Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Plakietki nie są złe, no moze troszkę za wysokie. BTW. nie róbcie plakietki "Team", bo przecież to już od dawna nie istnieje... :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

To dostanę to wymiary itd., bo jak nie to zrobię jak mi się podoba. :P

Ja tam bym został przy starych rangach.Napis Moderator Admin i Pomocnik był dobry więc ja osobiście nie widzę potrzeby tejże modyfikacji.Nie wiem jak reszta ale mi się po prostu nie podoba :t_down: .

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

To dostanę to wymiary itd., bo jak nie to zrobię jak mi się podoba. :P

Wymiarów nie będę narzucał, obrazki mogą być troszkę większe od starych, ale powinny być mniejsze niż te, które wykonał UrbanOn.

Typ pliku gif, potrzebne są ikonki z następującymi napisami na obrazkach:

Administrator lub Admin

Global Mod, lub Global

Moderator

Pomocnik

Vip

Team

Nowy lub Nowicjusz

Zbanowany

Sponsor

Elita

Jak się wybierze krótszą wersję np Global, nie Global Mod, to proszę pozostałe ikonki też zrobić w krótszej, tj Admin, Nowy

Oraz ikonki z bez napisów na obrazkach odwzorujące następujące rangi:

Jobber (od 0 do 30 postów)

Lowcarder (od 30 do 100)

Midcarder (od 100 do 200)

Main Eventer (od 200 do 400)

Kolor ikonek powinien nawiązywać do stylu forum.

94370642845de365932a94.jpg

Ja zrobiłem kilka, jak by się podobały, to dorobię więcej :D:

Admin

adminrf.jpg

Global Mod:

globalmodb.jpg

Moderator:

moderator.jpg

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Co ty to na gimpie robiłeś(obym nie trafił.)Sorry ale takie coś jak bym miał nosić to chyba bym się obraził,jednym słowem syf.

#SmartFanZone

Prawdę mówiąc najlepsze były ikonki te co były cały czas. Sorry ale wszystkie ikonki które zostały zaprezentowane nie pasują za bardzo do stylu forum. Sam też próbowałem coś zrobić na podstawie starych ikonek oto przykład:

757693.jpeg

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Ikona estetyczna i nawet fajna ale nie wiem czy fajnie by to wyglądało.Mam spore wątpliwości jednak zdecydowanie lepsze od tych co dał TYMEKD,jak na razie te czarne są najlepsze :).A teraz pytanie do Norbiego czy niedało by się dać tych obrazków nad słowem cytuj bo pod nim jakoś dziwnie wygląda :).

#SmartFanZone

Dlaczego akurat gif? Mam na razie dwie wersje, zwykła i z akcentem związanym z kolorem rangi.

66866361.gif

fsd.gif

moderatorh.gif

modetaror2.gif

Błagam wróćmy do tych starych ikonek :| ...

paparoach.png

18659.png

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Dlaczego gif? W konfiguracji forum z poziomu ftp jest akurat ustawione oryginalnie na gif i nie chce mi się szukać gdzie się zmienia te rozszerzenia - jak ikonki będą w gif, to wystarczy zastąpić stare nowymi i będzie git.

Ta druga wersja związana z kolorem rangi mi osobiście bardziej się podoba, ale sugerowałbym zmniejszenie rozmiaru ikonek - takie wielkie jednak niezbyt dobrze się prezentują. :)

94370642845de365932a94.jpg

Pietrek, idziesz w dobrym kierunku, podobaja mi sie twoje oznaczenia. Wystarczy tylko skrocic nazwy, walnac kolorki pasujace do koloru rang i powinno byc OK ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Kacpios ma rację... Lepiej żeby wrócić do tych starych ikonek, choć te Pietrka też są dobre, ale tamte już były na forum dość długo i tak jak żadne inne które ktoś zrobił pasowały do wyglądu forum ;)

Zgodzę się z wami lepiej było ze starymi. Może to kwestia przyzwyczajenia, ale te mi się nie podobają. Do tego te puchary? Troszkę tak wyrwane z kontekstu i nie wiadomo o co chodzi. Jednak można popróbować może się uda zrobić jakieś bardziej pasujące do wystroju forum.

Mi się to od Ortona podoba nawet, jakby Pietrek pomniejszył to trochę, myślę że coś by z tego było ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
    • Grok
      Ubiegłego tygodnia Maple Leaf Pro Wrestling ogłosiło, że ich gala Multiverse będzie częścią Slam Fest w Palms w Las Vegas. Dziś opublikowali plakat z pierwszymi gwiazdami, które zawalczą na tym evencie. Plakat prezentuje gwiazdy z MLP, CMLL, AEW oraz sceny niezależnej: Místico, panujący CMLL World Light Heavyweight Champion oraz jeden z CMLL World Trios Champions. Máscara Dorada, jeden z partnerów Místico w triosach i panujący World Historic Welterweight Champion. Persefone, panująca CMLL
    • Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
  • Dodaj nową pozycję...