Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Kurczę pozdrawiam wszystkich co mnie kojarzą, a tych co nie pozdrawiam serdecznie :)) Masakra że czasy kiedy się tu udzielałem kojarzę jakby było to przed naszą erą, czas leci, BGZ ciągle w formie widzę, ale ja już nie w temacie zupełnie. POZDRO!

Witaj!

Fajnie, że się odezwałeś, widzę, że wysłanie maila do wszystkich Vipów było dobrym pomysłem. :D

Liczę na to, że znajdziesz czas by od czasu do czasu skrobnąć jakiegoś posta :t_up:

Oczywiście jakieś nowe galerie mile widziane bo musisz wiedzieć, że dział z dziewczynami stoi zaniedbany odkąd przestałeś się nim zajmować. :P

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

I mamy weekend! Spędzacie go grzecznie w domach, czy macie jakieś plany?

Zaraz wyruszam na stadion Zawiszy na mecz ... Jadę komunikacją miejską, więc muszę jakoś wcześniej zaplanować podróż :P

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

To na Zawiszę ktoś jeszcze chodzi? :P

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   1

Jak widać tak, chociaż wątpię żeby ten trend długo się utrzymał. Bydgoski sport powoli umiera, chyba jeszcze tylko siatkarze notują tam w miarę pozytywne wyniki jeśli idzie o frekwencję.

Jako, że miałem zaproszenie na mecz, nie chciałem by się zmarnowało :P Wielka szkoda, że stadion chociaż w połowie regularnie się nie zapełnia..

• 2 tygodnie później...

Osuch PINOKIO i wszystko jasne ;)

Jaki jest obecnie najlepszy hosting do wrzucania plików, który:

- nie wymaga rejestracji,

- trzyma pliki przez sensowny okres czasu, zanim wywala do kosza?

chcelatooo.png

• Reputacja:   9

Ostatnio wieki temu korzystałem z hostingu do plików innego niż sendspace.com. Chyba się przyzwyczaiłem.

Możesz spróbować Hell, przy czym chyba polecam wersję .com aniżeli pl.

Co do hostingu obrazków - tinypic.

915802072594e34bce782c.jpg

Dzięki, właśnie ze względu na sporadyczne potrzeby uploadowania z sendspace korzystam i chyba alternatyw brak. A Hellshare odpada, założyłem sobie tam nawet konto kiedyś, ale ruchome limity (czyli: padnie, jak popadnie) mnie zniechęciły. Może obecnie już nie jest tak źle, niemniej z punktu widzenia osoby ściągającej pliki ten serwis był gorszy, niż RS i MU razem wzięte (chociaż umożliwiał wbijanie przed kolejki - tyle ściągnięć można było mieć, ile zainstalowanych na kompie przeglądarek :) ).

chcelatooo.png

• Reputacja:   9

Zależnie od wielkości plików możesz sobie założyć konto na jakimś hostingu www. Tam pliki z pewnością nie wygasną i dostęp do nich będzie szybki.

915802072594e34bce782c.jpg

• 3 tygodnie później...

Podziękował. Chciałem po prostu odświeżyć jeden z moich starych tematów. Znak czasów - wtedy paczuszkę z kilkudziesięcioma themami wrzucałem cały dzień, o ie łącza nie zerwało. Teraz herbaty nawet dobrze zaparzyć nie zdążyłem i już tamta paczka + dwie dodatkowo wylądowały w sieci. Cudnie, kurczę :)

Dodano:

Ja pie?!@lę.. Od 14:00 siedzę przed kompem i jedyne, co zrobiłem produktywnego, to właśnie ten post. Miałem sobie gdzieś połazić - zimno. W TV - nuda, jak zwykle. C++ nawet nie ruszyłem. Oczytałem zaległą prasówkę na wszystkim, co popadnie - prawicowe, lewicowe, celebryckie, no wszystko. Posłuchałem muzyki i fajnie, nawet pośpiewałem, ale to można robić przy okazji innych rzeczy. "Pod Kopułą" Kinga wypadałoby skończyć czytać, ale nie miałem nastroju. Na obu konsolach tona gier z PS+ zalega, ale po włączeniu konsoli mi się odechciało i ją wyłączyłem - i jestem tu, siedząc i pisząc pierdoły. Nawet w kilku tematach już prawie coś napisałem (a w jednym nawet był post gotowy w połowie), ale dałem sobie spokój, a ten post, co to był gotowy - leży zapisany w notatniku.

Mglista jesień nadeszła, @$%#@.

chcelatooo.png

hellner, jesteś programistą ? Pracujesz jakoś w tym zawodzie ? skoro C++ :P

"Pod Kopułą" Kinga wypadałoby skończyć czytać, ale nie miałem nastroju.

To ta cholerna pogoda tak działa na człowieka.

U mnie na półce z książkami stoją dwie pozycje, które jeszcze pare dni temu z wielką podjarką zakupiłem i obiecałem sobie, że przeczytam, a w tej chwili odeszła mi ochota.

Książki Stephen'a (w większości) są dziełami naprawdę bardzo dobrymi i należy się z nimi zapoznać, ale nawet w takie dni to pogoda okazuje się silniejszym przeciwnikiem. Sięgając pamięcią wstecz to była tylko jedna książka, którą zrobiłem za pierwszy podejściem - "Dziewczyna z sąsiedztwa" Ketchum'a. Po prostu siedziałem i czytałem, fajne przeżycie. Każdą inną kończyłem za drugim, trzecim, a nawet czwartym czy piątym podejściem ze sporym odstępem czasowym...

...ale co do tworu "Pod kopułą" to należy ją skończyć bo jest to imo jedna z najlepszych jego autorstwa. :)

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

hellner, jesteś programistą ? Pracujesz jakoś w tym zawodzie ? skoro C++ :P

Nie, nie jestem. Raczej samoukiem, ktory w robocie ma taki za@#$%dol na projekcie, ze wszystkie dobre checi schowalem do szafy na razie. Udalo mi sie przejsc przez trzy lekcje dopiero, z czego pierwsza to cos w rodzaju "dzien dobry, nazywam sie C++", druga: "hej, jestem aplikacja i mozesz we mnie pisac programy", a trzecia: "zrobmy prosty program, ktory zawiera ekstremalna liczbe 5-ciu linijek kodu!".

Boli mnie to troche, ale nie dam rady tego przeskoczyc - jedyny sposob by jeszcze utrzymywac pozory normalnosci i potem funkcjonowac jakos w biurze. Wkrotce wznowie nauke, lub ciagle w to wierze - w tamten dzien byla okazja, jednak po poprzednich, dosc wyczerpujacych dniach moglem tylko siedziec bezczynnie i probowac sie zebrac do czegokolwiek - a i tak poleglem. Chociaz nie tak do konca - posta napisalem :)

Książki Stephen'a (w większości) są dziełami naprawdę bardzo dobrymi i należy się z nimi zapoznać (...) ale co do tworu "Pod kopułą" to należy ją skończyć bo jest to imo jedna z najlepszych jego autorstwa.

Zgadzam sie - mi odpowiada jego "nowa-stara" tworczosc, czyli to, co wydaje teraz, a co bierze z szuflady. Nie ma co sciemniac - King ostro cpal w swojej mlodosci i tworzyl naprawde mnostwo powiesci. Wydawal jednak horrory (z nielicznymi wyjatkami), a reszta ladowala w szufladzie. Dlatego okreslilem obecne wydawnictwa jako "nowe-stare": o wiele bardziej skupiaja sie na psychice postaci, relacjach pomiedzy bohaterami, wspolczesnosci, z jaka spoleczenstwo (lub kilka ludzi) mierzy sie w pewnych okolicznosciach.

To nie sa horrory, ale ciekawe studium ludzkich zachowan. Do tego dochodza jego opisy, ktore czasami rozciagaja sie na kilka stron - o ile w horrorach srednio mi to pasowalo i czasami moglem odniesc wrazenie brniecia przez kolejne strony "na sile", to w obecnych wydawnictwach nie dosc, ze nie przeszkadzaja, to jeszcze dodaja klimatu. Wlasnie ze wzgledu na zmiane gatunku, w jakim obecnie tworzy.

Po "Kopule" ostrze sobie zeby na "Lsnienie" - jeszcze nie czytalem (lol). I o ile znam "Lsnienie" z obydwu ekranizacji bardzo dobrze, to chce przeczytac ksiazke, by poczuc ten klimat mocniej i by moc od razu zabrac sie za "Dr Sen" :)

chcelatooo.png

Myślę, że King mógł robić jeszcze lepsze książki, z lepszymi, ciekawszymi wątkami, ale czytałem że przy niektórych pozycjach miał problemy z wydaniem. Typek po prostu obstawiał mocno przy swoim i czasami nie chciał zgodzić się żeby wycięto choć jedno zdanie i bronił go jak lew.

Jego jedna z pierwszych książek nie chciała zostać wydana w parunastu nawet wydawnictwach, więc można śmiało stwierdzić, że koleś był mocno zaangażowany w to co robił.

Warto też wspomnieć o tym jak wymyślał pomysły na swoje dzieła. Przykładowo motyw pisarza i maniakalnej fanki w "Misery" - przyśnił mu się w samolocie. Bodajże po dwóch zapamiętanych zdaniach ze snu, napisał je na serwetce w samolocie i później na tych dwóch zdaniach zbudował całą książkę. :P

Przykład gościa, który generalnie z niczego potrafił zrobić dobrą książkę. Teraz to już w sumie mu się nie dziwię bo wykorzystał już wszystkie pomysły z możliwych i nie ma co pisać. :8

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...