D. Bo WWE.com daje możliwość obejrzenia tylko zdjęć i video, a jest możę jakaś strona, która udostępnia gify z RAW? : )

• Reputacja:   66

Zarejestruj się na tumblr. Tam jest pełno tego.

#SmartFanZone

Jak wspominacie rejestrację i początki na forum oraz co działo się wtedy mniej więcej w Waszym prywatnym życiu? :D

Początkowo zarejestrowałem się tylko, by móc pobierać gale... Moje początkowe posty były strasznie dziecinne i na pewno denerwujące, ale to było gimnazjum.. Chyba usprawiedliwia mnie to? :P

Rozwinąłem się w tematyce "językowej", co obecnie przydaje się na takim polskim :lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...