Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Nie jest to łatwe ani przyjemne. Otóż rezygnuję z mojej funkcji na BGZ oraz opuszczam forum. Miałem już to w planach spory czas temu, ale jeszcze mnie Droops zdołał namówić, żebym został, ale teraz moja decyzja jest ostateczna. Spędziłem tutaj świetne 3,5 roku, ale coś musi się w końcu skończyć. Odchodzę, gdyż forum zrobiło się niestety nudne. Kiedy nie wejdę na stronę to w wątkach są tylko Divy, galerie, oceń wyżej i inne pierdoły. Gdzie dyskusje, wyniki, newsy i komentarze do nich ?? Sam nie jestem bez grzeszków, bo co nie co napisałem w tych działach (oprócz galerii), ale dałem sobie spokój z tym poscigiem z liczbą postów, bo dawniej głównie na to patrzyłem. Teraz nie udzielam się w tych działach i jednak jest denerwujące, ze te właśnie działy są domeną forum. Na palcach jednej ręki mogę wyliczyć osoby które się naprawdę na forum udzielają. Nie chcę być brutalny, ale niestety muszę to powiedzieć - POZIOM FORUM LECI NA ŁEB NA SZYJĘ :!: :!: Pamiętam czasy dawnej ekipy - wtedy forum tętniło życiem, a posty aż się chciało czytać. Teraz nie wiem co musiało by się stać, żeby znowu zaczęło coś się dziać w działach wrestligowych - czyjaś śmierć, kolejna pipebomba :?: w sumie gdy Punk wygłosił swoją mowę, to forum ożyło nieco, ale minęły 2 miesiace i znowu cisza. Sam w sumie zacząłem się udzielać 2 lata temu i nie uważam się za jakiegoś mega super usera - zresztą ocenę mojej osoby zostawiam wam. Forum niestety spada w dół i musicie wreszcie coś zrobić, żeby nie upadło. Ja więcej od siebie nie mogę nic już dać. Proszę o zdjęcie mi moderatora. Może nie odchodzę na stałe, bo czasem zajrzę, ale wielu komentarzy i postów się nie spodziwajcie. Dziękuję wam bardzo za te 3,5 roku z wami wszystkimi. Ale pora iść naprzód. Trzymajcie się, do usłyszenia w przyszłości.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Od początku mojej przygody z forum, Twój nick kojarzył mi się z wynikami, później do tego doszło regularne komentowanie newsów... Kto jak nie on będzie komentował newsy? Z perspektywy czasu bliżej Cię poznałem i z przykrością muszę przyjąć tę wiadomość, bo dla forum byłeś zdecydowanie bardzo wartościowym użytkownikiem. Chociaż mógłbym powiedzieć, że dla niektórych z nas byłem kimś więcej niż użytkownikiem. Być może kiedyś i na to ogromnie liczę, forum wróci do poprzedniego stanu aktywności maksymalnej w każdym rodzaju z działów i że TY do nas wrócisz. Nie każdy ma możliwości na powrót, ale skoro spędziłeś tutaj 3,5 roku to wszystko przez Tobą. Zrobiłeś wszystko co mogłeś zrobić na oraz dla forum. Dziękuję Ci za to! ;) Powodzenia :applause::applause:

• Reputacja:   1

Jest mi bardzo przykro, że opuszczasz BGZ (tak, tak wiem, że nie na zawsze i, że bd tu zaglądał). Nie utrzymywałem z Tobą kontaktu dopiero jakiś miesiąc temu zaczęliśmy czasem pisać na gg. Mi tak samo jak poprzednikowi kojarzyłeś się z wynikami. Tak jak Droops stałeś się "ikoną" tego działu. Dziękuję Ci za jak zawsze wstawiane na czas wyniki i komentowanie newsów :) Wysłużyłeś się na forum i chwała Ci za to. 3,5 roku to szmat czasu. Hacjend dzięki za wszystko i powodzenia w dalszym życiu i obecnie w Holandii ;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

No kurde... Nie podoba mi się to, że każdy odchodzi i jedynym argumentem jaki się pojawia to, to że forum traci poziom i jest nudno... Ale czy tutaj o to chodzi? Czy chodzi o to że mamy po prostu odejść bez próby przywrócenia tamtych czasów i namówienia userów aby jednak się udzielali? Wiem że to jest strasznie trudne i bardzo słabo nam to na razie wychodzi, ale ja cały czas jestem dobrej myśli i czekam, aż w końcu wszyscy ruszą dupska i zaczną coś na tym forum robić. Widzę że dużo ludzi odchodzi, więc ja już dzisiaj zaczynam ruszać swój tyłek i biorę się za komentowanie njusików oraz dyskusji. Szkoda że Hacjend odchodzisz, na prawdę szkoda.. Pamiętasz nasz poranny staż i czekanie na wlepienie komuś warna? :D Która to była godzina, 5? Chyba tak jak wszystkim kojarzyłeś się mi z wynikami oraz ciekawymi dyskusjami, ale trudno ,to twoja decyzja i miejmy nadzieje, że kiedyś zmienisz zdanie i zobaczymy Ciebie ponownie w dobrej formie, z resztą tak jak całe forum za jakiś czas, każdy ma swój mały kryzys :)

Szkoda że odchodzisz Hacjend, pamiętam jak Cię jeszcze awansowałem na pomocnika, później na moda. Równy z Ciebie gość i powtarzam szkoda że odchodzisz, godnie zastępowałeś mnie we wstawianiu wyników :D

Turek - nie wiem czy przywrócenie ,,dawnych czasów'' jest w obecnym stanie możliwe. Za mało tutaj świeżości, udzielają się non stop te same osoby. Nie ma też fajnej atmosfery między wami która powinna przyciągać nowych żeby się wkręcili w wasze towarzystwo. Ja osobiście uważam że większość (nie całość) forum nie pisze już tutaj z chęci podzielenia się swoimi opiniami tylko z przymusu, a jak się robi coś z przymusu to przeważnie jest to kaszana. Też chciałem przywrócić atmosferę z 2009 roku, i byłem blisko, ale to nie było to (chociaż nie było też źle). Druga sprawa to coraz mniej ciekawe tematy. Nowi nie będą wam się wypowiadać w newsach, bo wolą je tylko przeczytać (w ogóle jak dla mnie nie powinno się komentować newsów, powinno się je czytać, a dyskusje na ich temat można poruszyć w SB), nowi powinni się wypowiadać w dyskusjach, które są niestety na słabym poziomie. Brakuje tutaj takich użytkowników pokroju Whitedruida, LK, Daimona itp. Moja rada - potrzeba więcej świeżości w ekipie i w tematach, a atmosfery nie zmienicie za wiele, bo to atmosfera buduje się przez was, a swojego zachowania czy sposobu pisania raczej nie zmienicie, co najwyżej możecie ją poprawić .... To tyle z mojej strony, dziękuję...

Czy chodzi o to że mamy po prostu odejść bez próby przywrócenia tamtych czasów i namówienia userów aby jednak się udzielali?

Ja widzę, że i na forum narodziła się moda na "kieeeedyś to było leeeepiej" i zamiast próbować podnieść poziom (panie fanfanfan, zakładanie trzech dyskusji dziennie nie ma sensu, nic na siłe) lepiej narzekać (też tak robiłem, tzn. ja ciągle narzekam, ale bez przesady). Może gdyby nowi w końcu traktowani byli po ludzkiemu (nikt nie może odezwać się w SB bo za chwile zostanie zjechany, mimo że na forum zarejestrował się dajmy na to wczoraj i nie wie jaka panuje tutaj atmosfera) to doszłoby tutaj kilku wartościowych userów z którymi można na poziomie podyskutować. Bo z całym szacunkiem, ale jak ja widzę niektóre posty w dyskusjach/newsach pisanie na SIŁĘ ("o John Cena zmienił koszulkę.. podoba mi się. O, CM Punk ma nowy tatuaż.. nie pasuje mu. Dzięki za newsy") to mnie na coś zbiera. W tej kwestii zgadzam się z Urbanem - jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to.. nie pisz. :roll:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 2 tygodnie później...

Siema wszystkim. Mam pewien problem, o czym dalej.

Jak niektórzy wiedzą kilkanaście dni temu zrezygnowałem z Moda i opuściłem, ale nie na wieki wieków, forum. Obiecałem, że czasem zajrzę i jakiegoś posta strugnę. No i właśnie przyszła chwila, że takowego posta chciałem napisać. Dotyczył on dyskusji na temat Survivor Series. Posta napisałem, co mi trochę zajęło, bo jest dosyć obszerny. OK, klikam wyślij, a tu nic. Klikam znowu wyślij i dalej nic. Nieco zdziwiony podjąłem trzecią próbę i tu wyskakuje mi informacja: "Twój post został wysłany, ale musi czekać na potwierdzenie opiekuna działu i blablabla tam dalej". W tym momencie sobie pomyślałem, delikatnie mówiąc, "CO TO MA k***a BYĆ!!!!!". Nie uważam się za jakiegoś mega zajebistego usera i giganta wrestlingu. Spędziłem na forum 2 lata udzielając się, a ogółem 3,5 roku. Po tym czasie dostałem rangę TEAM. I tu tkwi sedno problemu. Dlaczego mimo sporego czasu, poświęcenia i zaangażowania w forum, mając rangę TEAM trzeba czekać na potwierdzenie posta czy jest dopuszczalny by go opublikować!! Sorry, ale mnie ta sytuacja mnie troszki wkurwiła. Jako, że sam z rangą TEAM nie jestem, reszta pewnie ma ten sam problem co ja. Daje ten problem tutaj i myślę, że admini coś z tym zrobią, no bo jednak członkiem Ekipy się było i to przez dłuższy czas i uważam, że takie coś jest nie za bardzo na miejscu. Tą całą sytuację przedstawiam ogólnie i nie tylko swoim imieniu, mimo, że z nikim kto ma TEAM'a na ten temat nie rozmawiałem, ale chyba mają ten sam problem i może ich również to wkurwiać.

Rozpatrzcie to proszę.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Potwiedzanie postów jest tylko dla userów poniżej 30 postów na koncie, którzy nie należą do grupy aktywni, także oczywiście to co opisałeś to błąd w zezwoleniach.

W najbliższym czasie się tym zajmę.

94370642845de365932a94.jpg

• 3 tygodnie później...

Gran Derby. <3 Sobota, 22.00, zbiórka na gg, kilka minut przed rytualnie trzeba zebrać kilka ludzi, więc najlepiej będzie się tu zapisać, niż potem robić 2 miliony konferencji. :) Wymogi to kibicowanie Realowi i nie bycie Tuptusiem. ;) (Tylko się nie spinaj, dopisać Cię od razu?)

1. Xeb

2. Sebu

On sobie żartuje - czym więcej kibiców porcelany tym lepiej. Będziemy robić to co potrafimy najlepiej czyli się kłócić, więc osób o słabych nerwach nie wpuszczamy.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Polecam na przygotowanie się psychiczne, bo starcie ze mną podczas gran derby, może być krytyczne. :D Poważnie, to im więcej tym lepiej, więc śmiało, nikim nie pogardzę.

1. Xeb

2. Sebu

3.Vader

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

1. Xeb

2. Sebu

3. Vader

4. Ziomal

Btw. Mnie można spotkać często na niewidoku.

• Reputacja:   1

Polecam na przygotowanie się psychiczne, bo starcie ze mną podczas gran derby, może być krytyczne.

z4522752X.jpg

Ja się dziwię czemu mnie tu jeszcze nie ma choć nie wiem czy bede w domu ale się dopisuje żeby niszczyć was psychicznie i podziwiać Angela Di Marie.

1. Xeb

2. Sebu

3. Vader

4. Ziomal

5. Pan i Władca - Tuptak

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

1. Xeb

2. Sebu

3. Vader

4. Ziomal

5. Pan i Władca - Tuptak

6. Artx

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
  • Dodaj nową pozycję...