Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie zmienia to faktu, że osoby te wpełni zasłużyły na rangę Vip. Robiły dla forum wszystko, by było jak najlepsze, nie ważne czy teraz, czy kiedyś, Vip im się należy. A i jeszcze jedno. Nie może być tak, że wszyscy są z tego zadowoleni, wszyscy są na tak, a wchodzi jedna osoba mówi że Nie, i pozamiatane.. Mamy jeszcze Urbana, który mam nadzieje wypowie się na ten temat.

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Powtórka z rozrywki Ja również twierdzę że Vip im się należy bez ciebie nie było by nas bez nas nie było by ciebie i niezależnie co powiesz Ja uważam że VIP im się należy i koniec.I znowu jest tak być że dużo osób powiedziało TAK ale Norbi powiedział NIE i koniec :| paranoja

trzeba to przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!!

:chain:

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows

Co do illa - nie zgadzam się na vipa dla osoby, która założyła nowe konkurencyjne forum, rozbiła poprzednią ekipę przeciągając ją na założone przez siebie forum, która na forum hackerskim poszukiwała informacji jak włamać się na serwer bgz-wrestling i wykraść bazę danych.

Błędnie zinterpretowałeś niektóre sprawy. Ja nie rozbiłem grupy - to im nie odpowiadały bany Willema i reszty, ja ich tylko poparłem. Co do forum - padło słowo, że forum te ma powstać i nie pchałem się na stanowisko admina - to ludzie mnie wytypowali. Co do forum hackerskiego - tu mnie masz, ale jak widzisz, nigdy nic z tym nie zrobiłem i nie mam zamiaru i... nie miałem zamiaru niszczyć BGZ, tylko zrobić kopie, bo uważam, że ja i inni mają prawo do tego nad czym tyle pracowali.

Tworząc grupę vip utworzyłem zasadę, że o członkostwie w tej grupie decydują administratorzy, także temat kto powinien dołączyć do grupy nie podlega głosowaniu przez użytkowników.

Przypomnij sobie, że to ja pchnąłem sprawę z grupą VIP i gdybym tego nie ruszył, to by jej nie było. (chodzi mi oczywiście o wersji tej grupy już z phpbb3). Więc można rzec, ze to ja ją stworzyłem. ;]

Co do mojej kandydatury na vipa - owszem, chciałbym mieć, ale się obejdę. Nie obchodzi mnie to, czy Ty mnie doceniasz - ważne, że ludzie mnie doceniają i pamiętają i za to im dziękuje (do ludzi - przyzwyczajajcie się już to formy : wszyscy za, Norbas powie nie i koniec). Co do tego vipa jeszcze - list otwarty był pisany przez wszystkich i ja się tylko pod nim podpisałem. Nie chce nikomu brudzić, ale np. LegendKiller też się pod tym podpisał, a vipa ma. Albo Prezes, który Cię wystawił też ma vipa. Była zasada - każdy były admin dostaje tą rangę. Widać, że masz coś do mnie, a wbrew pozorom nic takiego nie zrobiłem. Poszedłem tylko za ludźmi, bo dla mnie forum, to grupa ludzi do których jestem przywiązany, Ty jak widzisz nie mogłeś i wciąż nie możesz tego pojąć.

Kończąc wywód - nie jestem taki zły, jakim mnie piszesz.

No nic - nie chce jakichś wojen, bo nie mam na to już siły. Cieszę się, że BGZ jakoś egzystuje, bo mam do tego wielki sentyment i było by mi naprawdę smutno, gdyby forum przestało istnieć.

Peace.

PS. Ludzie z BGZ i 4C darujcie sobie komentarze do tego posta. Nie chce wojen. A Ty Norbas - nie usuwaj go jak to masz w zwyczaju.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Śmieszne jest to, że dyskusja o Vipach przewija się przez to forum od kilku dobrych lat i zawsze jest z tego boruta. W każdym razie VIP to jedna wielka popierdółka, żadna tam dożywotnia emerytura prezydencka, po prostu - szczegół o który nie warto się kłócić. Luuuuudzieeee, czy Wy naprawdę nie macie większych problemów?

P.s. ja nie widzę przeszkód w daniu vipa tym najbardziej zasłużonym dla forum userom.

Pozdro.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

Ja ze swojej strony dziękuję za docenienie mojej osoby i pozostałych "nominowanych". Fajnie wiedzieć że pomimo długiej nieobecności ktoś o Nas pamięta i docenia Naszą pracę. :)

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Jest takie powiedzenie "tylko świnia nie zmienia zdania"... a zatem:

Zgadzam się na vipy dla:

IIL - ADMIN ROKU 2009

Daimon - NEWSMAN ROKU 2009

Eddy - UPLOADER ROKU 2009

Mast - użytkownik 2008

Don Carlos - global mod

Willem - duży staż na forum, duża ilość postów

Kojot - byly admin

badziewiarz - patrz willem

alustriel - były global mod. duży staż na forum, ilość postów

conman - moderator 2008

Głosowanie uważam za zakończone, dodam, że bany dla alustriela, kojota i willema zostaną zdjęte ze względu na to, że nadamy im Vipa, myślę zresztą, że 9 miesięczne bany wystarczą.

94370642845de365932a94.jpg

Fajnie Norbas, ze udało się to wynegocjować, bo szkoda by było, by wszyscy zapomnieli o tych ludziach. Przypomniał mi się jeszcze jeden wielki user, który IMO zasługuje na VIP'a, a jest nim Sejbla. W końcu to autor najdłuższego posta na tej stronie, a ponadto jego co-stupostowe wywody zawsze wymiatały.

Nie miałem też zamiaru wszczynac żadnej kłótni czy coś, tylko zwyczajną dyskusję, co z resztą podkreśliłem pierwszymi słowami w poprzednim poście. Fajnie, ze mimo niezbyt miłego odejścia większości, udało się zrealizowac mój pomysł. Dziękuję bardzo :)

Śmieszne jest to, że dyskusja o Vipach przewija się przez to forum od kilku dobrych lat i zawsze jest z tego boruta. W każdym razie VIP to jedna wielka popierdółka, żadna tam dożywotnia emerytura prezydencka, po prostu - szczegół o który nie warto się kłócić. Luuuuudzieeee, czy Wy naprawdę nie macie większych problemów?

Boruta tylko mogła się zacząć po negatywnej odpowiedzi Norbiego, ale tak się nie stało, na szczęście. przecież każdy z nas darzy sentymentę tę witrynę, więc nie widzę powodów, by można było się kłócić :)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Szkoda ze dopiero teraz zobaczylem ostatnia dyskusje. pozwolcie ze i ja wtrace swoje 3 grosze chodz i tak jest juz po obiedzie.

Wiec zacznijmy od tego ze wszyscy ktorzy otrzymali VIPa w 100% na ta range zazluzyli przez swoj wklad w rozwoj BGZ. Pomino pewnych powiedzmy nieporozumien i powstaniu 4c nadal jestesmy silni. Mysle ze Ci ktorzy zostali odbanowami oraz Ci ktorzy trafili do grona Vipow czasami napisza jakies pare sensownych zdan i znowu dyskusje beda mialy jakis wiekszy sens.

Jak napewno zauwazyliscie ostatnimi czasu daje tylko wyniki i sporadycznie cos napisze(bardzo rzadko)bo niestety do co sie starac jak w odpowiedzi otrzymam posty ktore tylko z powodow regulaminowych beda mialy 3 zdania chodz normalny user zapisal by to w jednym zdaniu.

Dzieki Ci norbi za to ze chyba po raz pierwszy, mysle ze nie ostatni, zgodziles sie ze zdaniem reszty. Szacun Ci za to.

Moze doczekamy sie dnia ze wszystko bedzie takie jak przed grudniem 2009. (Ci co nie wiedza o co chodzi maja problem)

Tyle z mojej strony.

PS: Czekam na jakas dyskusje na starym dobrym poziomie.

MichelleMcCool01.gif

Ze swojej strony.

4 lata na forum i vipa pożałowali.

Oszukali mnie banda polskich decydentów =))=))

Dziękuję, dobranoc. :8

P.S 1 Post od roku? Hm...

jrthqr.jpg

No to mamy nowych Vip'ów na forum :) Gratulacje... Mam nadzieję, że kilku z nich będzie aktywnym na forum :D

PS: Czekam na jakas dyskusje na starym dobrym poziomie.

Wrestlingową, czy gadulcową? :)

Wrestlingową, czy gadulcową? :)

Ty byś Łajt napisał raz na miesiąc jakąś dyskusje, bo kurna słabo tu z tym, a jak ludzie zobaczą, że Whitedruid założył dyskusje, to aż im się pisać zachce :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Mam dwie wiadomości, jedną mniej i drugą bardzo ważną.

Zacznę o tej mniej istotnej, pełnoletnie osoby zachęcam do kupna aktualnego wydania CKM, do pisma dodawany jest film "Zapaśnik", cena 12 zł :D

Druga, ta ważna informacja, arkosik22 - globalny moderator - wspólną decyzją administracji został wybrany na nowego admina.

W jego zakres obowiązków wejdą (poza dbaniem o dział media i moderowaniem forum) zmiany nicków, rang, oraz usuwanie z grupy nowych użytkowników.

Gratulacje dla nowego admina :t_up:

94370642845de365932a94.jpg

Jeszcze raz dziękuję administracjii za mianowanie mnie administratorem :D Będę na pewno spełniał swoje obowiązki w 100% . Pozdr :D

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Thursday Night Impact na AMC przyciągnął średnio 249 000 widzów, co oznacza wzrost o 6,9% w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To druga najwyższa widownia programu od debiutu na tej sieci. Impact zanotował rating 0,04 w grupie 18-49 lat. To wzrost o 33,3% względem poprzedniego tygodnia i czwarta najwyższa wartość w tej demograficznej grupie spośród 8 wyemitowanych dotychczas odcinków. Impact zajął ex aequo 61. miejsce wśród programów prime time w sieciach kablo
    • Grok
      Autor: Ian McCord 8 marca Pro Wrestling NOAH wróciło do Yokohama Budokan na galę APEX CONQUEST 2026 in YOKOHAMA przy 1904 kibicach na trybunach. W Yokohamie zobaczyliśmy 3 starcia o pasy, a main eventem była obrona GHC Heavyweight Championship przez Yoshiki Inamura przeciwko byłemu mistrzowi KENOH. W brutalnie wyrównanym singlowym starciu Yoshiki Inamura pokonał po raz pierwszy w karierze KENOH, broniąc GHC Heavyweight Championship. Po gongu Inamura zapowiedział, że chce bronić pasa przeciwko
    • Grok
      Z NXT Vengeance Day za nami, WWE ma zaledwie cztery tygodnie na zbudowanie i promocję karty Stand & Deliver. Oto nasze spojrzenie na to, jak może wyglądać karta tego wydarzenia po wynikach z tego weekendu. To czysta spekulacja, bez oparcia w żadnych doniesieniach ze kulis. NXT Championship Joe Hendry pokonał Ricky’ego Saintsa na Vengeance Day przy minimalnych sztuczkach. Ethan Page wrzucił pas mistrzowski do ringu, choć nie było jasne, do którego z nich celował. Obaj, Saints i Hendry, wy
    • Grok
      Teraźniejszość zmierzy się z przeszłością na WrestleCon SuperShow. Ogłoszono dziś, że Mark Davis, aktualnie jeden z AEW World Trios Champions, zmierzy się z legendarnym, byłym mistrzem świata ECW Masato Tanaka w Las Vegas. Tanaka, lat 53, zadebiutował w wrestlingu w 1993 roku. Dla amerykańskich fanów jest pewnie najlepiej znany z rywalizacji z Mike Awesome w oryginalnym ECW, gdzie przekazywali sobie ECW Championship w 1999 roku, a potem skradli show w rewanżu na WWE’s ECW One Night Stand w 200
  • Dodaj nową pozycję...