Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Panowie, chcecie odejść - ok. Ale po co z tego powodu robić aferę? Spokojnie i po przyjacielsku powinno się takie rzeczy rozgrywać.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Przecie jest spokojnie, nikt się nie kłóci ;p

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No jeszcze nie, ale uprzedzam fakty ;)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Modjo chce po prostu oszukać przeznaczenie, a co do Yao to szkoda i nie wiem o co mu tu chodzi z tymi dyskusjami bo szczerze to wielu jego postów w nich nie widziałem, ale co ja tam wiem ...

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Sprawa zamknięta. Dziękuję za zgłoszenia.

Mam zamiar oznajmić, iż poszukiwani są użytkownicy na stanowisko Newsmana.

Zgłosić może się każdy, kto wyraża chęć na pisanie newsów. Przypominam, iż newsy bierzemy z zagranicznych stron, a nie kopiujemy z innych serwisów polskiej sceny wrestlingowej. Miło byłoby aby osoba pisząca miała już w tym jakieś doświadcznie, co więcej mogła pisać newsy więcej niż w jeden dzień, czego nie wymagam. W tej sytuacji wyjątkowo mogą się zgłaszać osoby nie posiadające Active'a, ale wiedzące na czym polega funkcja Newsmana.

Wolne dni to wtorek, środa oraz czwartek. Co do dni obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy (wybieranie w który dzień chce pisać).

Osoby zainteresowane są proszone o kontakt na PW do mojej osoby.

Ekhm... dziwnie się złożyło że akurat Sebi i Yao zrezygnowali z funkcji... Pewnie część z was się domyśla co za moment napiszę. Mianowicie również chciałem zrezygnować ze swojej funkcji. Dlaczego? Głównie przez brak czasu, mam bardzo duże opóźnienia w wrestlingu, praktycznie co wracam do domu mam wolną godzinę i muszę gdzieś iść.. Nie chcę szkodzić forum dlatego sam rezygnuję, wiem że to co mogłem kiedyś zrobić to zrobiłem, ale dalej już nie mam pomysłów, chęci.... Możliwe nawet że ta funkcja mnie przerosła. Nie rezygnuję pod wpływem rezygnacji Sebu czy Yao, myślałem o tym sporo praktycznie od początku czerwca.... Nie odejdę z forum bo to jest moje pierwsze i jedyne forum gdzie poznałem naprawdę fajnych ludzi, tak więc zostanę tutaj i będę obserwował mam nadzieję dalszemu rozwojowi... Dzięki wszystkim którzy mnie wspierali, którzy mi zaufali...

PS - korzystając z ostatnich dni na stanowisku, Prototype, jeśli podołasz (sądzę że tak), to chciałbym żebyś robił weryfikacje za mnie...

Jeśli któryś z adminów chciałby jeszcze pogadać o mojej rezygnacji, to piszcie na PW....

Ligę w Fife 11 jeszcze dokończę i zajmę się strzelcami i tabelą......

Odejście admina, odejsciem admina, ale Liga w Fife musi być nie? :P

No wiec stary, ja próbowałem CIę nakłonic troche do nadrobienia w TNA, jak widać nie wyszło :/ Szkoda, że odchodzisz, bo przy tylu rezygnacjach nie bedzie latwo, ale mam nadzieję, ze i bez rangi będziesz trochę tam udzielał sie. Nie zapomnij o nas, a wiem, że nawet takie forum może być czasem uciążliwe, szczególnie w twoim wieku z pracą. Wiele zrobiłeś dla tego forum, dlatego ja Ci za wszystko dziękuję, również za wielką szansę jaką mi daleś, bo odpuściłeś mi multi, a następnie dałes szansę bycia w ekipie. Pozostaje powiedzieć, trzymaj się. No i tak na marginesie, w cieniu tych odejsć waszyc - Luba na adma! :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie jest mi miło tego mówić, ale mam wrażenie, że powoli forum się rozpada. Odeszło od nas już kilku Main Eventerów, a tak naprawdę nie wiadomo ilu jeszcze odejdzie. Ostatnio wiele dyskutowało się na temat poziomu dyskusji i całej "strony" i co raz więcej osób postanawia zbuntować się. Lekko mnie to nie pokoi, ale może to i lepiej?? Może uda nam się zbudować forum na nowo?? Nie wiadomo czas pokaże. Wiem jedno, żeby forum się rozwijało potrzebne są nowe projekty, a mam pewien pomysł i to chyba całkiem nie zły. Jedyną rzeczą jaką potrzebuje jest pomoc Adminów. Tym pomocnym miał być Urban, no ale jak wiemy zrezygnował z posady, tak więc proszę Prototypa czy innego z Adminów o skontaktowanie się ze mną ewentualnie ja to uczynię tylko muszę wiedzieć do kogo mam się zgłosić. Oczywiście wielkie słowa podziękowania dla Yao przez którego mnóstwo użytkowników pokochało Lucha, mam nadzieję, że dalej będziesz prowadził Lucha Blog i mimo wszystko kiedyś powrócisz. Sebu, nigdy nie zapomnimy twoich kłótni w SB ; *. Urban choć może nie udzielał się zbyt wiele, to dobry chłopak i jakoś znajdywał czas na forum jako fanatyk Widzewa :D Podsumowując wszystkich będzie brakowało! Co do tego co napisał fanx3, przydał by się admin, który by wszystko ogarniał i uważam, że Lubecki jest świetnym kandydatem.

Nie jest mi miło tego mówić, ale mam wrażenie, że powoli forum się rozpada. Odeszło od nas już kilku Main Eventerów, a tak naprawdę nie wiadomo ilu jeszcze odejdzie.

Takiego podejścia z Twojej strony się nie spodziewałem. Do prawdy nie rozumiem pierwszego zdania. Czy myślisz, że pierwszy raz tak się dzieje? Coś wyjaśnię. Rezygnacje Mysciaka, Tadzia, Urbana są spowodowane brakiem czasu. Nic wam nie da snucie jakichś pobocznych teorii związanych z taką częstotliwością rezygnacji, a nie odejść. Jeśli tak ma wyglądać Twoje wspieranie, to nie wiem jak chcesz pomóc aby było lepiej więc zapraszam na PW. To, że ktoś zrezygnował nie oznacza, że będzie tylko gorzej. Tak się stało i tak się dziać będzie. Nikt nie jest wieczny i nie ma co tutaj wnioskować.

Obiecuję Wam, że do końca tygodnia ogarnę Ekipę jeżeli chodzi o jej skład. No i jeżeli tak się stanie to w najbliższy weekend możecie spodziewać się weryfikacji mojego autorstwa. Co do nowych funkcji wszystko zostanie spokojnie obgadane. Nie widzę aktualnie ani rozsypki, ani kryzysu więc słowami 'Damy radę' post zakończę uspokajając resztę.

Dzięki Urban za wkład w forum. Bardzo duży wkład. Długo je nosiłeś na swoich barkach. Ale wiadomo, że każdy ma swoje życie prywatne itd. Także rozumiem i pozdrawiam. Jeszcze raz dzięki. :)

Skoro mamy kryzys, nie pierwszy i nie ostatni, to czas na mobilizację. :)

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Również chciałbym podziękować Urbanowi za wszystko co zrobił dla BGZ.

Odwaliłeś kawał naprawdę dobrej roboty.

Szacun dla Ciebie za to. :t_up:

94370642845de365932a94.jpg

Co jest cholera?! Wszyscy odchodzą ... Co to jakaś zmowa? No nie ważne...

Szkoda Urban, nie powiem tam kiedys wyzywałem na Ciebie jak nie było weryfikacji itd... ale to nie ważne :D Teraz trzeba Cie żegnać?! Nieeeee... Sam powiedziałeś że na forum będziesz jednak jako VIP i spoko. Ogólnie spisywałeś się gut w swojej roli :t_up: . Btw. Ja rozumiem że tabelka i reszta to zostaje u Ciebie :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

To tak przy okazji ja ogłoszę, że wracam do oglądania wrestlingu, a co za tym idzie - zacznę z powrotem udzielać się na forum.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Dobra, a ja zaczalem sie udzielac tak porzadnie na forum. Chcecie motywacji? Macie ja ;) . Edziu sie udziela wiec inni tez powinni zaczac :8 .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Urban Ja też dzięki za wszelkie wskazówki i weryfikacje i ,że mi dałeś szansę na poma i moda ;) Fajnie, że nadal bd na forum :) Edziu i Artx brawo za motywacje!

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
  • Dodaj nową pozycję...