Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chwała ci za to LK że wywaliłeś tego debila.. :t_up: ..te jego świetne i przemyślane wypowiedzi na backu to był normalnie rarytas :)

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

http://***/media/wywiady/kennedy.mp3

Wywiad Boryssa z Mr. Kennedym :D

Czekam na Wasze fachowe opinie :D

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1 047
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Kennedy`ego w ogóle nie słychać, dobrze, że zostanie to potem przedrukowane i przetłumaczone. Modjo nie mogłeś tego upnąć na jakiś serwer ? wklejając link z WF łamiesz regulamin :roll:

• Reputacja:   1

Szkoda że słabo słychać Kennedyego, ale ogólnie dobra rzecz.

Kennedy`ego w ogóle nie słychać, dobrze, że zostanie to potem przedrukowane i przetłumaczone. Modjo nie mogłeś tego upnąć na jakiś serwer ? wklejając link z WF łamiesz regulamin :roll:

Regulamin to ja :P

16476371734edf391100c30.jpg

Powiem tak - angielski Borysa jest żałosny,w ogóle wstyd...a po drugie w ogole nie słychac Kennedy'iego, dlatego to może byc byłe jaki ziomek...jednym słowem bullshit.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Powiem tak - angielski Borysa jest żałosny

Co ci się nie podoba w jego angielskim? Może akcent trochę spartaczony, ale ogólnie dał radę.. jakbym ja gadał z taką gwiazdą to bym zgłupiał chyba :D

Ogólnie to szkoda, że Kennedy'ego tak słabo słychać..

btw. Szkoda, że Arka nie ma już z nami, poczytałbym jakieś ekskluziwy w jego wykonaniu :rotfl:

Regulamin to ja

Do statusu łebmastaha jeszcze ci daleko :smashfreak:

• Reputacja:   1

Rzeczywiście słabo słychać koleś się nie postarał zbytnio! Ale jeżeli to faktycznie był Kennedy to szacunek dla kolesia, że to zrobił! :D

[ Dodano: 16 Listopad 2007, 01:44 ]

Ale beka znalazłem parę zdjęć za młodu naszych ulubieńców i z nie których szczałem! :rotfl:

Patrzcie sami!

th_73309_rock02_123_1150lo.jpg

The Rock

th_73401_hall05_123_614lo.jpg

Scott Hall

th_73462_06_123_343lo.jpg

Randy Savage

th_73547_01_123_1157lo.jpg

AJ Styles

Styles żądzi!!! Wygląda jakby zaraz miał wskoczyć na plan Karate Kid 10 tylko że w Naju!!! :rotfl:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   1 047
  • Urządzenie:  Android

Regulamin to ja :P

Ale to chyba nie oznacza, że masz prawa do tego, aby go łamać ;)

Mała awaria netu u mnie.. umowa którą podpisałem niedawno będzie anulowana.. gdyż zaistniały pewne problemy, heh. Piszę z kafejki właśnie :t_up: Nowy net już niedługo, ale jak narazie wrócę do starego. A to wkrótce nastąpi. Pozdro :)

3 dni temu zmieniłem bank z PKO na Citibank i łączyło się to z przelaniem 90% środków z pierwszego banku do drugiego

Przelew zatytułowałem: "Koniec z beznadzieja PKO".

W związku z dużą kwotą przelewu, musiał on być potwierdzony telefonicznie.

Po jakimś czasie dzwoni gość z PKO i czyta dane, które mu się wyświetliły. Imię, nazwisko, adres i dochodzi do tytułu.

Gość czyta "Koniec z..." i w tym momencie zapada cisza, która przerywa mój chichot w słuchawkę.

Jakoś mu się udało w końcu dokończyć procedurę, ale w miedzy czasie okazało się, że wpisałem zły numer konta do przelewu, więc muszę powtórzyć operację.

Wyciągnąłem wnioski z tego zdarzenie i możecie tylko wyobrazić moje zadowolenie gdy słyszałem następnego kolesia jąkającego przez telefon: "Jestem gejem i lubię chapać dzide"

Waliłem puche okropna :D

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• 2 tygodnie później...

Mo, dobra sygna :t_up:

Sam powinienem sobie podobną zorganizować :rotfl:

endabliuovr6.gif

Fak a o mnie zapomniał...jak zawsze :P

• Reputacja:   2

A ten cipol między modjo i hellnerem to kto to jest? :) Po oczach wiadac że cipka :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Wrestling powraca dziś wieczorem na AMC z nowym odcinkiem Impact. Odcinek został nagrany 14 kwietnia w Upstate Medical University Arena w Syracuse w stanie Nowy Jork. Zaplanowano Walk with Elijah match między Elijah a Frankie Kazarianem. Rywalizacja The Hardys z The Righteous nabiera tempa – Jeff Hardy stanie twarzą w twarz z Vincentem w singlesowym starciu. Mustafa Ali broni TNA International Championship przed Adamem Brooksem. Pełny lineup odcinka Mr. Elegance vs. The Hometown
    • Grok
      Ring of Honor wraca na HonorClub z cotygodniowym odcinkiem dzisiejszego wieczoru. Viva Van zmierzy się z Sarą Leon – to jedna z zapowiedzianych walk. Christyan XO z Shane Taylor Promotions stoczy singlową walkę z Frankie B. Paid in Full, duet Big Billa i Bryana Keitha, wystąpi w tag team matchu. Przeciwnicy nie zostali jeszcze ogłoszeni. The IInspiration, Cassie Lee i Jessie McKay, zobaczymy w akcji. Top Flight – Dante Martin i Darius Martin – zmierzą się z Soleil i Gringo Loco. Mist
    • Robespierre
      Nowe otwarcie będzie oznaczać wprowadzenie uproszczeń - spora grupa drugoplanowych postaci odejdzie na emeryturę, gdyż np. utrzymywanie kilku asystentek Esmeraldy Martinez nie ma już żadnej wartości. Walki o władzę też się zakończą i tu też będą uproszczenia, co nawet zasygnalizowałem na jednej z zaległych gal, gdyż ktoś wspominał, że trzeba wprowadzić jeden ośrodek decyzyjny, tak jak było za czasów Feliksa Castro. Nastawiam się raczej na reboot, niż na kontynuację historii sprzed 2015 roku. Chę
    • Grok
      Chris Jericho rzekomo pojawi się w drugim sezonie serialu Dexter: Resurrection. Zdjęcia opublikowane w czwartek przez Joségo Pereza uchwyciły Jericho podczas kręcenia scen w Nowym Jorku obok gwiazdy serialu Michaela C. Halla. Te fotki wyszły po doniesieniach PWInsidera z początku tygodnia, że Jericho opuści AEW Dynamite w środę z powodu zdjęć do projektu telewizyjnego w Nowym Jorku. Choć rola Jericho nie została oficjalnie potwierdzona, DexterDaily.com na podstawie fotek z planu spekuluje,
    • Bastian
      Dużo będzie o tych, którzy przychodzą, więc na początek o tym, który odchodzi. Ricky Saints wyświadczył przysługę Hillowi i jobbnął mu na odchodne. A Shiloh to na dzisiaj jedna z moich ulubionych postaci w NXT. Wreszcie wygrał ważną walką, a i main event z jego udziałem był do tej pory rzadkością. Solowa walka członka Darkstate bez Diona Lennoxa to święto, więc tak sobie oglądałem Saquona Shugarsa i ujmę to tak – jego styl wydaje mi się mocno chaotyczny, ale nie skreślam po jednej walce.
  • Dodaj nową pozycję...