Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   8
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Cóż za polot, za fantazja. Mega stiffowy, fantastyczny czop! :lol A ta dzikość w oczach :P

ps. Ludziska, niech ktoś coś wrzuci tutaj albo coś skomentuje -> viewtopic.php?f=61&t=5867 . Ja nie mogę, bo ostatni post jest mój, a chciałbym coś wrzucić. :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

ok już napisałem w tym temacie Ssijbla =))

f6dfb83c87.png

Cierpienie to negatywny stan psychiczny, bądź fizyczny i emocjonalny doświadczany często jako ból (fizyczny), nieprzyjemne doznanie ciała.

Cierpienie psychiczne wiąże się z doświadczaniem negatywnych emocji takich jak lęk, poczucie krzywdy, smutek, czy żal.

• Reputacja:   1

Oglądał ktoś te 'Dirt Sheet' na wwe.com? Jesli nie to goraco polecam. Dzisiaj właściwie z nudów wbiłem się tam do działu video i jak obejrzałem jedno to i musiałem i wszystkie. Bywają słabsze odcinki, ale przy niektórych (np. parodia Rydera & Hawkinsa) aż się ze śmiechu popłakałem. Morrison zgniata ;):t_up:

Hahaha , fajnie tylko tamte komentarze mnie dobijają :/ Gosciu sie gówno zna a swje madrosci musi ukazać ehh .

sws.png

31576.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Tragiczna śmierć Polaka w Londynie

41-letni nauczyciel z Polski zginął tragicznie w Londynie - pisze Goniec.com. Mężczyzna, który postanowił załatwić potrzebę fizjologiczną na tory kolejowe, zginął porażony prądem o napięciu 750 volt.

Do zdarzenia doszło ponad tydzień temu na stacji Vauxhall w południowej części Londynu. Tożsamość ofiary udało się ustalić dopiero niedawno.

Ciało Polaka znaleźli na torach pracownicy kolei. Ich zdaniem turysta nie był świadomy, iż w Wielkiej Brytanii niektóre trakcje kolejowe znajdują się pod napięciem. Wcześniej mężczyznę zarejestrowały kamery CCTV.

:lol:lol:lol

16476371734edf391100c30.jpg

Dobre Modjo dobre, najlepsze jest to że naszych więcej umiera w Anglii niż u nas w Kraju =))

Fatum - w mitologii greckiej to personifikacja nieuchronnego, nieodwracalnego losu; nieodwołalna wola bogów, na którą nikt nie ma wpływu. Fatum ciążące nad bohaterem ograniczało ramy jego wolnej woli, kierując skutki działań w jednym tylko, zgubnym kierunku. Było bezpośrednią, przyczyną jego końcowej klęski i tragedii; potocznie przeznaczenie, z tą różnicą, że przeznaczenie może mieć również wydźwięk pozytywny

Przeznaczenie to: los, dola, fatum, fortuna; predestynacja; to co powiedziane, przepowiedziane, zrządzone przez bogów; nieodwołalna konieczność.

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Sejbla - podaj mi namiary na swojego dilera bo dobry jest gościu =))

Taka mała ciekawostka z ostatnich 24 godzin:

Liczba nowych postów:

na RM - 30

na WF - 48

na BGZ - 280

81926288sf8.jpg

:t_up:

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   10

Na RM włączyli teraz system podziękowań za gale , wiec thx'y sie skonczyły ...stąd taki wynik :thumb:

915802072594e34bce782c.jpg

Co z tego, na BGZ też nie ma thxów :)

...ale za to jest SrebrnyWolf, Prosta Krawędź i Weemak wpadnie raz na rok =))

I jest też nasz "It's Only One thing" :lol:t_up:

Ty sie Szefu nie obijaj w gadulcu tylko moją rangą sie zajmij ....czekam :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan 12 marca 2007 roku BUSHI (wtedy jako T28) zadebiutował w All Japan Pro-Wrestling, przegrywając z Nobukazu Hiraia. Po pięciu latach BUSHI zadebiutował w New Japan Pro-Wrestling w maju 2012 roku. Jest najbardziej znany z 12 lat spędzonych w NJPW i był członkiem frakcji Los Ingobernables de Japon wraz z Tetsuya Naito, Hiromu Takahashiiem, Shingo Takagim oraz Yotą Tsujim i innymi byłymi członkami. Obecnie jako freelancer BUSHI utworzył Los Tranquilos de Japon wraz z Tetsuya Na
    • Grok
      ROH wraca na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Siedem walk zapowiedzianych na to show. ROH Women’s World Champion Athena zmierzy się z Maya World w Proving Ground match. Sammy Guevara i The Beast Mortos z LFI ogłosili otwartą walkę o swoje Ring of Honor World Tag Team Championships. ROH zapowiedziało, że ktoś odpowie na wyzwanie podczas dzisiejszego show. Tony Nese, Ariya Daivari i Stori Denali z Premier Athletes wystąpią w mieszanej sześcioosobowej akcji. Przeciwnicy nie zostali jeszcze
    • MissApril
    • Grok
      Tony Khan nie ukrywa ambicji dotyczących przyszłości AEW w świecie po ewentualnej fuzji Warner Bros. Discovery ze Skydance i Paramount – chciałby, by jego promocja znalazła się na tej samej platformie co inne popularne dyscypliny sportowe. Khan w czwartek przez godzinę rozmawiał z mediami, promując pay-per-view AEW Revolution w tę niedzielę, kiedy to Dave Meltzer zapytał go o ewentualne zmiany w krajobrazie medialnym. Khan szeroko omówił swoje relacje z Davidem Zaslavem, zespołem WBD i David
    • Grok
      Tony Khan podzielił się krótką aktualizacją na temat byłego mistrza świata AEW Samoa Joe. Khan jest optymistycznie nastawiony co do powrotu Joe, który dochodzi do siebie po kontuzjach. Nie widzieliśmy go w ringu od zwycięstwa nad Mike'em Baileyem 21 stycznia na Dynamite. Lutowy raport mówił o protokole wstrząsu mózgu, a sam Joe w zeszłym tygodniu stwierdził, że wróci „szybciej niż później”. Zapytano go też o MyAEW i czy platforma mogłaby stać się dostawcą PPV na rynku krajowym – oprócz międz
  • Dodaj nową pozycję...