Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ekhm... miałem małe problemy z podłączeniem się do internetu :lol :

komunikatll3.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Booyaka ci sie do neta włamał może szukał dopingów na allegro :D

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Zostałeś zainfekowany :P

16476371734edf391100c30.jpg

Oglądał ktoś CZW tournament of death 7 ? Najlepszy był brecht jak sędzia przybija i sie zrzygał =)) . Ostatnia walka jakby coś =))

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Uwaga uwaga: jutro o 22:00 na kanale IRC'owym #pwq odbędzie się wielkie Royal Rumble. Pytania ze wszystkich federaji. Euz przygotował już ich 70 i wciąż przybywają nowe, więc zapraszamy wszystkich chętnych. Jedyny warunek wystąpienia w walce to być o tej godzinie na kanale :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Spoko muszę wejść ale i tak udziału nie będe brać bo mam słabą pamięć do dat itp . A tak po za tym Milos Fajny avatarek :D

f6dfb83c87.png

Wejdź, wejdź i weź udział, wierz mi że są osoba z gorsza pamięcią, a mimo wszystko biorą udział :D

• Reputacja:   998
  • Urządzenie:  Windows

Postaram się być na kanale, chyba że znów kumple mnie wyciągną trochę popić :roll:

Coś ty ja sie wrestlingiem jakiś rok się interesuje a tak na poważnie to pół więc trochę nie jestem obeznany ale spróbować można najwyżej się skompromituje :P . Ale jak to po 20 to no way bo wtedy nie mogę . A tak po za tym gra ktoś w FlatOut 2 jak ktoś chce mam spolszczenie . Polecam fajna gierka jeździsz sobie furką ze złomowiska później możesz tiuningować kupować nowe i gdy jedziesz wszystko można rozwalać także polecam i zawalista ścieżka dźwiękowa .

EDIT: Użytkowniku IIL czego nie skorzystałeś z opcji edytuj . Teraz za spam posta powinien być warn =)):D

f6dfb83c87.png

Yhm, do mnie kuzyn przyjechał, ale mam nadzieję że, będę miał chwile czasu i wezmę udział. Nie mam, zbyt wielkiej wiedzy ale, spróbować zawsze się można. :P

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Reputacja:   998

O spam poście którego usunołeś ja już raz za to warna dostałem

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Te , panowie , ale to jest gadulec - a nie śmieszne filmiki w dziale humor - także przystopujcie z tym ju tubem ...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Tylu grafików na forum i nikt nie oddał żadnej pracy na logo forum i portalu?

http://forum.bgzwrestling.pl/viewtopic.php?f=10&t=17827

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6

I nagle wszyscy szanowni tzw. graficy widząc powyższy post szefa uśmiechnęli się pod nosem i kliknęli "strona główna" by dalej wpatrywać się w SB :thumb:

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI (wtedy jako T28) zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Jest najbardziej znany z 12 lat spędzonych w NJPW i był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon wraz z Tetsuya Naito, Hiromu Takahashiiem, Shingo Takagim oraz Yotą Tsujim i innymi byłymi członkami. Obecnie jako freelancer BUSHI utworzył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuya Na
    • Grok
      ROH wraca na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Siedem walk zapowiedzianych na to show. ROH Women’s World Champion Athena zmierzy się z Maya World w Proving Ground match. Sammy Guevara i The Beast Mortos z LFI ogłosili otwartą walkę o swoje Ring of Honor World Tag Team Championships. ROH zapowiedziało, że ktoś odpowie na wyzwanie podczas dzisiejszego show. Tony Nese, Ariya Daivari i Stori Denali z Premier Athletes wystąpią w mieszanej sześcioosobowej akcji. Przeciwnicy nie zostali jeszcze
    • MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
    • Grok
      Tony Khan podzielił się krótką aktualizacją na temat byłego mistrza świata AEW Samoa Joe. Khan jest optymistycznie nastawiony co do powrotu Joe, który dochodzi do siebie po kontuzjach. Nie widzieliśmy go w ringu od zwycięstwa nad Mike'em Baileyem 21 stycznia na Dynamite. Lutowy raport mówił o protokole wstrząsu mózgu, a sam Joe w zeszłym tygodniu stwierdził, że wróci „szybciej niż później”. Zapytano go też o MyAEW i czy platforma mogłaby stać się dostawcą PPV na rynku krajowym – oprócz międz
  • Dodaj nową pozycję...