Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

No dziwne, wczoraj ściągnąłem 3 pliki po kolei i dalej lipa :shock:

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Sejbla, gdzie jesteS?

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Siemanko wszystkim :!: Montoya is back, Alfons roku powrócił :!:8) Po paru miesiącach nieobecności ponownie w Polsce a co za tym idzie oczywiście na BGZ. Widzę że forum bardzo sie zmieniło, dokładnie sobie je przejrzę jednak tak za parę dni bo teraz chce pościągać kilka rzeczy a nie chce sobie spoilerowac, od stycznia nie wiem nic co sie wydarzyło w WWE więc jestem troszkę do tyłu. Pozdrowienia dla wszystkich starych i nowych userów. :D

• Reputacja:   4

Welcome back :D

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Welcome back P.I.M.P.

• Reputacja:   998

Witam, zapraszam na BGZ i do działu girls/mediów, by nick znów zabarwił się na zielono :P

• Reputacja:   6

Siema Montoya! Fajnie, że wróciłeś :D

16476371734edf391100c30.jpg

Dzieki za przywitanie, miło po raz kolejny tu wrócić. :)

Witam, zapraszam na BGZ i do działu girls/mediów, by nick znów zabarwił się na zielono :P

Przede wszystkim zajmę sie moim ukochanym działem czyli Divas Corner bo jest strasznie zaniedbany ale oczywiście nie zapomnę o innych moich starych działach.

Siemka montoya , pisz jak tam w Espani :thumb:

Siema, witaj z powrótem w krainie cipoli ;)

Z Głównym Cipskiem Kojotem z czele 8)

• Reputacja:   8

Siemanko, Montoya :t_up:

Siemka montoya , pisz jak tam w Espani :thumb:

Jednym słowem zajebiście :t_up: Byłem w najcieplejszym rejonie Hiszpanii, na samym dole kilka kilometrów od Portugalii, praktycznie w całej Hiszpanii była kiepska pogoda a u nas świeciło słonce. Jestem tak opalony że aż mi sie dziwnie chodzi po ulicach bo wszyscy jacyś tacy bladzi =)) Jedynym mankamentem było to że byłem w strasznie małej mieścinie ale cóż imprezy, drinki plaża i laski ratowały sytuacje( he he mam nadzieje że moja dziewczyna tego nie przeczyta bo byłoby źle). Rada dla wszystkich facetów: nie puszczajcie swoich dziewczyn samych do pracy za granice bo niestety większości bardzo odbija. :x Tyle fajnych dziewczyn szlaja się Marokancami, Rumunami i Hiszpanami że aż szok a na dodatek jeszcze one robią później na nich a nie odwrotnie. Ale dość pesymizmu, bardzo mi się podobało chętnie bym tam wrócił ale nie wiem czy da się to zrobić ponieważ moje kochanie nalega żebym znalazł sobie bliżej prace, może pojadę za jakiś czas do Czech ale to na razie nic pewnego. Niestety nie udało mi sie wybrać w Hiszpanii na mecz ale przywiozłem sobie oryginalną koszulkę Barcy. 8)

Siemasz montoya :)

Wszystko spoko tylko po co ci koszulka tych dziadów :P Chyba że Willemowi sprzedasz jakoś drożej :lol

johncena4iryszi7ll8.gif

Ja Ci dam dziadów ty ohydny Kanonierku :x Muszę Willema zmartwić koszulka nie jest na sprzedaż, po prostu jest bezcenna. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Rok temu WWE i Drumstick nawiązali współpracę, by wypuścić tematyczne lody przed WrestleManią i SummerSlamem. Teraz, na kilka tygodni przed wielkim wydarzeniem, prezentują lody inspirowane Codym Rhodesem. Słynna marka Drumstick, znana z hitowych smaków jak Rocket Pop, Star-Spangled Berry Pie czy Red, White, and Blue M&M’s, tym razem ogłasza nową kooperację z Undisputed WWE Championem. Nowy wafelek nosi nazwę Drumstick Red, White & Blueberry. Smaki opisano jako „tak odważne jak dwukro
    • Grok
      Droga do nadchodzącego Sacrifice trwa na przyszłotygodniowym TNA Thursday Night Impact. Były mistrz świata TNA Frankie Kazarian powróci do ringu TNA po raz pierwszy od lutego, gdy zmierzy się z The Home Town Man po bliskim starciu w czwartek. Program obejmie dwa mecze tag team: The Angel Warriors (Le Ying Lee & Xia Brookside) zmierzą się z Dani Luna & Arianna Grace, a The Nemeth Brothers powalczą z The Righteous w walce o miano pretendenta do pasów tag team. Były mistrz świata TNA Mo
    • Grok
      Mistrz AEW National Champion Ricochet zgodził się z niedawnym oświadczeniem Sol Ruca na temat jej tożsamości rasowej. Była mistrzyni NXT Women’s North American Sol Ruca wystąpiła w podcaście Stephanie McMahon, gdzie otworzyła się na temat swojej mieszanej tożsamości rasowej. Krótko po tym, jak klip stał się viralem w sieci, Ricochet z AEW podzielił się opinią i poparł słowa Ruca. Ruca, lat 26, jest obecnie jedną z najpopularniejszych zawodniczek w rosterze NXT. Aktualnie rywalizuje z byłą
    • Grok
      Zawodnik AAA Laredo Kid zmierzy się w obronie swojego World Cruiserweight Championship na nadchodzącej gali Rey de Reyes. Kilka godzin przed długo wyczekiwaną galą AAA Rey de Reyes do karty dodano nową walkę o tytuł. Wydarzenie zostanie wyemitowane w ciągu najbliższych trzech tygodni na kanale FOX w Ameryce Łacińskiej (z wyjątkiem Brazylii) w sobotnie wieczory. Nowo ogłoszona walka o AAA World Cruiserweight Championship odbędzie się na jednej z trzech nocy gali. Szczegóły lineupu tej obrony
    • Grok
      Charlie, znana wcześniej jako Dakota Kai w WWE, pojawi się w Las Vegas podczas Tygodnia WrestleManii, gdzie zawalczy dla House of Glory. Ogłoszono to w czwartek: Będzie to gala HOG Culture Clash, zaplanowana na czwartek, 16 kwietnia w Pearl Theater w The Palms. Przeciwniczka nie została ogłoszona. Po zwolnieniu z WWE w 2025 roku Charlie wróciła na ring w miniony weekend po raz pierwszy od marca 2025, biorąc udział w EVE’s Wrestle Kingdom VIII, gdzie bezskutecznie rzuciła wyzwanie mistrz
  • Dodaj nową pozycję...