Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A ja wierze w Mistica aka Torress i mam nadzieję, że pokaże na co go stać a wam szczęki poopadają !

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Moje zdanie jest takie, iż każdy zasługuje na szansę nawet taki Torres, ale co do jego osoby, to uważam, że jeden warn za jakieś kłótnie, spamy czy z czego tam słynął i niech wylatuje.

akerdrugi.png

I za kilkanaście spoilerów np. ten z Impactu gdzie był walczył o pas Storm z Roodem i mi zaspoilerował frajer ...

Obiecuje że żadnego nawet najmniejszego warna nie będzie tylko musicie postarać się mi zaufać.

Słuchajcie, to nie jest pierwsza osoba która dostaje kolejną szansę. Gdyby tak nie było podejżewam, że na naszym forum nie byłoby takich użytkowników jak fanfanfan czy Vader. Każdy wie, że również mieli naprawdę gorzkie początki z BGZ, ale też każdy wie kim są teraz. Nie mam zamiaru porównać ich poziomu intelektualnego, ale mam nadzieję że Mistico pokaże że sobie zasłużył. Jeśli nie to sam zapewne wie, że może to się dla niego źle skończyć. Osobiście nie spodobała mi się taka reakcja, bo nie wiadomo czy nie ma zamiaru wnieść w forum czegoś dobrego, co pokazuje na innym forum. Jeśli się nie uda pogodzę się z karnym kutasem na czole, ale mam nadzieję że tak nie będzie i stanie się porządnym userem. Nie każdy miał dobre początki i nie każdy był już na stu forach i wie jak się zachowywać. Może niech każdy przypomni sobie swoje początki, pare zgrywek czy dziwnych zachowań a potem poczeka na to co pokaże druga osoba. Sam nie miałem tutaj dobrego początku, jednakże potrafiłem się ogarnąć. Nie mówię, że macie mu słodzić ale spróbować zaakceptować go jako nowego użytkownika, bo takim jest.

Bierzcie przykład z naszego admina! Miał bana a teraz jest adminem roku. :8 Sto Lat Pro :D

Nie, pokaże na co go stać jednocześnie po swoim przedstawieniu otrzyma świetny prezent na bana, ale co to da? Nic, ponieważ wygląda na to, że "jeden z najbardziej inteligentnych userów" - @Torres czy **** wie jak: Jak zaspamujesz już te kilkaset postów to sobie taką rangę umieść, ale wracając do tematu... Dałem już mu 2 szanse, za każdym razem zwalił. Nie mam pojęcia ile już miał u nas kont, ale jestem przekonany, że te także jest przeznaczone do wystawy nick'ów tzn. zbanowanych. Ten koleś nie pokaże niczego z siebie, ponieważ jest skończonym kretynem i przepraszam że się tak wypowiadam, ale naprawdę, nie można go inaczej potraktować. Nie rozumiem ani w 1% tego członka, nie wiem jakie ma teraz zamiary swojego powrotu na to forum, lecz na pewno nie będziecie zadowoleni z decyzji dania mu kolejnej szansy, ponieważ są dwa wyjścia: Albo ten koleś jest takim debilem, że na prawdę nie ogarnia, co byłoby bardzo przykrym faktem, albo to jakiś kretyn, który robi sobie niezły ubaw z naszego forum i uważam że takie rzeczy tutaj powinny być kategorycznie zabronione. Co do decyzji Prototype - Pro jest administratorem i nie musi uzgadniać takich decyzji z całym forum, ponieważ głównie on jest za to odpowiedzialny. Zrobił co chciał, może jeszcze sobie Torres nie przegrał tak jak u mnie, ale Pro obiecuję, że za niedługo będzie trzeba wykonać czynność "zbanuj" :)

Nie każdy miał dobre początki i nie każdy był już na stu forach i wie jak się zachowywać

Tak doskonale się z tym zgadam, ponieważ jestem tego świetnym przykładem, ale przepraszam... Na prawdę trzeba być niezrównoważonym intelektualnie, aby wyczyniać takie rzeczy jak Torres...

Turek, może poczekaj, aż kolega Mistico napisze kilka dobrych postów, a nie oceniaj od razu po tym co było. Jak to się mówi nie oceniaj książki po okładce.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Jeżeli go już porównujesz do książki, to uwierz mi że już ją przerabiałem kilka razy i za każdym razem była słaba. Jak widać, w jego wykonaniu okładki się bardzo często zmieniaj, ponieważ przyjmują różne formy, ale treść za każdym razem jest idiotyczna i monotonna. Gdyby chłopak miał trochę oleju w głowię to nie odwalał by takich scen za każdym razem gdy coś mu poszło nie tam na naszym forum i nie obchodzi mnie czy na WU czy innym forum się stara, po prostu tutaj ma przegrane. Jest wiele userów których go nie toleruje i mam nadzieję że już za niedługo będzie ich wystarczająco dużo, aby wyprosić go z forum.

• Styl:  Jasny

Ej no bez przesady z tego co wiem to ten gość miał już swoją szansę zapewniał wszystkich, że już nie będzie tak robił, że będzie normalnym użytkownikiem i co ? Bana mu i tyle kurde i nie porównujcie fana do torresa, bo fan miał parę kont, ale nie zachowywał się jak torres ten gość jest po prostu głupi i już to parę razy udowodnił i nie zasługuję na kolejną szansę!!

Bana mu i tyle kurde i nie porównujcie fana do torresa, bo fan miał parę kont, ale nie zachowywał się jak torres ten gość jest po prostu głupi i już to parę razy udowodnił i nie zasługuję na kolejną szansę!!

Dobrze gada! Sytuacje są troche inne, więc jak ktoś ich nie zna to nie gadać! :D Vader miał tak samo jak ja, nie robił z siebie idioty spoilerując i obrażając ludzi na forum, tylko na nowo próbował pozostać na tym jakże prze zajebistym forumie! :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Dobra, nie dziwię się Waszej reakcji. Nie rozumiem nieco tego drążenia tematu, ale z mojej strony będzie to ostatnia póki co wypowiedź na temat Mistico.

Nie musicie mu dawać tej szansy, ani od razu nie widać go chlebem i solą, ale jeśli naprawdę macie chodź trochę tolerancji na wierzchu to poczekajcie. Do głowy mi nie przyszło, aby zjawił się tutaj i z mniejsca wysłał wszystkim wyniki Wrestlemanii XXX i wyzywał każdego od najgorszych. Zapewne sam rozumie to negatywne odbicie na jego osobie, może to być mobilizacja albo utrudnianie. Może jednak coś zrozumiał, może jednak nie jest kretynem bo nie wydaje mi się aby grał przed paroma osobami aby się tu ponownie zjawić. Zapewniam, że to ostatnia dla niego szansa, jeśli zasłuży, powtarzam zasłuży na te warny i bana no to niestety, będę musiał się przyznać do ładnej sodówki. Ale po tej przerwie nie można z miejsca sądzić, że będzie zwykłym karlingiem posługując się tym wyrazem jako cechą. Odrobinę cierpliwości, a nie żaru, który niczego nie ułatwia. Jak już Turek napisał podjąłem tą decyzję nie łatwo, ale ufam mu i mam nadzieję że się nie przeliczę i to tyle.

Przecież On miał x szans i skorzystał? Nie. Poza tym Torres my niczego nie musimy wobec Ciebie, dociera to do Ciebie? Po co my mu w ogóle bany dawaliśmy, skoro to co zrobił nie ma żadnych dla niego żadnych skutków.

Ja też pamiętam, jak na początku spamowałem, żeby dostać się do WCE :8 No i poleciał ban, ale jak widać wróciłem i jestem porządnym obywatelem :D

jestem porządnym obywatelem :D

Tak myślisz? Nic się nie bój. Jesteś z moich okolic, więc Cię oszczędzę. A żeby Ci było lepiej dam coś, co jest teraz na topie: :szczerbaty:

Tupek// Luuuuuuuuuuuuuuuuuubie To!

Moim zdaniem dopiero po pomnożeniu 3 miesięcznych banów, przez ilość jego kont może wracać. Poza tym informujcie o tym wyłączaniu forum, bo mi posta zżarło. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
  • Dodaj nową pozycję...