Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

troche przyjemniejszy temat ....

pozycja nie przyjeta do wikipedii ...

Łojenie

Łojenie jest to dynamiczne, nieskrępowane picie alhoholu etylowego, w stężeniu 40% i więcej. Najczęściej jest to roztwór w postaci wódki bądź innych mocnych alkoholi. Bardzo istotne w łojeniu jest picie w szybkim tempie - około 1 kieliszka na minutę. Picie odbywa sie w dobrze zorganizowanej, niewielkiej grupie tzw. łoicieli (inaczej chlorów), którzy współpracują ze sobą w celu utrzymania dobrego tempa.

Dobry łoiciel nie ma problemu z tzw. mieszaniem, pije aż skończą mu się środki finansowe, które są konieczne do utrzymania procesu łojenia. Łojenie zasadniczo odbywa się na wolnym powietrzu bądź w domu, przy czym bardzo ważne jest, aby grupa chlorów, mogła się skupić w pełni na prowadzonej czynności - proces łojenia przebiega wtedy stabilnie i bezproblemowo.

Osoby bez doświadczenia, nie powinny próbować dotrzymać tempa łoicielom, gdyż konczy się to najczęściej awarią ośrodkowego układu nerwowego jak również układu trawiennego.

i kilka podobnych

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia: ... ty_bezsens

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

artykuł o "mojej starej" tez spoko ;)

16476371734edf391100c30.jpg

• Styl:  Jasny

bez kitu ten koles jest chyba chory jak mozna takie rzeczy dawac na forum tamtym pewnie go starzy zapieprzali po glowie u mnie mialby sztuke w zeby na dziendobry!!!

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Wracąjąc do do tych chomików ..gostek miał na 100% 19 lat? może był z Hauturi :D czy jak sie oni zwią :P Wiara naprawde jest zryta :/ Dajmy taką sytułacje jakaś 8 letnia dziewczynka zapoznawa się z internetem wpisuje w google chomiki , wyskauje jej takie forum ona jakimś cudem sie rejestruje i pobiera ... patrzy na film i psycha zryta :/ .

A jeśli chodzi o tego WeeMana to przypomina mi wokaliste ZakoPower:D hehe :)

sws.png

31576.png

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Pfffffff!!!!

Ale dziewczyny będą z nim mailować! :P kolo ma łeb ;)

PS. Do izolatki z tym całym przedszkolem... bo się nie daj Boże zaczną rozmnażać!

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Pytanie : Czy jak wejde (i bede cały czas wchodził) na forum przez annonymouse to mie nie złapią na IP ?

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

gdy zobaczyłem jak "piaskownica" potraktowała swojego 'kolege" weemana, troche mi sie żal chłopaka zrobiło.

8)

Tworzy koleś forum z takimi dzieciakami i jak mu sie odwdźieczyli.

najlepsze ze opluwają go tam sami debile typu "niko-masturbant" czy "johnny-debil miesiaca" i koleś który nie ma własnej osobowosci (pawulon czyli sting tna, goldberg, aj styles, hitman....spider coś tam łojezu).

jest też w tej ekipie "świnia bez charakteru EUZjeb"

:roll:

ot cała piaskownica.

PFFFFF

:lol:

16476371734edf391100c30.jpg

kurde wlasnie wtope zliczylem

ogladalem sobie ECW i mowie tacie ze ze w Birmingham (okolo moze 40-50 minut jazdy odemnie) jest gala ECW i SD! na to moj tata ze moglbym poszukac biletow a tu nagle wyskakuje Matt Striker i gada ze wita wszyskich w Birmingham :/ od dzis nienawidze tego kolesia :P

Proud Member of BGZ, Osloskop.net, Osiolek.com, DMR
Tworzy koleś forum z takimi dzieciakami i jak mu sie odwdźieczyli.

najlepsze ze opluwają go tam sami debile typu "niko-masturbant" czy "johnny-debil miesiaca" i koleś który nie ma własnej osobowosci (pawulon czyli sting tna, goldberg, aj styles, hitman....spider coś tam łojezu).

jest też w tej ekipie "świnia bez charakteru EUZjeb"

No tak... widziałem jak łimana poktraktowali :lol: Ponoć łi odszedł z psw :D Teraz będzie mógł włożyc nakolanniki kurta, wziąść młoteczek tripla i isć na ulicę xP

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

A ch... z łimenem. Po co poszedł do piaskownicy, gdzie siedzą sami debile i najwieksze wyrzutki? Jest frajerem. A ci co go tak potraktowali potwierdzili tylko opinie o sobie, że są debilami i niedorozwojami.

EOT.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1

Kaczyński pozamiatal :lol: i jak tu teraz mowić mlodzieży, aby sie uczyla bo inaczej nic sie nie osiągnie jak widać w tym kraju mozna byc totalnym nieukiem i zostac premierem...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Ja będe zawsze oglądał nawet jak będą przegrywać. Narazie jest bardzo dobrze grają z pomysłem i prowadzą a co najważniejsze nie ma Dudka!

wcwwa2ma2.png

greatnasheuzkz7.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
    • Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
  • Dodaj nową pozycję...