Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Co do wspierania to... Musicie ruszać dupsko! WSZYSCY! I tu was zdziwie bo ja też... obecnie mam mało nauki (przedmioty techniczne <3), takze mam w pizdu czasu dla forum, jednak gram tez duzo w piłe i tutaj się jakby statkuje, ale kurde ludki... 2-3 komenty pod ST?! Kiedyś to tyle było ich bo 4 minutach od wstawienia... dalej newsy, ja ich tutaj nie czytam, ale z tego co zauważyłem to komentuje je Hacjend i 2-3 osoby regularnie... HELL NO! I Dyskusje... Trzeba to rozruchać bo naprawde było juz fajnie jak Brem groził Stingiem w SB i chyba będzie trzeba znów... Co do mnie to ja pełna mobilizacja i w okresie najbliższych 2 tygodni ZERO konfliktów, no chyba że z Rejdenem <3

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ja też pełna mobilizacja i chęć do udzielania się w dyskusjach. Ale niestety tylko w weekend. Ostatnia klasa gimnazjum robi swoje trzeba uczyć się do testu. No niestety. Także do roboty.

flaggjamesmontgomeryiwa.jpg

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Kurde nie było mnie raptem 3 dni, a tu proszę co się wyczynia. Yao i Sebu odchodzą, Urban rezygnuje - no nie ukrywam, że przeżyłem mały szok gdy czytałem posty wyżej. No ale cóż - to jest ich decyzja i trzeba to uszanować. To powodzenia panowie na przyszłość.

A ja zabieram się za nadrabianie zaległości.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 4 tygodnie później...

Nurtuje mnie jedno pytanie, co się dzieje z Perim? (Człopie lubię Cię, ale nie okazujesz żadnych oznak życia, a ostatni Twój post w dziale w, którym pracujesz był 18.08). Wie ktoś co się z nim dzieje? :roll:

Pisał kiedyś na SB że ma jakąś karę na kompa czy coś, mówił, że za niedługo wraca.

akerdrugi.png

Pisał mi jakieś 2 -3 dni temu na gg, spamował jak to cały Peri, więc nie martw się, twój przyjaciel jeszcze żyje ^^

A tęsknicie za mną czopki... nie no ani nie jestem chory, z palcami nic, z ręką tym bardziej, kompa już mam... wszystko mam oprócz czasu, muszę się pouczyć bo walczę o kilka ważnych rzeczy... ze znajomymi też pasowałoby się spotkać itd. jedyny czas na pisanie np bio dla mnie to noc, a gdy ona nadejdzie to... śpię więc w sumie nie mam czasu. Staram się ale narazie idzie słabo... ale żeby nie było, cały czas piszę tylko w małych częściach, jestem na 99% pewien, że na wtorek coś będzie, a jesli chodzi o newsy to zrezygnowałem, pisałem do Pro. Sorry chłopaki, że sie nie udzielam ale nie nadążam.

Pietrek nie chodzi tu o nie nadążanie z nauką czy coś (tak btw. jedno z najlepszych gim. na podkarpaciu) raczej troche też, ale a dobra nieważne... nie chce mi się zwierzać przez internet. A i jeszcze jedno, jeżeli się do czegoś zobowiązuje i nie wykonuje swojej pracy to wypadało by się przynajmniej usprawiedliwić nie ?

Edytowane przez Gość

Sorry, ale jak Wy 'nie nadążacie' w wieku 13/14 lat i praca/życie forumowe to dla Was coś tak ważnego, żeby usprawiedliwiać się z byle pierdoły to ja życzę powodzenia w przyszłości.

Ja chce się usprawiedliwić typer jest nie podliczony z Hell in a Cell bo o nim kompletnie zapomniałem, a typer z TNA jest niepodliczony, bo nie mam specjalnie czasu obejrzeć gali, ale wszystko będzie zrobione max do piątku. Mam lekki zapierdziel w szkole + życie prywatne więc mam nadzieje, że zrozumiecie, a po za tym to tylko typer :P

Rejden! Tylko winni się tłumaczą! =))

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Rejden! Tylko winni się tłumaczą!

Czemu tak rzadko zaglądasz na forum?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Jak by ktos za mną tęsknił to powracam w następnym tygodniu. : D Newsy i kilka dyskusji itp w moich działach....nie musicie sie ukrywac wszyscy z a mną a teskniliscie. Dziękuję.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Sebu jak zaglądam to się czasem odezwe do znajomych :lol, a to, że już przejadło mi się trochę oglądanie wrestlingu i sam dla siebie często nie mam czasu to już inna bajka :P, ale w WCE jestem! ;)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Ta w WCE jestes, 3 raz juz jestes i piszesz po 1 post na pół roku i przerwa :P Ale jesteś jesteś :D Sebu, on wbija na forum ostatnio przeciez gadam z nim!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Dobra nie licz okresu wakacyjnego! Ja zresztą wakacji nie miałem :lol ( prawie 8) ). Teraz już napisałem 2 razy na BS w przeciągu 4-5 dni :P haha

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
  • Dodaj nową pozycję...