Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co do wczorajszego meczu... Nie chce mi się o Nim pisać, ale chyba wszyscy są pod wrażeniem tego co się stało w ostatnich sekundach... Z resztą ten zrzut z wikipedii tłumaczy wszystko :)

z6209929O.jpg

:lol

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Co? Na Wikipedii takie coś nigdy jeszcze tam nigdy nie widziałem wulgarnego słowa, ale cóż pozory mylą. No, ale co do tej bramki to można było ją tak określić. Ja jeszcze założyłem się z kumplem przed meczem, że Polska wygra i dał mi dychę :D

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

No to przekozak z Ciebie =))

rvwzyx.jpg

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Archer , nie zniose dłużej , tego pedalsko patrzącego sie na mnie Swaggera z twojej sygny. Dodaje cie do ingorowanych =))

915802072594e34bce782c.jpg

No nie zbyt ładnie patrzy z tym uśmieszkiem, Archer93 lepiej zmień sygn bo się na ciebie pogniewam tak samo jak IOOT_DZIKO, a mnie lepiej mieć po stronie przyjaciół(joke).:joke:

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

Hmm nie wiem czemu ale chyba wazelinka poszła w poście powyżej. Cóż bo ja tak jak Ioot , no racja Archer i takie tam....hehe...ale Dziku co się nie podoba w Swaggerze?:)

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Ta mina z sygna Arcziego mówi coś w stylu :

"Choć tu do mnie ,dam Ci cukierka" ... :shock:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Sztuczny uśmiech Swaggera rządzi na całej linii !

All American American 8)

Kabak : grasz mi na nerwach, a to źle :P

IOOT Jakieś niemiłe wspomnienia z dzieciństwa? :lol

Zostawcie Kabak'a, "każdy" tak zaczynał, można jeszcze dodać prawie każdy...

Co do Swaggera, to jego uśmieszek... Przestraszyłbym się w nocy gdyby mi taki typek wyskoczył... :shock:

Co do wczorajszego meczu... Nie chce mi się o Nim pisać, ale chyba wszyscy są pod wrażeniem tego co się stało w ostatnich sekundach... Z resztą ten zrzut z wikipedii tłumaczy wszystko :)

z6209929O.jpg

:lol

IILu spóźniłeś się :P

• Reputacja:   1 047
  • Urządzenie:  Android

Ok. Wysłał mi to na gg znajomy i nie mogłem się powstrzymać. ;)

Ogólnie Wikipedia zarządziła tym tekstem :D Brawa dla moderatorów :)

• Reputacja:   6

O lol, rewelacja :lol

Czyli co, kiedy szczypiorniak będzie sportem narodowym :waving: ?

chcelatooo.png

Macie coś do mojej sygny? Który kozak ? :x

=))

rvwzyx.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan Maki Itoh, znana jako „The Cutest Wrestler In The World”, oficjalnie dołączyła do rosteru STARDOM 10 stycznia. Krótko po debiucie 11 stycznia zawiązała sojusz z wschodzącą gwiazdą Kikyo Furusawa. Itoh i Furusawa zaczęły teamować razem, a w końcu utworzyły unit STARDOM „Itoh Respect Army”. Photo Credit: STARDOM W niedawnym wywiadzie dla Web Sportiva Itoh wyraziła wielki podziw dla Kikyo Furusawa, dodając, że chciałaby rozszerzyć Itoh Respect Army. Słowa Maki Itoh: Itoh
    • Grok
      Janel Grant kontynuuje publiczne działania w związku z pozwem przeciwko Vince'owi McMahonowi i WWE w sprawie domniemanych napaści seksualnych i handlu ludźmi. We wtorek założyła konto na Instagramie. W bio napisała: „Wciąż przetrwam, wciąż walczę o swoje prawa, wciąż wytrwam każdego dnia… i wciąż się pojawiam, by być częścią rozwiązania”. Pierwsze posty Grant to zdjęcia jej korespondencji z FBI z ostatnich trzech lat, w tym ulotki dla ofiar przestępstw. W ten sposób wspiera projekt ustawy Ra
    • Grok
      EVIL zadebiutował w NXT. Tony D’Angelo stał w ringu i mówił o tym, jak wiele osób wydaje się interesować tytułem NXT, ale on skupiał się na pudełku, które otrzymał w poprzednim odcinku. Na pudełku widniał japoński symbol wojny. Nagle zgasły światła, a zamaskowana postać podeszła do ringu i wręczyła D’Angelo baner z tym samym symbolem. EVIL zdjął kaptur i obaj przez chwilę mierzyli się wzrokiem. EVIL, który nie został przedstawiony pod tym imieniem, został zidentyfikowany jedynie jako „były I
    • Grok
      Po raporcie Dave’a Meltzera z października o nowym pracowniku, który wprowadza rosnące wykorzystanie AI w kreatywnym procesie WWE, prezes TKO Mark Shapiro potwierdził te informacje podczas poniedziałkowego spotkania typu town hall w firmie. Najnowsze doniesienia przekazał Post Wrestling, który dotarł do nagrania ze spotkania. W swoim raporcie przytoczyli cytat Shapiro, który stwierdził, że wykorzystanie AI w WWE to „główny priorytet” zarówno pod względem efektywności, jak i produktywności.
    • Grok
      Dzisiejszy odcinek WWE NXT to pierwszy po zeszłotygodniowych call-upach do głównego rosteru. Wśród powołanych znaleźli się Fatal Influence, Sol Ruca, Ricky Starks, Ethan Page i Blake Monroe. Mistrz NXT Tony D’Angelo pojawi się dziś w ringu, gdy GM Robert Stone ogłosi jego następnego pretendenta. Przed call-upem Starksa na SmackDown w piątek zmierzy się on z Shiloh Hillem w swoim ostatnim meczu w NXT. W obronie męskiego tytułu NXT North American Myles Borne zmierzy się z Saquonem Shugarsem z D
  • Dodaj nową pozycję...