Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

I ta mina gdy okazuje się że to nie kobieta lecz kolejne konto Satanica :twisted:

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nadszedł czas pożegnania. Opuszczam Was... na 3 miesiące ;P Wyjeżdżam do roboty do egiptu, pewnie jak już ogarnę sobie tam jakiś internet to zaglądać będę ale na pewno na wrestling czy jakieś większe udzielanie się czasu nie będę miał. Będziecie sobie musieli poradzić przez ten czas beze mnie, mam nadzieje że jak wrócę forum będzie jeszcze istniało a przez ten czas z wszelkimi sprawami czy problemami, większymi czy mniejszymi kierować się do Norbiego który zdeklarował się wszystkim przez ten czas zająć ;) Liczę że raporty będą się pojawiać co będzie moim jedynym kontaktem z wrestlingiem. A jak nie to szykować mi jakieś sprawozdania z tego okresu ;) I udzielać się w dyskusjach!

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja również się żegnam...z raportami. Nie mam już czasu, przynajmniej do końca wakacji nie pojawi się już żaden raport w moim wykonaniu, rozpoczynam wakacyjną prace, więc nie będę miał absolutnie czasu, wbiję tutaj wrzucić newsy co wtorek. Ema :t_up:

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Pierdolicie smuty, nie mam czasu. Zapierdalać dla Begeizetów a nie! Brem, jak coś wysyłać ci wyniki PPV do naszej walki?

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Skoro już tu zajrzałem to coś napiszę..

Ostatnio strasznie mnie wzięło na TSA. Oglądam non-toper koncert z Jarocina z 91 roku. Kawałek "Ty On Ja" jest tam wykonany perfekcyjnie.

Jest tu jeszcze jakiś słuchacz TSA ?

915802072594e34bce782c.jpg

Dziku, a słuchałeś tego co wrzuciłem w temacie o Muzyce ??

Dodano:

Dziku, a słuchałeś tego co wrzuciłem w temacie o Muzyce ??

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   1

Bed News, news'ów w tym tygodniu nie będzie, brak czasu ; /. W kolejnym powinny być bezproblemowo.

Ponad 8 lat na BGZ.

Pamiętam, że na bgz.fora.pl zarejestrowałem się koło w drugiej połowie września 2005.

Czyli za rok obchodzę 10-lecie członkostwa na forum. 8)

• 2 miesiące temu...

• Reputacja:   991

I mamy weekend! Spędzacie go grzecznie w domach, czy macie jakieś plany? Dzisiaj uderzam do miejscowych knajpek, a jutro jeszcze się okaże, ale nie przenocowałem soboty w domu od kilku miesięcy, także coś wyjdzie w praniu. :D

Ja właśnie czekam w szatni na pływalni. O 20:10 mam basen co piątkowy. Z telefonu się jednak pisze niewygodnie

• Reputacja:   2

Ja dzisiaj odpoczynek, a jutro sobota pracująca będzie, ale jakoś nie płaczę z tego powodu :t_up:

Dobry spam nie jest zły :)

Opierdaling & beer Drinking after 12 godzinach Jobbowania :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Styl:  Klasyczny

Kurczę pozdrawiam wszystkich co mnie kojarzą, a tych co nie pozdrawiam serdecznie :)) Masakra że czasy kiedy się tu udzielałem kojarzę jakby było to przed naszą erą, czas leci, BGZ ciągle w formie widzę, ale ja już nie w temacie zupełnie. POZDRO!

johncena4iryszi7ll8.gif

• Reputacja:   991

Ciężko nie kojarzyć autora tylu świetnych galerii w dziale dla kobiet. :twisted: Może mały powrót? Zajrzyj do wątku Dinozaury. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...