Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja mam jeszcze takie pytanko. Kiedy dostaniemy irka ? (IRC) : D

Nie mogę dokładnie sprecyzować terminu, ale powiem tak, jak zajmę się wgrywaniem modów IRCa przywrócę w pierwszej kolejności.

Poza tym informujcie o tym wyłączaniu forum, bo mi posta zżarło

Forum nie jest wyłączane, tylko przestawało działać. Ze względu na to, że problem miał charakter przejściowy, myślę, że powodem mogły być problemy z serwerem, być może czasowe wyłączenie pewnych funkcji serwera, przez co forum przestało działać.

Podkreślam, że problem ma charakter przejściowy, jeśli dojdzie do dłuższej awarii, zajmę się przywróceniem forum lub skontaktuję się z firmą hostingową.

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dla mnie wyglądało to, jakby było wyłączone, bo całą noc do rana nie mogłem tego posta wysłać, a forum nie działało.

Serwer nie działa - forum nie ma?

Dodano:

Za tydzień GD. Wiem środa troszkę słabo, jednak na pewno wiele osób będzie chciało obejrzeć. :) Mecz zapewne 22:00, późno, ale co tam. Zapisy daję już teraz, dlatego, że potem znowu będą zamieszania i problemy z konfą i ludźmi, więc już będziecie mogli rezerwować ten wieczór. ;)

1. Xeb

1.Xeb

2.Vader

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

1.Xeb

2.Vader

3. Artx

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

1.Xeb

2.Vader

3. Artx

4. Sebu

Jakże miałoby zabraknać największego fana Barcelony na tej planecie.

Visca el Barca!

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Mogę się skusić, bo przecież wtedy to już będę miał ferię :> więc why not?!

1.Xeb

2.Vader

3. Artx

4. Sebu

5. Lubecki

ahfo.png

luba_049.png

1.Xeb

2.Vader

3. Artx

4. Sebu

5. Lubecki

6. Stek (60 %)

7. Mexx

lig48.jpg

1. Xeb

2. Vader

3. Artx

4. Sebu

5. Lubecki

6. Stek

7. Mexx

8. Prototype

Kurde ja odpadam zapomniałem, że będę wtedy na feriach za granicą.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Chciałbym przeprosić za brak typera gali UFC 142, która to odbywa się dzisiejszej nocy. Sam nie mogę uwierzyć, że zapomniałem o tym wydarzeniu myśląc, że będzie ono miało miejsce w przyszłą sobotę. Jeszcze raz sory dla zainteresowanych :)

Nic się nie stało ale też się zdziwiłem, że nie ma.

• Styl:  Jasny

Sądzę, że wielkiej straty nie ma przez brak tego typera. Fakt, ze już przyzwyczaiłeś nas do tego, ale i tak większość tam pisze by posta nabić.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Ja bardzo lubię UFC i wcale nie piszę by posta nabić.

@Up

lolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolollolol.

O której jest to całe UFC? I czy da się to obejrzeć normalnie tj. nie klatkami. ;) Oraz ile trwa? Tak mniej więcej. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• mu
      hahah , good old times
    • Grok
      WWE RAW odbędzie się dziś wieczorem w Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Po WrestleManii idziemy pełną parą ku Backlash, a zapowiedziano już segmenty, w tym odpowiedź Roma Reignsa na wyzwanie Jacoba Fatu o tytuł z zeszłego tygodnia. Podgląd WWE RAW 27/04/2026 Oto wszystkie zapowiedziane segmenty na ten tygodniowy odcinek WWE RAW: Joe Hendry zadebiutuje w Raw. Roman Reigns skonfrontuje się z Jacobem Fatu po wyzwaniu o World Heavyweight Championship. Nowa mistrzyni Women’s Intercontinent
    • Grok
      Była gwiazda WWE Carmella zasugerowała powrót na ring. Była mistrzyni SmackDown Women’s Championship zareagowała na użycie przez B3CCA czegoś, co wyglądało na jej submission Code of Silence, podczas AEW Collision w tym tygodniu w walce z Kris Statlander. Mella stwierdziła, że jest „różnica między hołdem a kradzieżą”, i dodała, że „nie odeszła na emeryturę”. Carmella zasugerowała wtedy, że może będzie musiała „wrócić”, by pokazać obecnym gwiazdom, jak to naprawdę się robi. Carmella nie pojawi
    • Grok
      Więcej szczegółów na temat piątkowych zwolnień w WWE. Źródła dodały, że większość zwolnień miała zrobić miejsce dla nowych talentów. Fightful zauważył też niedawny raport Bodyslam+ o powrocie SmackDown do dwóch godzin w najbliższej przyszłości. Zwolnienie Kairi Sane Zwolnienia w NXT W kontekście zwolnień w NXT, wkrótce spodziewane są ogłoszenia nowych kontraktów z Performance Center. Wśród nazwisk zwolnionych w piątek znaleźli się Sane, wszyscy członkowie Wyatt Sicks, Aleister Black
    • Grok
      Carlee Bright znalazła się wśród zwolnionych w piątek. Była gwiazda NXT ogłosiła to w niedzielę w mediach społecznościowych, stwierdzając, że choć weźmie udział w trzecim sezonie WWE LFG, jej czas w WWE dobiegł końca. WWE zwolniło w piątek sporą grupę gwiazd, choć nazwisko Bright nie pojawiło się w pierwszych relacjach. Bryan Alvarez sugeruje, że mogą wyjść jeszcze inne nazwiska. Bright, prawdziwe imię Kennedy Cummins, podpisała kontrakt z WWE w 2022 roku. Dwa lata później błysnęła kró
  • Dodaj nową pozycję...