Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Panowie jestem z wami dokładnie dwa lata i jeden dzień. Jestem z tego powodu bardzo dumny bo na żadnym forum nie potrafiłem tak długo zagrzać miejsca i jeszcze tak się udzielać. :applause:

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No no no, pokaźny czas z nami jesteś prezes :D

Ja to na tym forum też jestem najdłużej ze wszystkich na jakich byłem :D

rvwzyx.jpg

Lk nie umiem Cię odczytać :P

pezetvi7.png

To Trochę Tobie pomogę...to był sarkazm(trudne słowo) którego często i ja używam. W tym wypadku chodziło o to że rzuciłeś tekstem który nie był śmieszny a eLKej napisał tarzać się ze śmiechu. Sarkastycznie oczywiście i z tego wyszło że to po prostu nie było śmieszne.

Dziękuje

Icon wiem co to sarkazm,ale to tak naprawdę nie miało być śmieszne,po prostu przez przypadek dałem złą ,,minkę''.

pezetvi7.png

No chyba że byłbyś z jakąś fajną panią :P Stacy czy coś :P=))

Ze Stacy mógłbym się nawet na Syberii osiedlić. 8) Proszę o datki na sfinansowanie naszego wyjazdu a zresztą Stacy zapłaci przecież kasę ma. =)) Pytanie jest jedno czy ona wie o naszym wyjeździe. :thinking:

Montoya dawaj kase, albo twoja narzeczona się dowie co piszesz w gadulcu :P

I dobrze jej tak. :P Nabijają się też z biednego Michaela Cole'a. Ale chłop sobie też zasłużył. :)

bingo.jpg

A co takiego zrobił ? :D

rvwzyx.jpg

Domyśl się oglądając ten obrazek. ;) Na przykład gadając ciągle to samo... nie zauważyłeś?

• Urządzenie:  Windows

Montoya dawaj kase, albo twoja narzeczona się dowie co piszesz w gadulcu :P

Ty tu mnie nie strasz bo ja już i tak mam przechlapane. Ostatnio moja dziewczyna zainteresowała sie bardziej internetem i wypytuje mnie czemu nie mam na nowym forum które tworze z naszym wspólnym kolegą w avatorze swojej dziewczyny jak wspomniany kolega. :( Bajeczki w stylu że taki avatar mam od lat na forach i jestem z niego znany na razie do niej nie trafiają. =))

Mam tylko nadzieję, że w ramach tego jakże niechlubnego trendu pstrykania fot szefom i zarządom sportowych organizacji, nie doczekamy się sesji z Grzegorzem Latą, biegnącym za rękę z Leo Beenhakkerem przez pole słoneczników. Gdzie dużo będzie Laty i Beenhakkera, mnóstwo słoneczników i mało ubrań.

He he chłopaki z gazety jak zwykle w formie. :D

• Reputacja:   10
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Trzymajcie kciuki za jutrzejszych maturzystów :D ....ostatnia próba przed Majem ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Daj spokój z maturą, tutaj sesja się zbliża :lol

Matura to pryszcz hłe, hłe, hłeeeeee :thumb:

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Z jaką chorobą mierzy się główny bohater filmu "50/50" (polski tytuł "Pół na pół")?
    • Bastian
      Skoro Kendal skupia się tylko na NXT to znaczy, że będzie odgrywać tam ważniejszą rolę. Co za tym idzie pewnie któraś z ważnych postaci kobiecego NXT po WM trafi do głównego rosteru. Jayne? Ruca? Lola?
    • Grok
      Kilka dni przed pełną światową premierą WWE 2K26 firma 2K wypuściła nową aktualizację patcha 1.04. Kilka dni po starcie wczesnego dostępu i patchu 1.03 deweloperzy ogłosili aktualizację 1.04, która poprawia ogólną wydajność i stabilność gry, a także wprowadza zmiany w Ringside Pass. Oto notatki z oficjalnej strony wsparcia 2K26: Inne poprawki w patchu 1.04 Oprócz tego patch 1.04 wprowadza m.in. następujące usprawnienia: Poprawki stabilności i wydajności rozgrywki Naprawiono problem
    • HeymanGuy
      Kendal Grey podczas dzisiejszego Evolve po wygranej, swoją drogą udanej obronie mistrzostwa przeciwko Tyra Mae Steel od razu je zwakowała dziękując za pobyt w Evolve. Czyli co, Kendal Grey oficjalnie zmierza w stronę NXT. Przyda się. 
    • HeymanGuy
      Cieszę się że nie robią z Takeshity takiego generic heela, który musi zawsze oszukać i stosować brudne zagrywki żeby coś ugrać i że sprzeciwił się DCF w kwestii pokazania Moxowi krzesła z bliska. Ich walka na Revolution zdaje się wedle życzenia Takeshity ma prawo odbyć się bez żadnych ingerencji - oby.  W przeciwieństwie do takiego Fletchera który żeby pokonać Speedballa potrzebował pomocy Okady, nie wydaje mi się aby było mu to aż tak potrzebne, to jest tylko Bailey, a Kyle ma już zbudowan
  • Dodaj nową pozycję...