Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Hehe, czytałem ;) A to nie jedyny popis :lol:

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Co tu qwa taka cisza ? !! Pisać leniuchy a nie sie znowu na strone główną gapicie..

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Pamiętasz dziku może Snobaha? :lol:

Ej ...cała rozmowa o pytonach , rowach skasowana !! :evil:

Zauważ Dziczku, że nasza rozmowa jest w rzeźni, ponieważ Norbas nie ma poczucia humoru i znowu wkroczył pokazując jaki to z niego Czak Norris. Jak widać nic się nie zmieniło, Norbert dalej uważa się za "króla i władcę" absolutnego. Stary ta rozmowe to był jeden wielki dzołk...czy ty naprawdę jestes takim sztywniakiem, ze dajesz teksty "obniżacie poziom forum" i zabierasz moda Radziowi...a mojego moda mniejsza, nabijam w to, jestes smieszny. Gdyby nie takie własnie rozmowy, to BGZ nie miałoby tego uroku a rozmowy w gadulcu mają byc absurdalne, właśnie o to chodzi. Boisz sie, ze jak ktoś nowy wejdzie i przeczyta to ucieknie Ci z forum...lol, spytaj nowych userów czy im to przeszkadza. Wiesz, że przez takie manewry możesz stracic uzytkowników. Nie wiem czy wiesz, ale na BGZ jest "elita" uzytkowników, bez której nie ma BGZ, pamiętaj o tym zawsze, bo jeżeli stracisz te osoby, masz pojechane, bo tak naprawdę to sam nie zrobisz nic. Nie rozkręcasz dyskusji, nie wstawiasz gal , nie kręcisz beki nigdy, to że jestes grejt adminem nie usprawiedliwia cie wcale, czasem sam byś cos zrobił, a nie krytykujesz "bo za mało sie udzielacie". Sam napisz cos mądrego na temat wrestlingu, w ogóle wiesz coś???? Dlaczego nei brałes udziału w WST, nie mów że nie miałeś czasu. Admin takiego forum powinien pokazać coś w dyskusjach, raportach z gal itp., a ty jako admin potrafisz zmienić styl na kiepski czarny i myślisz że jest gitara. Wiesz co w ogole jak dla mnie nie czujesz "klimatu BGZ", jesteś jak upierdliwy koleś, który myśli że wszystko mu wolno. Masz byc wzorem usera, a nie jakimś "wielkim złym adminem drzyjcie przede mną", BGZ to przede wszystkim zabawa....

Gdyby cos to Milos bierze WSF.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Zgadzam się w 100 procentach z Alusiem. Norbas od dłuższego czasu praktycznie tylko wkraczasz do akcji podczas naszych żartów i zabawnych dyskusji, kasujesz nasze posty i tym samym pokazujesz jakim to ty jesteś wspaniałym, inteligentnym adminem. Takim zachowaniem zyskujesz sobie złą renomę na forum.. Przecież klimat BGZ to przede wszystkim rozmowy w gadulcu + sb. A ty psujesz go, w ten sposób BGZ będzie nudne, żmudne itp. Ostatnio to tylko potrafisz upominać i karać. Poprostu masz w sobie 0 luzu i poczucia humoru.

Jeżeli sądzisz, że łamiemy regulamin takimi dowcipami, to spójrz także na siebie.. nie raz olewasz userów i nie dotrzymujesz swoich zobowiązań..

Tyle mam narazie do powiedzenia, a jeżeli zamierzasz zbanować Alusia, za to ,że wyraził własną opinię to równie dobrze możesz zbanować mnie.

Dziękuję za uwagę.

Ciekawe czemu nic nie straciłem ...hmm może dlatego że nie mam co. Chociaż zawsze moge stracić aktive user'a i V.I.P ...a co to bedzie później za ciężka praca nabić aż 30 postów żeby mieć dostęp do mediów :mrgreen: Prawda jest nawet taka że ostatnio jeden z user'ów (icka nie podam) Napis nie wiem czemu do mnie ... (może darzy mnie zaufaniem) , że wyraxnie sprzeciwia się faworyzowanie użytkowników. Jako przykład dał mi jeden tylko post Hellner'a , w którym napisał że tęskni za dopiskami do postów ...i z miejsca dostał S-moda. Nie mam nic do hell ( pozdro stary) ale również uważam to za lekką przesadę przy surowych kryteriach dostania moda na jakikolwiek dział. To nie jest pierwszy raz ... kiedyś LK dostał Admina po tygodniu bycia na forum po tym jak nie było go pół roku. Nie wspomnę także że user "Anika" o czym już dawno miałem wspomnieć kimkolwiek dla Ciebie norbas jest , dziewczyną , czy narzeczoną nie pojawia się na forum od dawna a mimo to cały czas "moduje" humor. Cyc1976żak , która wkłada najwiecej roboty został zdegradowany z admina. Głowy poleciały tylko dlatego że na forum sie już uspokoiło i unormalizowało oraz ustały ataki konkurencji .. teraz leca kolejne głowy za niewinne żarty w Gadulcu ...

Czy nie zauwazyłeś że własnie próbowalismy rozkręcić gadulca? bo ostatnio stał przez tydzień z jednym nowym postem .. :|

Takimi ruchami nie zrobisz nic dobrego i przyłączam sie do kolegów wyżej... Tworzymy z kojotem i Aluskiem - Grupę ... tworzymy BGZ ... banujesz ...banuj nas trzech,..

W sumie ja tu tylko statystuje ale tez mogę się poświęcić. :) i tak nie korzystam z mediów :P

Patrząc na to wszystko z dystansu również mogę stwierdzić ze na forum obecnie panuje atmosfera takiej, no powiedzmy publicznej szkoły :P

Są ludzie co się ucza i w miedzy czasie chca się pośmiać, poborucic trochę, by wszystkim zyło się lepiej.

Ale jak to bywa w szkołach wkracza nauczyciel i zaczyna rzucać uwagami, starając się by wszystko było wedle regulaminu.

Według mnie taki obraz jest zupełnie niepotrzebny, a wszystko nawet trochę śmieszne.

Przecież to forum tez nie jest stricte poważne bo jest o udawanym sporcie :D

Ja mogę być czwartym muszkieterem do banu :lol: (ale dopiero po 100 poscie jak będzie premiera 2 filmu :P )

Lecz tymczasem

Ludzieeee apeluję!! Pijmy, bawmy się! Pokój i harmonia!

Carpe noctem pfuuuuuuuuu

Carpe diem, guam minimum credula postero!!!

endabliuovr6.gif

• Reputacja:   2

Ale wy macie rekacje opóźnione, dopiero jak własna dupa sie sparzy to nagle sie okazuje jaki ten Norbas jest "wspaniały". Ja od pół roku jak widze te wstawki typu "zakaz pisania za obniżanie poziomu forum" to mi sie żygać chce a wy normalnie to dupke liżecie i piwa wstawiacie za te "moderacje" na poziomie pokolenia six-łan-najn. Żal.pl że to tak nazwe!!!

Mów za Siebie ... a chcesz to moje "pifka" są tutaj .. nikomu sie nie wlizywałem i wlizywał nie mam zamiaru ..

http://bgzwrestling.pl/beermod.php?mode=user_gave&u=25

...BTW. Willem ...co zlękłeś sie nagle że zmieniłęś treść posta ?

• Reputacja:   998
  • Styl:  Ciemny

..nie będę oryginalny, aczkolwiek nie wyobrażam sobie forum bez takich osób jak Alustriel, Kojot czy IOOT, więc jeżeli masz zamiar ich zbanować, banuj i mnie, BGZ to nie tylko Ty Norbas, BGZ to jesteśmy My, tyle..

Edytowane przez Gość

BGZ to przede wszystkim zabawa....

Szczera prawda. Jestem z Wami chłopaki. Jeśli Aluś, Kojot, IOOT i IIL dostana bana - mnie tez daj.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

BTW. Willem ...co zlękłeś sie nagle że zmieniłęś treść posta ?

A co ja takiego zmieniłem, wstrętny na "wspaniały", juz nie miałeś sie czego uczepić :P Dupciolizy :D

Ja dołączam sie do tych panów. Możesz zbanować i mnie :!: Potrafisz zniszczyć ciężką prace człowieka kaprysem i karzesz jak popadnie najbardziej zasłużonych userów. Banuj sobie banuj mnie ale napewno za nami pójdą dwaj panowie z Rudy Śląskiej(pzdro ludzie :!: )

8363302634890420816486.jpg

Stoje po stronie zrospaczonych userow. Banuj :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Wrestling wydało oficjalne przeprosiny za wycofanie jednej ze swoich gwiazd z nadchodzącej gali w Japonii. W grudniu 2025 roku ogłoszono, że Lei Ying Lee pojawi się w Japonii w marcu na Grand Princess 2026 promowanej przez Tokyo Joshi Pro-Wrestling. Zeszłym tygodniu ujawniono szczegóły – Lee miała tag teamowo z Sareee zmierzyć się z Miyu Yamashita i Arisu Endo na evencie 29 marca. Ostatecznie występ Lee odwołano. TJPW określiło anulowanie jako „nagłe” i zaznaczyło, że choć TNA zostało po
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #702 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Taped Data emisji: 12.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery,
    • Grok
      Rok temu WWE i Drumstick nawiązali współpracę, by wypuścić tematyczne lody przed WrestleManią i SummerSlamem. Teraz, na kilka tygodni przed wielkim wydarzeniem, prezentują lody inspirowane Codym Rhodesem. Słynna marka Drumstick, znana z hitowych smaków jak Rocket Pop, Star-Spangled Berry Pie czy Red, White, and Blue M&M’s, tym razem ogłasza nową kooperację z Undisputed WWE Championem. Nowy wafelek nosi nazwę Drumstick Red, White & Blueberry. Smaki opisano jako „tak odważne jak dwukro
    • Grok
      Droga do nadchodzącego Sacrifice trwa na przyszłotygodniowym TNA Thursday Night Impact. Były mistrz świata TNA Frankie Kazarian powróci do ringu TNA po raz pierwszy od lutego, gdy zmierzy się z The Home Town Man po bliskim starciu w czwartek. Program obejmie dwa mecze tag team: The Angel Warriors (Le Ying Lee & Xia Brookside) zmierzą się z Dani Luna & Arianna Grace, a The Nemeth Brothers powalczą z The Righteous w walce o miano pretendenta do pasów tag team. Były mistrz świata TNA Mo
    • Grok
      Mistrz AEW National Champion Ricochet zgodził się z niedawnym oświadczeniem Sol Ruca na temat jej tożsamości rasowej. Była mistrzyni NXT Women’s North American Sol Ruca wystąpiła w podcaście Stephanie McMahon, gdzie otworzyła się na temat swojej mieszanej tożsamości rasowej. Krótko po tym, jak klip stał się viralem w sieci, Ricochet z AEW podzielił się opinią i poparł słowa Ruca. Ruca, lat 26, jest obecnie jedną z najpopularniejszych zawodniczek w rosterze NXT. Aktualnie rywalizuje z byłą
  • Dodaj nową pozycję...