Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

No to czas się wyjaśnić. W ostatnim czasie kompletnie nie mam czasu na swoje obowiązki. Zaległości w raportach pojawiły się już na początku września. Myślałem, że zdołam się z nimi uporać, ale niestety przerosło mnie to. Zmiana szkoły sprawia, że mam mniej czasu niż myślałem. Do tego wrestling po prostu mnie już nudzi. Story Bryana z Ortonem (do Battleground, bo to ostatnio oglądałem) jest monotonne, pas WHC jest kompletnie olewany, a produkt, jaki serwuje nam WWE jest dla mnie nużący. Zwykle pisanie raportów sprawiało mi frajdę, a ostatnio traktowałem to jak przykry obowiązek. Dlatego też jestem zmuszony zrezygnować. Raporty pisałem 4 lata, ale ostatnie 2 miesiące sprawiły, że nie mam już na to chęci. Trochę się rozpisałem. Dużo czasu zajęłoby mi dziękowanie każdemu z osobna, więc dziękuję ludziom z ekipy, w której miałem przyjemność być i dziękuję bookerom WCE, którzy zawsze byli wyrozumiali, gdy nie oddawałem walki na czas. :D Być może raz na jakiś czas będę tu zaglądał, ale w tej chwili proszę o usunięcie mnie z ekipy.

Niestety, uważam, że to jedna z najmocniejszych strat dla tego forum, które ostatnio wcale źle nie wyglądało. Wiedziałem, że miałeś braki w raportach, ale nie sądziłem, że może to Cię zmusić do odejścia. Nie chciałbym jednak by Twoje raporty zniknęły z BGZ, więc proponuję - zostaną Twoje raporty z RAW i PPV, a ja wezmę na siebie Smackdown. Co Ty na to?

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

W tym problem że on nie odchodzi z forum bo forum jest słabe #RS tylko dlatego że wrestling go nudzi i wiadomo że jak kogoś nudzi wrestling to i pisanie raportów to katorga.Mimo wszystko mam nadzieje że po solidnej przerwie znowu zajarasz się tym udawanym gównem i wrócisz do nas.Dzięki pracę dla forum gdyż naprawdę robiłeś dobrą robotę :)

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No to czas się wyjaśnić. W ostatnim czasie kompletnie nie mam czasu na swoje obowiązki. Zaległości w raportach pojawiły się już na początku września. Myślałem, że zdołam się z nimi uporać, ale niestety przerosło mnie to. Zmiana szkoły sprawia, że mam mniej czasu niż myślałem. Do tego wrestling po prostu mnie już nudzi. Story Bryana z Ortonem (do Battleground, bo to ostatnio oglądałem) jest monotonne, pas WHC jest kompletnie olewany, a produkt, jaki serwuje nam WWE jest dla mnie nużący. Zwykle pisanie raportów sprawiało mi frajdę, a ostatnio traktowałem to jak przykry obowiązek. Dlatego też jestem zmuszony zrezygnować. Raporty pisałem 4 lata, ale ostatnie 2 miesiące sprawiły, że nie mam już na to chęci. Trochę się rozpisałem. Dużo czasu zajęłoby mi dziękowanie każdemu z osobna, więc dziękuję ludziom z ekipy, w której miałem przyjemność być i dziękuję bookerom WCE, którzy zawsze byli wyrozumiali, gdy nie oddawałem walki na czas. :D Być może raz na jakiś czas będę tu zaglądał, ale w tej chwili proszę o usunięcie mnie z ekipy.

Niestety, uważam, że to jedna z najmocniejszych strat dla tego forum, które ostatnio wcale źle nie wyglądało. Wiedziałem, że miałeś braki w raportach, ale nie sądziłem, że może to Cię zmusić do odejścia. Nie chciałbym jednak by Twoje raporty zniknęły z BGZ, więc proponuję - zostaną Twoje raporty z RAW i PPV, a ja wezmę na siebie Smackdown. Co Ty na to?

Nie odchodzę z powodu zaległości, tylko z powodu tego, o czym już pisałem. W najbliższym czasie na pewno nie zmienię decyzji. Być może wrócę po dłuższej przerwie, tak jak mówi Yao.

W takim razie żegnamy, u mnie zawsze miałeś jeden z największych szacunków na forum, sam piszę raporty z ME, i wiem, że w niektórych momentach jest to bardzo trudne, szczególnie jak są bardzo nudne walki, a Ty w pewnym momencie pisałeś z NXT, RAW, SD i jeszcze PPV. Naprawdę szacun, jesteś niedoścignionym wzorem jeśli chodzi o raporty, dzięki za wszystkie wskazówki, które mi udzieliłeś gdy zaczynałem ; ). Pozdro Kotlet, i mam wielką nadzieję, że jeszcze będę miał przyjemność czytać Twoje raporty :t_up:

No to wielka strata dla forum, pamiętam jeszcze jak zaczynałeś na tym forum i to jakoś nie co po mnie chyba jak się nie mylę. Naprawdę odwalałeś dobrą robotę i raporty pojawiały się zawsze na czas i za to można ci tylko pogratulować i podziękować. Jeszcze jakiś czas temu Global Mod teraz niestety odchodzisz ale rozumiem, wrestling nie jest już taki pasjonujący i każdemu może się w końcu znudzić. Wypadło na ciebie, trudno. Fajnie jednak że tyle czasu poświęcałeś dla tego forum, na pewno nikt o tobie nie zapomni. Miejmy nadzieje że jeszcze wrócisz i znów zaczniesz pisać raporty jak kiedyś. Tak więc powodzenia na nowej drodze życia, bez BGZ. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 1 miesiąc temu...

Mam pewne ALE I NIE ZBIERA MNIE NA ŻALE. Mamy na tym forum spore grono hejterów, pozerów, bezproduktywnych miernot wyżywających się w SB, to czemu do cholery są GODLBERGI, a nie mamy Pawełków (wiadomo o co ka(hehe)) albo Raidów?

• Reputacja:   66

Takie nagrody zostały już rozdane na podcastcie a jak chcesz pokazać jakim jesteś zajebistym Smart Fanem(hejterem) to na pewno mogę ci podesłać kategorię kuferków i pokażesz nam w komentarzu co według ciebie był naj naj naj najgorsze w tym najgorszym roku :) Pissss Joł

#SmartFanZone
  • 3 miesiące temu...

Pewnie wyłączony, żeby nie było głupich spoilerów z WM.

Jeszcze by jakiś Mata czy inny Badziewiarz spoilerami rzucili tym 4 osobom oglądającym rasslin na tym forum :8

• Reputacja:   8

Tej, Norbas, oddawaj aktywnego użytkownika! :lol Dlaczego moje posty muszą być akceptowane przed modów? Czuję się jak forumowy prawiczek. To nie fair :P

Żebym pisał posta i czekał 5 dni, aż mi go zaakceptują :t_down:

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Zmiany na BGZ. Chcę by forum stało się bardziej przyjazne dla nowych użytkowników. Uważam, że przyczyną tak tragicznej sytuacji jeśli chodzi o ilość nowych postów jaka pojawia się codziennie na forum jest ten nieszczęsny wymóg akceptacji przez moderatora.

Nie możemy tego całkiem zlikwidować bo zaleje nas fala spamu, ale od dziś po napisaniu 5 ciu (zamiast 30) zatwierdzonych postów automat doda użytkownika do grupy Pełnoprawni Użytkownicy. Grupa zastąpi "Aktywnych Użytkowników" i da obok pisania bez akceptacji pełny dostęp do całego forum.

:arrow:

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6

Jarosław! Jarosław! Jarosław! :applause:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android

Zagadka z głosowaniem na najlepszą WM'kę od 4 lat została wyjaśniona. Jakimś cudem albo od razu, albo potem, znalazła się w dziale głosowania, bez poddziału ankiety. Jolo. Teraz jeszcze mój kolorek! LUDZIE, TO NAJWAŻNIEJSZA ZAGADKA FORUM OD CZASU NATHANA I ZNIKAJĄCEGO POSTA! Btw, fajny tytuł filmu. "Nathan i Zagadka znikającego posta". W głównej roli Nathana: Pan Pawłowski. Hit! Oscar!

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...