Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ważne, że ciebie zawsze trafiam ... a czy jesteś w mojej drużynie czy nie to już inna sprawa :P

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Pytanie za 100 punktów "co jest na tym screenie"? :lol

16476371734edf391100c30.jpg

heh ... odpowiedz za 200 punktów ... tył głowy HHH :P

jak zapiszesz na dysk to zdjęcie wtedy dopiero zobaczysz całe ... i prawdziwy rozmiar obrazu ... i takie coś sie dopiero fajnie ogląda :t_up:

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   1

SIEMANKO!!!!

Jak ja za wami tęskniłem, na szczęście udało mi się uporać z moimi słabościami i pracą w której w sumie awansowałem,(szkoda, że w pensji tego nie widać!) :( ale dziękuje, dziękuje! Nie przesadzajcie z gratulacjami bo się wzruszę i łzy zaleją moją uświnioną klawkę od browara i kij wie jakiego żarcia i napoju więcej! Na usprawiedliwienie dodam, że mnie też nie było z powodu bardzo ciężkiego pojedynku z Armią Czarnego Zakonu!!! Tak, tak, toczyłem zacięty bój o naszą planetę z tymi najeźdźcami!!! Na szczęście miałem u swego boku własnego brata który mnie dzielnie wspierał w polu walki!

Wygraliśmy, niestety paru z nich uciekło, :( wliczając do tego ich generałów! Jeżeli zobaczycie gdzieś ich w mieście to musicie ich zabić!!!

Ich fotki daje w ukryciu ponieważ są wysoce niebezpieczni i groźni dla amatorów!!!

Żołnierze:

2759504~specczbut.jpg 2759503~speccz.jpg

Opis:

Są dobrymi żołnierzami, byle lamusa są wstanie powalić w czterech, były przypadki że i w trzech poradzili sobie z człowiekiem! (Tą ofiarą bym domniemany były mistrz Omnibusa nie jaki Weeman!!!)

Generałowie:

2759541~specbut.jpg 2759540~Specm.jpg

Opis:

Wysoce klasy morderca, ucinacz ludzkich głów, nie jeden dobrze wyszkolony wojownik ludzkości poległ na froncie chwały! Jest potężnym i cwanym wojownikiem, atakuje znienacka gdy przeciwnik jest pewny swego!

Wystarczy 4 generałów by zwykłego człowieka powalić na mordę, zaleca się omijanie go, dla niedzielnych smakoszy tego zacnego miodka! Dla prawdziwych wojowników godny przeciwnik!!!

Przyjaciele zachęcam Was abyście przyłączyli się do mojej i brata grupy o nazwie E.J.P.B

ELITARNA JEDNOSTKA PRZECHYLONEJ BUTLI.

Abyśmy zwalczyli wroga raz na zawsze!!!

Dziękuje!

Edytowane przez Gość

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   1 047
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Miło widzieć ponownie :)

Powiem Ci że widziałem kilku Ich żołnierzy oraz generałów, wszyscy szybko pękli, nie mieli szans w pojedynku ze mną :D

• Reputacja:   2

Welcome back Cycu ;)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Hej ziomki! ;) dzisiaj byłem na zajebistym koncercie Frontside! wróciłem o dziwo cały, tylko raz dostałem w twarz i potargano mi bluzę :D najlepsze było to, że brałem udział w legendarnej ścianie śmierci \m/ tutaj filmik dla tych, którzy nie wiedzą co to jest ;) -

:)

Czy jest ktoś zarejestrowany na http://www.ufs.pl? I czy mógłby mi wysłać zaproszenie? :D

no ja jestem... powiedz jak to zaproszenie wysłać... ;] bo pare razy tam tylko byłem a nie moge tego znalesc :shock:

Program do ściągania z rapida z pominięciem limitów.

http://www.hakerzy.net/flashrapidget.html

• Reputacja:   8

GTA IV wyciekło do sieci!!!

Na youtube'ie pojawiły się filmiki z gameplay'a! Wszystkiemu dodaje smaczek fakt, że Rockstar dotąd nie publikował filmików prezentujących gameplay. A więc jeżeli chcecie być jednymi z niewielu ludzi, którzy widzieli najnowszą produkcję Rockstara w akcji zapraszam... I to migiem, bo filmiki są w ekspresowym tempie usuwane :shock:

http://www.youtube.com/watch?v=uFnS1Y1yiYw

http://www.youtube.com/watch?v=yMjYjRkYhkI

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

ty mi lepiej na pw odpowiedz łajzo :D

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KPWrestling
      (Feed generated with FetchRSS)Zobacz na YouTube
    • Grok
      Emily Agard ogłosiła swoje dołączenie do ekipy komentatorskiej WWE NXT. Agard pracuje jako prezenterka i reporterka dla Sportsnet, dawnego partnera medialnego WWE w Kanadzie. Stacja obecnie transmituje TNA Impact w czwartki. Wcześniej pełniła rolę ambasadora WWE w mediach społecznościowych w Kanadzie podczas Elimination Chamber 2023 w Montrealu. Agard opublikowała w mediach społecznościowych w czwartek: Na jej stronie internetowej czytamy: Agard ma dyplom z zakresu Radio and Te
    • Grok
      AJ Lee stoczyła swój pierwszy mecz na WrestleManii po jedenastu latach przerwy od WWE. Zgodnie z informacjami z WrestleVotes Radio na Fightful Select, WWE nie ma na razie planów dla Lee, bo zakończyła swój obecny run. Jej powrót nie jest oficjalnie wykluczony, ale Lee będzie poza ringiem przez dłuższy czas. Nie podano dokładnego terminu tej przerwy. Z drugiej strony, może pojawić się na SummerSlam i w innych storylinach WWE później w tym roku. Na post-show po WrestleManii Lee wzruszyła się w
    • Grok
      Jim Ross uważa, że Aleister Black nie spalił za sobą mostów z AEW. W podcaście Grilling JR Ross nazwał Blacka talentem „main event” i podkreślił, że on oraz Zelina Vega to „dwoje wartościowych zawodników”. Jednocześnie zasugerował, by Black wziął sobie przerwę przed powrotem na ring. Ross powiedział: Ross przyznał, że nie wie, dlaczego Black miewa konflikty z zarządem, ale radzi mu, by nie był aż tak krytyczny. Conrad Thompson zapytał Rossa, dlaczego pobyt Blacka w AEW nie wyszedł le
    • Grok
      Trick Williams opowiedział o przerażającym incydencie z dzieciństwa, kiedy naśladował ruchy z wrestlingu na młodszym bracie Hassanie i złamał mu obojczyk. W rozmowie ze Stephanie McMahon w podcaście What’s Your Story? Podcast, Williams wspominał zabawy w wrestling z braćmi. Najbardziej utkwił mu w pamięci bodyslam z łóżka na podłogę w stylu Royal Rumble, który skończył się kontuzją Hassana. Williams miał wtedy 10 lat i zaalarmował starszego brata Andre (ok. 13 lat), bo rodziców nie było w domu
  • Dodaj nową pozycję...