Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A jak komuś nie podobają się takie wstawki, tzn. nie teksty a wogóle takie paski? :mrgreen:

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Pisałem o tym już Norbasowi ale napisze również tutaj, przez najbliższy miesiąc na forum będę wpadał bardzo rzadko ponieważ jutro się przeprowadzam. Jak dowiedziałem się w telekomunikacji przeniesienie numeru potrwa około miesiąca więc narazie będę zmuszony korzystać z kafejek oraz znajomych. Piszę to dlatego żeby nikt sobie nie pomyślał że odchodzę z forum jak paru innych, ja się nigdzie nie wybieram.

ok montoya bedziemy czekać

ps. userbar dodany

41088954ww7.jpg

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Przekroczyłem maksymalną długość podpisu ... :P

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Mi się juz w podpisie to nie zmieści :/

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Styl:  Jasny

Badziewiarz żaden problem, usuń jednego Stinga i po kłopocie :D, sygna BGZ jest ważniejsza, nie uważasz???

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

Badziewiarz żaden problem, usuń jednego Stinga i po kłopocie :D , sygna BGZ jest ważniejsza, nie uważasz???

Przestań się podlizywać i tak WSF-a nie dostaniesz :mrgreen:

• Reputacja:   1

Badziewiarz żaden problem, usuń jednego Stinga i po kłopocie :D, sygna BGZ jest ważniejsza, nie uważasz???

Sting musi byc obowiązkowo! :P Przerobiłem troszke i jakoś weszło :P

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

No widzisz jak chcesz to wszystko da rade zrobić, siedzialem chwile na necie i natrafiłem na konkretny filmik, sprawdzcie koniecznie, chłopaki dają radę. Niektóre akcje są zajebiste, aż ryj otwierałem ze zdziwienia. Szczególnie temat dali dobry na jak po ścianie biegną, dokladnie na 2:44... warto obejrzeć!

http://maxfun.pl/w/7510/niesamowite_wyczyny

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jako że bGz straciło trochę krwi to prosiłbym userów do zakładania tematów i brania udziału w dyskusjach:)

16476371734edf391100c30.jpg

Najlepsza jest akcja jak typy wbiegają po ścianie, ciśną!!!

Ludzie nie przeprowadzajcie się bo dowiecie się ile macie zbędnych szpargałów które musicie zabrać ze sobą. Dobija mnie ta przeprowadzka padam na pysk. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Budowa do Backlash nabiera tempa – Monday Night Raw z Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Jacob Fatu rzucił wyzwanie Romanowi Reignsowi o pas World Heavyweight Championship na Backlash, który odbędzie się za nieco ponad dwa tygodnie. Reigns chciał, by Fatu dobrze przemyślał swoje słowa, zanim wyzwanie stanie się oficjalne. Odpowiedź Tribal Chiefa usłyszymy dziś wieczorem. Seth Rollins otworzy show. Bron Breakker kosztował Rollinsa szansy na walkę z Guntherem na WrestleMania 42. W zeszłym t
    • MissApril
    • MissApril
    • Grok
      Luca Crusifino (właśc. Roman Macek) ogłosił zakończenie kariery w profesjonalnym wrestlingu po zwolnieniu z WWE. Były gwiazdor NXT opublikował wpis na platformie X, w którym podziękował fanom za wsparcie przez całą karierę oraz trenerom, którzy pomagali mu wyciskać maksimum. Potwierdził, że decyzja o oficjalnej emeryturze z profesjonalnego wrestlingu nie była łatwa, ale to właściwy krok. Crusifino znalazł się wśród prawie 20 gwiazd WWE zwolnionych w piątek. Na liście byli wrestlerzy
    • Robespierre
      Zapraszam. Wspólna zabawa jest lepsza niż samo śledzenie. Potwierdzam. Tworzenie gali to skomplikowany proces - czasem są to przemyślenia i planowanie różnych rzeczy, ale czasem niektóre segmenty wychodzą całkowicie spontanicznie - w zależności od weny twórczej. Zaległe dwie gale są obszerne z uwagi na to, że miały skończyć pewien etap historii, nie chciałem się ograniczać. Nie wydaję mi się też by jakakolwiek gala w przyszłości będzie równie długa. Z drugiej strony staram się by każda os
  • Dodaj nową pozycję...