Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na Globala pasuje Luba. Stara się najbardizje i moim zdaniem zasługuje na to wyróżnienie.

PS> Mówienie o mnie to jakiś żart za te ostatnio słabe newsy raz w tygodniu i ankiete na wresstlera miesiąca to ja nie wiem czy na zwykłego moda zasluguje. :t_down:

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Mam pytanie do Norbiego bo tylko on tu umie wgrywać mody do phpbb3, czy na BGZ będzie w końcu jakiś chat? Nie mówię tu o zadnym Ircu tylko normalnym Shoutbox. Owszem może dużo to bierze z serwera czy jakoś tak ale bez niego forum zamarło... Myślę że w momencie gdy na forum i tak nie ma dużo modyfikacji znajdzie się miejsce na serwerze na SB.

Mam pytanie do Norbiego bo tylko on tu umie wgrywać mody do phpbb3, czy na BGZ będzie w końcu jakiś chat? Nie mówię tu o zadnym Ircu tylko normalnym Shoutbox. Owszem może dużo to bierze z serwera czy jakoś tak ale bez niego forum zamarło... Myślę że w momencie gdy na forum i tak nie ma dużo modyfikacji znajdzie się miejsce na serwerze na SB.

W stu procentach się zgadzam. Odkąd nie ma SB, na forum jest jakoś pusto i dziwnie, aż się wchodzić nie chce.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Jak już pisałem wcześniej na chwilę obecną nie przewiduję shoutboxa. (nie chce mi się ponownie tłumaczyć dlaczego, sprawdźcie sobie moją wcześniejszą wypowiedź:

viewtopic.php?p=192856#p192856 )

Na pocieszenie jak tylko znajdę czas, pojawi się nowy kanał ircowy bgz zintegrowany z forum.

94370642845de365932a94.jpg

Dzięki chłopaki za głosy :) nie sądziłem że ktoś na mnie zagłosuje :) pozdro :)

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

Mam pytanie. Odnośnie wyników Impacta z 15 Lipca. Mianowicie pisze tam o pojedynku tag teamowym w stypulacji First In A Best Of Five Series Match. Czy mógłby mi to ktoś wytłumaczyć na czym polega ta stypulacja, czy to coś nowego ? ;)

paparoach.png

18659.png

Tomeq co się stało z niusami WCE tymi najnowszymi , przeczytałem je i pisałem posta , a gdy już wysyłałem to tego wątku już nie było , poprostu zniknął. :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Tak, wiem, ale to przez mój błąd. Newsy za chwile będą dodane :) . Z góry przepraszam.

Słuchajcie w związku z tym że nie długo będę miał 500 postów chciałbym prosić o pomoc.Chodzi mi o rangę.Mam trzy opcje:

a)Hall Of Famer

b)The Homicidal, Suicidal, Genocidal, Death–Defying

c)The Father of Extreme

Mam straszny dylemat który z powyższych rang wybrać :thinking: .Który polecacie :5 :?:Proszę o pomoc ;) .

Edytowane przez Gość

paparoach.png

18659.png

Myślę że na Hall Of Famera trochę za wcześnie :P . Ja jeślibym miał taki wybór wybrałbym Death Defying.

Kacpios, w takim razie... i tak bym to wybrał,

Edytowane przez Gość

Tyle że ja bym chciał tak wszytko połączyć wiesz jak to miał Sabu przed wejściem na ring The Homicidal, Suicidal, Genocidal, Death–Defying..Sabu ;)

paparoach.png

18659.png

Ja bym stawiał na The Father of Extreme to fajnie brzmi choć jest trochę długie. Na drugie miejsce bym wybrał Suicidal też jest fajne i nieco krótsze.

Wybrałem The Father of Extreme. Dzięki za pomoc ;) .

paparoach.png

18659.png

Wybory na nowego Global Moderatora uważam za zakończone, a oto wyniki :

Luba - 5 głosów

arkosik22 - 3 głosy

Czyli zwycięzcą, różnicą 2 głosów zostaje Luba.

Gratuluję zwycięzcy i już niedługo dostaniesz uprawnienia GM :)

Ho ho!!! Dziękuje bardzo, że na mnie głosowaliście, postaram się aktywnie pracować i nie robić tylu błędów jak dotąd, bo z paru rzeczy jestem nie zadowolony ale mam zamiar to zmienić. :D Jeszcze raz dziękuje za posadę i muszę powiedzieć jeszcze, że w dniach 21-28 będę miał małe problemy z netem, bo wyjeżdżam ale jak uda mi się skombinować darmowe łącze to będę z wami. Jeszcze raz dzięki za oddanie na mnie swoich głosów!!! :P

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Budowa do Backlash nabiera tempa – Monday Night Raw z Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Jacob Fatu rzucił wyzwanie Romanowi Reignsowi o pas World Heavyweight Championship na Backlash, który odbędzie się za nieco ponad dwa tygodnie. Reigns chciał, by Fatu dobrze przemyślał swoje słowa, zanim wyzwanie stanie się oficjalne. Odpowiedź Tribal Chiefa usłyszymy dziś wieczorem. Seth Rollins otworzy show. Bron Breakker kosztował Rollinsa szansy na walkę z Guntherem na WrestleMania 42. W zeszłym t
    • MissApril
    • MissApril
    • Grok
      Luca Crusifino (właśc. Roman Macek) ogłosił zakończenie kariery w profesjonalnym wrestlingu po zwolnieniu z WWE. Były gwiazdor NXT opublikował wpis na platformie X, w którym podziękował fanom za wsparcie przez całą karierę oraz trenerom, którzy pomagali mu wyciskać maksimum. Potwierdził, że decyzja o oficjalnej emeryturze z profesjonalnego wrestlingu nie była łatwa, ale to właściwy krok. Crusifino znalazł się wśród prawie 20 gwiazd WWE zwolnionych w piątek. Na liście byli wrestlerzy
    • Robespierre
      Zapraszam. Wspólna zabawa jest lepsza niż samo śledzenie. Potwierdzam. Tworzenie gali to skomplikowany proces - czasem są to przemyślenia i planowanie różnych rzeczy, ale czasem niektóre segmenty wychodzą całkowicie spontanicznie - w zależności od weny twórczej. Zaległe dwie gale są obszerne z uwagi na to, że miały skończyć pewien etap historii, nie chciałem się ograniczać. Nie wydaję mi się też by jakakolwiek gala w przyszłości będzie równie długa. Z drugiej strony staram się by każda os
  • Dodaj nową pozycję...