Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobrze że było wyłączone bo byłem najebany i z tego co pamiętam gadałem z Hunterem chyba , więc dobrze że nie miałem gdzie pisać:]

sws.png

31576.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Dobrze że forum już działa, bo myślałem że już jego nie będzie.

goldbergbannerix6.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Spear, nie pękaj. Nie pierwszy to i nie ostatni raz, śpij spokojnie :lol:

chcelatooo.png

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Dokładnie ...kiedyś chyba dwa dni "Nie było" :mrgreen: a życie toczy sie dalej :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   4

A dałoby następnym razem dać jakieś ogłoszenie, że forum będzie wyłączone

Spoko, tylko ja sobie nie planuję tego z tygodniowym wyprzedzeniem, że będę wyłączał forum.

94370642845de365932a94.jpg

Bo z Ciebie Podstępny Władca Improwizator :wink:

Spoko, myślałem, że wiesz o tym kilka dni wcześniej.. Chodziło o wygodę, nie jest to jakiś wielki problem 8)

chcelatooo.png

Zapis SB zaprzyjaźnionego forum.

[Nie 9:41] napadipl:  aha , dzięki Killer , że zapomniałeś tylko jednej literki w moim nicku  
[Nie 10:20] napadipl:   słyszeliście ? MvP ma Parkinsona  
[Nie 10:33] Biggmac_DBC:  I co w tym jest śmiesznego?? W ogóle czytaj ze zrozumieniem bo chodzi o troche inną chorobe niż parkinson....błagam dajcie mu bana...
[Nie 11:49] estewu:  mam ochotę dać warna dla napadipl bo głupota przejawia się w jego postach od zawsze... ale poki co sie powstrzymuje
[Nie 11:54] mistico:  żal.pl ...
[Nie 11:54] mistico:  jestem za  
[Nie 11:58] Rambo78:  ....i po krzyku
[Nie 12:02] mistico:  o, NapadiPL ma zakaz pisania  lepszego początku dnia poprostu nie mogło być  DZIĘKI !!!
[Nie 12:42] majonez:  uffff, dzięki... strzeżcie nas przed takimi jak napadipl
[Nie 13:12] SixKiller:  czasem wydaje mi się, że powinniśmy wprowadzić rangę "troll".
[Nie 13:43] damiandziki:  dzięki bardzo dla adminów;)
[Nie 14:50] KIL:  kto się zapisuje do konkuru?? mam tylko jednego chętnego
[Nie 16:38] John Cena:  Dziekuje bardzo za bana dla tego chłopca fajnego inaczej .Chyba naprawde mu się adresy pomyliły.Goodbye napi coś tam 

[scroll]

Napadali RULZ !! Przez duże "R" :lol: :lol: :lol: :lol:

[/scroll]

To może ja wkleje moją rozmowe z Napadim :P

Stinger

dali ci bana

Stinger

na innym

Stinger

forum

Stinger

?

Napadi

na jakiom ?

Stinger

no dali ci chyba

Stinger

albo warna

Stinger

ze nie mozesz pisac

Napadi

ale na jakim

Stinger

na attiude

Stinger

?

Napadi

hehs

Napadi

dali mi bana ale na konto xD

Napadi

moge se od nowa wejsc

Napadi

ale mi sie nie chce ;p

Stinger

na attiude?

Napadi

no;p

Stinger

k***a

Stinger

rekord

Stinger

na bGZ

Stinger

ban

Stinger

na attiude warn

Napadi

??

Napadi

xD ban

Napadi

xD

Napadi

two ban's ;p

Stinger

no i po co ci to

Stinger

?

Napadi

xD dla jajow

Stinger

po co piszesz takie glupie posty

Stinger

;/

Napadi

xD

Stinger

no i co w tym

jest smiesznego

Stinger

?

Stinger

;/

Napadi

dla mnie jest ;d

Stinger

daj spokoj

Napadi

hehehehe

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Bez komentarza.. Nigdy nie zrozumiem, dlaczego na BGZ poczuł się urażony, gdy ktoś nazwał go dzieckiem neo.. Przecież w jego wypadku to komplement :|

chcelatooo.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

SixKiller: czasem wydaje mi się, że powinniśmy wprowadzić rangę "troll".

U nas też to powinno zostać wprowadzone :P

And that's the bottom line, cause' LK said so !

What do ya think ? ....It Doesn't Matter what do ya think !! :twisted:

• Reputacja:   2

Ehh... straszny dzień. Nachodziłem się z zakupami a za godzinę muszę jechać do armeńskiej wróżki bo mama mówi, że ona mi pomorze psychicznie :| Ciekawe w czym :lol:

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Grał ktoś kiedys może W :

X-Men : The Official Game ?

• Reputacja:   3

Łelkom

Z wielkim zaciekawieniem zabrałem się do lektury zwanej gadulcem - 300 postów tylko nieczytanych w tym temacie...

i co ja widzę? Znowu jakaś "zadyma".

Przepraszam że odgrzebuje... ale... chyba mam "de javu"...

Znowu o byle post awantura, znowu czystka modów i znowu po jednej stronie barykaday stają pokrzywdzeni a po drugiej wielcy źli admini... k***a! Czy chłopaki ćpacie coś czy tam u Was leci coś innego niż woda w kranie?! no kur... aż żygać mi się chciało jak czytałem tego gadulca... rewolucja, boruta... pffffff.... niektórzy chyba mają jakieś urojenia. Nie będę przytaczał cytatów bo temat jest dawno zamknięty ale ja z chęcią usunąłbym całe te wypociny w %#$# oraz to co nabazgrano po niej... Wydaje mi się że niektórzy mają teraz burze hormonów z powodu okresu dojrzewania i zbyt emocjonalnie podchodzą do usuniecia kilku durnych postów. Pierwszy raz słyszę też o grupie "kolesi" na forum... lol a można poznać ten składzik? przebywam już prawie dwa lata na forum i pierwszy raz o czymś takim słyszę. cieszę się tylko , że wszystko odbyło się podczas mojej nieobecności bo z chęcią wygarnąłbym kilku cwaniaczkom. jeszcze nie tak dawno mnie też określano mianem nieroba, właziduipa i spamerka więc chyba należałem do tej grupy "kolesi" ale do dziś nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. Szkoda tylko, że przez jakiś Lepperów potrafiących przeciągnąć kilku zapaleńców na swoja stronę robi się od czasu do czasu na forum bardzo nieprzyjemnie. Czepiacie się Norbasa? k***a, gdyby nie Norbert siedzielibyście teraz albo na Attitude (gdzie atmosferka jest grobowa...) albo na hałturii (tu o poziomie się niewypowiem aby nie obrazic tych co tam zabawili...) więc powiem ogólnie: Odpier&$#$cie się od człowieka. Myślicie, że adminowanie na forum to prosta sprawa? miałem tą funkcję przez pół roku więc cokolwiek wiem, sam byłem wściekły jak forum zaczęło przypominać UW z powodu nagonki na Weemana, jak przyszło mi kilkanaście PW z donosem na Willa, że przekręca nicki - ingerowałem (za co mam do dziś u faceta minus) a co kurde ma robić admin?! Myślicie, że tak łatwo wcisnąć ludziom warny, bany i inne kary? nad każdym warnem długo się zastanawiałem, nawet ostatnie spoilery na które trafiałem były przeze mnie usuwane i pisałem PW do w/w osób aby poczytały sobie regulamin. ja z chęcią kilku osobom dałbym na klika miesięcy admina... i zobaczył jak sobie dają radę nad ogarnięciem tej hałastry...

Co do pojawienia się mojego nicka w kilku postach powyżej - odpowiadam - odebranie mi admina było decyzją słuszną i nie płaczę z tego powodu (aczkolwiek kilka bajerów było mi pomocnych...) a z moją pamięcią jak i zdrowiem jest wszystko w porządku.

Więc zamiast kwiczeć, że BGZ zaraz umrze a admin jest tyranem (ten text zawsze mnie rozwalał :lol: ) warto przed napisaniem posta mocno się zastanowić bo po niektórych nie spodziewałbym się napisania głupot których nie można zrozumieć po kilkukrotnym przeczytaniu.

Pozrawiam i sorki za powrót do tematu ale po przeczytaniu nóż mi się w kieszeni otworzył....

001ug2mo4.jpg

bo z chęcią wygarnąłbym kilku cwaniaczkom.

Jak sie znajduje wśród nich wal na pw. Chetnie poczytam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Ostatni chyba najlepszy.
    • Grok
      Cody Rhodes nie przejmuje się niedawnymi zmianami w reakcjach części crowdów WWE na jego wejścia. Wchodząc w trzecie panowanie z WWE Championship, Rhodes stwierdził w podcaście Insight with Chris Van Vliet, że jest teraz bardziej polaryzujący niż za czasów pierwszych dwóch reignów z pasem. Docenia pasję fanów bez względu na stronę barykady, a Rhodes czuje, że wyrobił sobie grubą skórę po wcześniejszych przejściach z tym związanych. "Ale powiem wam, że jest jedna rzecz, która się zmienia: nig
    • Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym mistrzem WWE, ale nie uważa, że jego dziedzictwo w firmie przewyższyło jeszcze dziedzictwo jego ojca. Rhodes zdobył swój trzeci WWE Championship, pokonując Drew McIntyre na SmackDown w ostatni piątek. Pojawiając się w programie Insight with Chris Van Vliet po wygraniu tytułu, Rhodes został zapytany, czy przyszło mu do głowy, że już przewyższył osiągnięcia Dusty'ego Rhodesa w WWE. Rhodes powiedział, że Paul Heyman wspomniał mu o tym samym. Chociaż Rhodes jest
    • Grok
      Dave Meltzer omówił zmieniające się plany dotyczące walki o WWE Championship na WrestleMania 42 w najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter. Randy Orton ma teraz zmierzyć się z Codym Rhodesem o tytuł WWE na tej gali. Meltzer napisał, że wbrew niedawnym spekulacjom walka jest obecnie planowana jako singles match, a nie multi-person match z udziałem innych zawodników powiązanych z ostatnimi storyline'ami Rhodesa, w tym Drew McIntyre i Jacob Fatu. Na początku tygodnia PWInsider donosił
    • Grok
      Jim Ross wątpi, że jego kumpel „Stone Cold” Steve Austin wróci na ring na WWE WrestleMania 42. W podcaście Grilling JR komentator AEW został zapytany o możliwy występ Austina na Manii. Ross uważa, że obecność Austina mogłaby podbić to wydarzenie, ale nie wyobraża sobie go w czymś, co wymagałoby poważnego wysiłku fizycznego. Ringowa kariera Austina poważnie podkopała jego zdrowie, zwłaszcza plecy i kolana. Z tego, co wie Ross, Austin teraz skupia się głównie na dbaniu o kondycję. Austin
  • Dodaj nową pozycję...