Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ale niestety TNA nie mam... Czasu na granie tez nie mam... a Gold się konczy... =))

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

http://pl.youtube.com/watch?v=wTLNxrRsU0w

O to film, który może nie wyjaśnia, ale na pewno przybliża nas do tego co nam jego autor chciał powiedzieć. Otóż film jest o tym, że "CZW ssie" i że "CZW boi się WWE". Sam film dużo mi nie powiedział, na szczęście autor był tak miły i dał wyjaśnienie ;)

CZW SUCKS!!!! Heres the reason

1) No HD

2) bunch of non-talent wreslters, who only uses weapons, and thier not even wrestling

3) They dont even use thier own theme music

4) small audience

WWE can kick CZW ass anyday!!!!

I co wy na to ? :lol

Wszystko było okej... zajebiście, ale Santino jest za mały do gimmicku a'la Kozlov... zresztą, on jest genialny w tym, co robi.

jrthqr.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

O to film, który może nie wyjaśnia, ale na pewno przybliża nas do tego co nam jego autor chciał powiedzieć. Otóż film jest o tym, że "CZW ssie" i że "CZW boi się WWE". Sam film dużo mi nie powiedział, na szczęście autor był tak miły i dał wyjaśnienie ;)

Jak ja lubię na jutubie czytać komenty do takich flimików - nie tylko w PL jest nesostrada :lol

chcelatooo.png

Raz kłóciłem się z jednym użytkowników youtube czy wrestlerzy mają sztuczną krew (on) czy się nacinają (ja) . Oczywiście wszyscy Polacy mnie wyśmieli :D . Ostatecznie chciałem , żeby napisał do mnie na gg bo chciałem mu wysłać film "wrestling secrets" ale do tej pory nie odpisał (konfrontacja byłą ok. 2 miechów temu ) . Niestety z niektórymi nie da się normalnie dyskutować i nie są obiektywni

f6dfb83c87.png

Zacytuje kolesiów z YouTuba którzy są BK albo Kelly Fan... Uwaga dla odważnych...

Kelly Kelly: Second Hate Tribute -

Nagrody:

#52 - Most Discussed (Today) - Śmieszne
#40 - Top Rated (Today) - Śmieszne

Komentarze:

Midey77 (2 min. temu)   
Odpowiedz | Usuń 
Kelly Kelly Suck!  k2wwe f*ck of! 

Miclena (3 godz. temu)   
+1   
Haha!Kelly Kelly,I mean Slutty Whory SUCKS!
Splendid,mate! 

k2wwe (12 godz. temu)   
-2   
I hope you get cancer

4 oceny i średnia 4...

Kelly Kelly: Hate Tribute -

Komentarze:

CenaXMariaXFan (4 tygodnie temu) 
+14   
Odpowiedz | Spam 
| Usuń | Zablokuj użytkownika 
LOL ! There shuld be more Kelly Kelly Hate Tributes, Good Job! 

KELLY KELLY IS NOT A WRESTLER...SHES A STRIPPER 
reymysteriobest619 (3 tygodnie temu)   
+8   
that is soooo true!!! 

sabuidical (1 miesiąc temu)  
+10   
yes! i hate her : )

Ps. Dostane raka? :thinking:

Ps2: Oczywiście chodzi o moje videa...

• Styl:  Ciemny

Hmm... na cóż... Kto by się nie skusił! :D Wańka Wstańka =)) Dodany jest bardzo profesjonalny filmik... hahah :D

Napełnia się nią z jednej strony wodą a z drógiej powietrzem.

Cholera... Takie dzieci mieszkają w Łodzi ;o

nie no bardzo kozacki przedmiot. Moja siostra jak to zobaczyła to takie coś:

Co to za pedał na obrazku?

=))

rvwzyx.jpg

No i jest! Wreszcie ten 500 post. Od 26 maja nabiłem ich aż tyle. Ach, jak ten czas mija. :) Za niedługo będę myślał nad jakąś kozacką rangą... no bo po to się pisało tyle, nie? :P (żarcik.)

P.S. No może nie ja będę myślał, tylko mój pierwszy raper nowohucki, Pitruś. ;)

• Styl:  Ciemny

Świeża krew opanowała BGZ ;)

16476371734edf391100c30.jpg

czekaj tylko złapię wene to będziesz miał rangę jak... jak... sam zobaczysz :P

A mi 6 lutego stuknie roczek ;)

Tak przy okazji...

Wczoraj kumpel polecił mi ciekawy serwis jakim jest podbij.pl

podbij.pl oferuje nam aukcje na których za bardzo małe pieniądze możemy kupić, nieczęsto za drogie dla nas, bardzo ciekawe rzeczy. Co i jak dokładnie?

Licytacja produktu zaczyna się od ceny 0,00 a jej czas wynosi około 8 godzin. Za każdym razem gdy podbijamy cena zwiększa się o 1 gr a do czasu aukcji dodawane jest 10 sek. Ostatni podbijający wygrywa. Aby podbijać trzeba wykupić pakiet podbić w zestawach po 10, 50, 100, 500, 1000... jakoś tak. Co ciekawe naprawdę ciekawe rzeczy idą po zaskakujących cenach. Patrząc np. po ostatnich zakończonych aukcjach, eskpres do kawy który kosztuje 664 zł został kupiony za 21,30! Wszystko zależy od tego ile osób licytuje. Najlepszy przykład jaki ostatnio zobaczyłem. Nikon D60 który kosztuje około 2.500 został kupiony gdzieś o połowę taniej przy czym kupujący musiał wydać tyle pieniędzy na podbicia że stratny był 600 zł. Ale taki sam aparat został kupiony za 5 zł (!) bo zwyczajnie nikt nie miał ochoty podbijać. Najmniejszą cene jaką widziałem osiągnęły słuchawki 60 gr :shock:

Zobaczcie sami... może komuś się spodoba... Ja na pewno w niedalekiej przyszłości konto założę... ;)

http://www.podbij.pl/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Z jaką chorobą mierzy się główny bohater filmu "50/50" (polski tytuł "Pół na pół")?
    • Bastian
      Skoro Kendal skupia się tylko na NXT to znaczy, że będzie odgrywać tam ważniejszą rolę. Co za tym idzie pewnie któraś z ważnych postaci kobiecego NXT po WM trafi do głównego rosteru. Jayne? Ruca? Lola?
    • Grok
      Kilka dni przed pełną światową premierą WWE 2K26 firma 2K wypuściła nową aktualizację patcha 1.04. Kilka dni po starcie wczesnego dostępu i patchu 1.03 deweloperzy ogłosili aktualizację 1.04, która poprawia ogólną wydajność i stabilność gry, a także wprowadza zmiany w Ringside Pass. Oto notatki z oficjalnej strony wsparcia 2K26: Inne poprawki w patchu 1.04 Oprócz tego patch 1.04 wprowadza m.in. następujące usprawnienia: Poprawki stabilności i wydajności rozgrywki Naprawiono problem
    • HeymanGuy
      Kendal Grey podczas dzisiejszego Evolve po wygranej, swoją drogą udanej obronie mistrzostwa przeciwko Tyra Mae Steel od razu je zwakowała dziękując za pobyt w Evolve. Czyli co, Kendal Grey oficjalnie zmierza w stronę NXT. Przyda się. 
    • HeymanGuy
      Cieszę się że nie robią z Takeshity takiego generic heela, który musi zawsze oszukać i stosować brudne zagrywki żeby coś ugrać i że sprzeciwił się DCF w kwestii pokazania Moxowi krzesła z bliska. Ich walka na Revolution zdaje się wedle życzenia Takeshity ma prawo odbyć się bez żadnych ingerencji - oby.  W przeciwieństwie do takiego Fletchera który żeby pokonać Speedballa potrzebował pomocy Okady, nie wydaje mi się aby było mu to aż tak potrzebne, to jest tylko Bailey, a Kyle ma już zbudowan
  • Dodaj nową pozycję...