Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

"Albo Ziobro albo Kaczyńscy - zawsze wszystkiemu winni" jak mówi Tusk...

001ug2mo4.jpg
  • Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

kto mi usunął posta w wynikach ss?

powinienes dostac warna, poluzuj troche z przekleństawami bo wyniki to nie rzeźnia

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

powinienes dostac warna,

dawaj

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Powinnieneś za tamtego posta dostać warna ale usunąłem tylko wpis

Nie pozwole na robienie z forum rzeźni

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

To się nie mówi "powinieneś" tylko się wali po pysku a potem dochodzi co i jak :rotfl:

16476371734edf391100c30.jpg

dobry dch_99 na bgz :D

kaszak za takie hasla:

dawaj

mozesz dostac po dupie :rotfl:

• Reputacja:   2

A co za cipka mi moją zajefajną sygienkę i avatarek z autografami samego Dzika Ioota podwędziła? :-/

W celu odwrócenia uwagi powiem, że to JA :P a bo co...? :fak:

001ug2mo4.jpg

Żaq, to lepiej chowaj sygnę :roll:

[ Dodano: 28 Sierpień 2007, 07:08 ]

Tej, a czemu moją sygną też ktoś się bawił?

chcelatooo.png

W celu odwrócenia uwagi powiem, że to JA :P a bo co...?

Jajko ukręco bażant1976 :rotfl: Do domu starców cie wyśle i zobaczymy czy będziesz taki kozak :t_up:

Willem a Ty co takiś mocny? :D Gdzie Twoja druga połowa Aluś? Zamknęli Go? :rotfl: Czy do szkoły wrestlingowej się zapisał 8) ??

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   0

Przez tych łochów z PWT , którzy zamknęli rejestrację, trzeba dbać o ratio :chairshot:

Do roboty sie pauok nie nadaje to może pod lampą gdzieś stoi 8) Co do szkoły wrestlingowej nie wie ktos jak tam plany Weemana idą? Otwiera już swoją szkółkę moonsaltów na stoły z nożami i widelcami czy nie? :rotfl:

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Yeah ! Mój dostawca neta rządzi :D Do niedawna, miałem net 2 mb/s..nie było mnie 2 dni w domu, wchodze, chce cos sciagac i jaki efekt ? :D

netmojmj6.jpg

Co najlepsze, to all za free :D

Tej, to co z tą moją sygną?

LK, ale Ci dobrze. Ja męczę się z chello, które wcale nie tak fajne jak na papierze. A dawniej dawali radę :-/

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Dwayne „The Rock” Johnson nigdy nie był fanem autorytetów w szczytowym okresie kariery w WWE, ale w czwartek zetknął się z prawdziwą wersją. Jak podaje TMZ, globalna supergwiazda i członek zarządu TKO był w Hollywood, by wspierać współgwiazdę i przyjaciółkę Emily Blunt, która otrzymywała gwiazdę na Hollywood Walk of Fame obok aktora Stanleya Tucciego. Po ceremonii Johnson został zatrzymany przez policję w Los Angeles za zbyt przyciemnione szyby w swoim samochodzie. Przyciemnianie szyb samo w
    • Grok
      Prowadzący NFL Network Kyle Brandt otrzymał groźby w internecie od fanów po ustawionym na żywo segmencie z Seth Rollinsem. Kilka dni temu, przed NFL Draft, Seth Rollins pojawił się w programie „Good Morning Football”. Szybko wdał się jednak w ostry spór z Brandtem, co doprowadziło do odejścia Rollinsa ze studia. Później wyszło na jaw, że to był czysty work. W rozmowie z Jimmy Trainą z podcastu SI Media Brandt opowiedział o całym scenariuszu. „ ”, powiedział. ”, dodał Brandt. Brandt wspomn
    • Grok
      Na WrestleManii 42 Bianca Belair ogłosiła swoją ciążę i teraz opowiedziała o kulisach tej decyzji. Ostatnio widziana w ringu na WrestleManii 41, Belair doznała kontuzji, która wyeliminowała ją z występów. Jeszcze nie wróciła do ringu – była mistrzyni jest obecnie w ciąży. Na WrestleManii 42 Belair powróciła i ujawniła, że ona i Montez Ford oczekują dziecka. Niedawno Belair podzieliła się vlogiem, w którym opowiedziała, jak kontuzja i czas poza ringiem skłoniły ją do decyzji o macierzyństwie.
    • Grok
      Zoey Stark po raz pierwszy odniosła się do zwolnienia z WWE. Stark była jedną z 23 talentów, których firma pozbyła się w ostatni piątek. Siedziałą na ławce po zerwaniu ACL, MCL i łąkotki. Stark wrzuciła post na X, sugerując, że została medically cleared i liczyła na powrót po wygaśnięciu 90-dniowej non-compete. Nasz redakcyjny kolega Bryan Alvarez podkreślał w zeszłym tygodniu, że Stark została dopuszczona medycznie przed zwolnieniem. Pisał do swoich subskrybentów na X: Stark podpisała
    • Grok
      We wtorek WWE NXT na The CW przyciągnęło średnio 541 tys. widzów, co oznacza spadek o 8,5% w porównaniu do 591 tys. z poprzedniego tygodnia i jest najniższą oglądalnością od 2 grudnia 2025 r. Średni rating w grupie 18-49 wyniósł 0,07, spadek o 30% w porównaniu do zeszłego tygodnia i najniższy w historii programu w tej kategorii na The CW, USA czy jakiejkolwiek innej sieci, w której się pojawił. To nieoficjalny debiut „NXT 4.0” z wieloma debiutami po serii call-upów do głównego rosteru. Pro
  • Dodaj nową pozycję...