Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gratulacje dla nowego admina, obyś panował długo i mądrze :P

P.S. Co to za nowy admin o nicku ,,test"? :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

(...) kupna aktualnego wydania CKM, do pisma dodawany jest film "Zapaśnik", cena 12 zł :D

Druga, ta ważna informacja, arkosik22 - globalny moderator - wspólną decyzją administracji został wybrany na nowego admina.

Pytanko - bo jak mniemam masz już to pisemko. Jak z dodatkami na płycie? "Goły ( :D )" film czy coś jeszcze (zwiastun, wywiady, cokolwiek)? Rzucisz słówkiem w tym temacie?

Adminowi gratuluję ;)

chcelatooo.png

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Dwa zwiastuny i galeria zdjęć. Film do wyboru z lektorem lub z polskimi napisami. :)

Pozdrawiam Cię serdecznie :D

94370642845de365932a94.jpg

Oooo... Nie było mnie na forum kilka godzin a tu nowy admin jest :D Oczywiście gratuluję za posadę i liczę, że będziesz spełniał swoje obowiązki... :P

Gratulacje dla nowego admina :t_up:

UrbanOn wykonał dla nas nowe obrazki rang - jak wam się podobają? ;)

Zdecydowanie za duże. Przydałyby się o wiele mniejsze, bo te hmm... ssą :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

W dechę tylko czemu nie dla Pomocnika :P:?:

paparoach.png

18659.png

Przecież jest obrazek dla pomocnika. Tak jak pisałem w sb, mogę wykonać takie obrazki, a w jakiejś ankiecie userzy wybraliby które są lepsze. Tyle ode mnie.

Każdy kto chce wykonać te obrazki może to zrobić i przesłać mi je na PW. Wybierzemy najlepsze. :)

Prosiłbym o napisanie tutaj, bądź na PW jakie dokładnie mają być to obrazki. Tj.-> wymiary, nazwy itp...

Co do tych oznaczen to troche za duze, fakt, no i troche nie pasuja do ogolnego wygladu forum, ale pochwale pomysl, warto wprowadzic cos nowego ;).

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Mi to się nie podoba :( .Wolałem stare Rangi lepiej to wyglądało.Przepraszam wiem że niektórzy poświęcili w to wiele pracy ale takie mam zdanie.Teraz wygląda to ala 4 Kids lub Matrix ;).

paparoach.png

18659.png

Nie obraź się Urban ale te rangi wyglądają fatalne, lepsze już były stare. Choć jestem ciekawy co wyczaruje Pietrek. :5

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Do wtorkowej karty dodano nowy tag team match. Na mediach społecznościowych ogłoszono, że Ethan Page i Ricky Saints połączą siły, by zmierzyć się z Joe Hendrym i Mylesem Borne'em. Ten tag team match wynika z wydarzeń z NXT Vengeance Day w minioną sobotę, kiedy Joe Hendry obronił NXT Championship przeciwko Ricky'emu Saintsowi. Wcześniej na tej gali przygnębiony Page niechętnie zgodził się pomóc Saintsowi w main evencie, podając mu pas NXT. Jednak rzucił nim za mocno i tytuł wylądował blisko H
    • Grok
      House of Glory (X) ogłosiło obecność niektórych z najbardziej utytułowanych mistrzów AEW na swojej nadchodzącej gali. Sammy Guevara i Acclaimed wystąpią na gali HOG Superclash na Long Island 21 marca. Nie wiadomo, czy Anthony Bowens i Max Caster nadal działają jako zespół w AEW, ale HOG zakontraktowało Acclaimed w tag teamowym starciu przeciwko Mane Event – duetowi Jay Lyon i Midas Black. Pierwotnie wyszkoleni przez założyciela HOG, Amazing Red, Lyon i Black to trzykrotni byli mistrzowie tag t
    • Grok
      16 kwietnia będzie pracowitym dniem w Las Vegas dla Bandido. W zeszłym tygodniu dowiedzieliśmy się, że zmierzy się z Galeno Del Mal po południu. Teraz wiemy, że kilka godzin później stoczy kolejny wielki pojedynek po drugiej stronie Strip. House of Glory ogłosiło dzisiaj, że Bandido zmierzy się z Amazing Red na gali Culture Clash. Będzie to pierwszy w historii pojedynek między panującym mistrzem świata ROH a trzykrotnym mistrzem TNA X Division. Na gali Culture Clash zapowiedziano również: Br
    • Grok
      Budowa do WWE WrestleMania 42 trwa na żywo dzisiejszej nocy w Climate Pledge Arena w Seattle w stanie Waszyngton. Penta zdobył Intercontinental Championship w zeszłym tygodniu, detronizując Dominika Mysterio, i dziś wieczorem będzie bronił pasa przeciwko Original El Grande Americano (Chad Gable). Po zdobyciu pierwszego tytułu w karierze w WWE, następnym celem Penty jest wejście na WrestleManię jako champion. Nowy pretendent numer jeden do Women’s Intercontinental Championship, którego ma AJ
    • GGGGG9707
      Femi jeśli ma przyjąć wyzwanie Lesnar'a to niech zrobi to szybko. Jego momentum i zainteresowanie nim zaraz spadnie bo nic nie robi. Feud z Rusev'em jest za mało widoczny, potrzeba czegoś więcej a wchodzenie i losowe squash matche nic mu nie dadzą. Tu trzeba ruszyć z feudem i to jak najszybciej bo zmarnuje się. A potem WWE będzie płakało że ma małą reakcje jak sami nic z nim nie robią.
  • Dodaj nową pozycję...