Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie zapominajmy o Szycu. On w roli paska od rangi.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Panowie, chciałbym poruszyć sprawę nazw tematów w dziale nowości.

Kto to w ogóle wymyślił żeby jako nazwę wątku pisać datę???

Moim zdaniem jest to mało przejrzyste i profesjonalne, tytuł tematu powinnien zachęcać użytkownika do przeczytania go.

Chciałbym żebyście wrócili do poprzedniej formuły, tzn tytuł to jest skrót tego co wątek zawiera plus w nawiasie data.

Czy ktoś jest temu przeciwny, jeśli tak proszę o argumenty :arrow:

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

No właśnie mnie też to dziwiło. Ja po prostu dostosowałem się do tego co zastałem. Jak pisałem newsy niezobowiązująco to było tak jak mówisz. Tak więc tu cię popieram.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Swoją drogą, jak da sie zauważyć Norbasa na forum, to mam pewną sugestię. Nie byłoby lepiej odświeżyć wygląd forum? Jakaś nowa kolorystyka, uproszczenie działów, nowy layout, logo? Bo to co jest obecnie jest, nie oszukujmy się, przestarzałe, nudnawe i słabe po prostu :)

• Reputacja:   991
  • Styl:  Ciemny

Tak z innej beczki - Sejbla pare lat temu popełnił ciekawy temat z okazji okrągłej liczby postów, który był pisany wierszem w stylu 'Pana Tadeusza' nt userów forum. Wie ktoś gdzie to można znaleźć? :)

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

• Reputacja:   8

Ożeż ty, to ma 7 lat :shock:

Tak w ogóle ostatnio zrobiłem sobie mały przegląd tego, co działo się na forum lata temu i doszedłem do w sumie smutnej konkluzji. Sporą część swoich postów chyba spuściłbym w toalecie :lol Posty nie na temat, szarpaniny słowne z kaszakiem, które teraz – jak na nie patrzę – niemiłosiernie mnie bawią. Ale musicie zrozumieć - piszę sobie elegancko w dziale SD!, opisuję klatka po klatce entrance Undertakera, a tu wchodzi mój rodzony kuzyn i wali coś takiego:

marku, dla ciebie taker jest bogiem, chokeslam nałogiem, kapelusz podstawą, a last ride zabawą

:lol

I jak tu, mając 17 lat, nie wystrzelić z procy słownej? Pamiętam, że początki minęły mi właśnie na utarczkach z kaszakiem, byłem nawet bliski zbanowania. Teraz mnie to bawi, wtedy do śmiechu mi nie było ;) Dobrze, że w realu kończyło się co najwyżej na chokeslamie na nieuzbrojony w widelce stół. A potem hackowało się wspólnie grę WWE RAW, żeby móc polatać po ringu Undertakerem w kapocie i kapeluszu, Hulkiem Hoganem, czy żeby pozmieniać tekstury na nowsze. Dobrze było.

Sentyment został, zabawę, jaka mi towarzyszyła przy robieniu rocznicowych postów czy pisaniu raportów wspominam szczególnie miło. Pamiętam, jak swego czasu prosiłem Norbasa o regularne usuwanie moich postów, bo licznik stawał na x99, a ja chciałem coś skomentować na forum :lol Tak notabene odkurzyłem ostatnio płytki, na które wgrywałem te wszystkie raporty, projekty, etc. i znalazłem parę rzeczy niewykorzystanych - głównie sygnatury, jakieś grafiki, ale też niedokończony raport z Royal Rumble 2010 (miał być jeszcze jeden, cholera!), czy niedokończony filmik pod wszystko mówiącym tytułem "Jasio Dens", który miał być największą w całym kosmosie kompilacją niszczycielskiej akcji kończącej twarzy WWE. Zresztą sami zobaczcie

http://www.sendspace.com/file/38mzuw

Ech, łza w oku! :)

Panowie, są święta i przez ostatnie 24 godziny nikt z blisko 80 użytkowników, który w tym czasie zalogował się na forum nie miał czasu/ chęci napisać choć jednego posta?

Naprawdę zaczynam rozważać zamknięcie forum.

Zacznijcie postować i zgłaszajcie się do ekipy, postarajcie się rozkręcić forum.

W tej chwili dalszy los forum leży tylko w waszych rękach.

• Reputacja:   1

E tam, dziwisz się. Czasem ogólnie w dni robocze ludzie przez pare dni nic nie pisali i nikt wtedy do nich nie miał o to pretensji. Teraz są święta, użytkownicy wolą ten czas spędzić z rodziną czy coś, a zalogują się na forum z przyzwyczajenia. Z drugiej strony, wchodzisz na forum, przeglądasz tematy, w których pare godzin wcześniej ktoś się udzielił lub stworzył dyskusję i najnormaniej w świecie wychodzisz bo dyskusja okazuje się tak głupia, że brakuje słów. :(

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Zrobiłem małe przemeblowanie w działach i nową kategorię "Strefa nowych użytkowników" w niej dział Wrestling Dyskusje dla początkujących.

Był już kiedyś taki dział na forum i dosyć dobrze spełniał swoją rolę więc pomyślałem, że warto byłoby do tego wrócić.

Musimy jakoś zachęcić nowych użytkowników do pisania na forum, bo tylko oni mogą ponownie rozkręcić forum.

Poprzenosiłem kilka tematów z Dyskusji Ogólnej do Dyskusji dla początkujących jednak nie ma tego zbyt wiele.

Mam do was prośbę, jeśli macie pomysły na jakieś proste dyskusje dla nowych pozakładajcie je w tym dziale.

Ktoś chętny na jakieś granie w Garry's Mod przy skypie albo ewentualnie w WWE 2K14 na pleju ?

Kosmetyczna zmiana jeśli chodzi o newsy.

Kosaki - niedziela

UF - wtorek

kołek - czwartek.

Dodano:

Kosmetyczna zmiana jeśli chodzi o newsy.

Kosaki - niedziela

UF - wtorek

kołek - czwartek.

• 3 tygodnie później...

Czesc moi drodzy , tak sobie o Was przypomnialem i pozdrawiam serdecznie :)

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

• Reputacja:   9

To ten co low tu fajt ? :thumb:

915802072594e34bce782c.jpg

Finlay też ostatnio pojawił się na jakimś hs, przypadek? :thinking:

Dodano:

Jak zawsze gdy człowiek zauważy damski nick w zalogowanych userach, wypada starym zwyczajem wbic na profil i obczaic. Patrzę i widzę że nie ja jeden tak robię :8

faohuo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...