Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

No ta ja sobie zagłosuje :D

-The_Icon

-IIL

-Pietrek

-Eddy

-Mata

-Don Carlos ( jeszcze ten :D)

No rozpisywać się nie będe bo i tak nie ma po co, goście są tak zasłużeni że do jutra bym nie skończył pisać. Tyle na ten temat i dajcie Carlosowi Activa! :P W SUMIE TO DAJ WSZYSTKIM VIPA I TYLE :D

Edytowane przez Gość

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

A zatem w paru słowach: Jestem w 100% za tym aby w/w czternastka użytkowników otrzymali vipa, choćby za ogrom pracy jaką wykonywali przez cały czas istnienia tego forum. Przez ten okres dali się poznać jako osoby z , którymi warto było dyskutować, koledzy, którzy dużą część swojego życia oddawali temu forum. Po ich odejściu BGZ stał się wylęgarnią użytkowników w stylu Rey_619_Jeff_Mysterio( nick przypadkowy) i tematów 5 najlepszych finiszerów. Tyle ode mnie, over.

PS. Activa już miałem,tylko dziwnym trafem pokasowało mi posty : O

Sergio+Aguero07.png

shejmussygna.jpg

Tak tak tak Ja również jestem za tym żeby tym osobą dać Vipa

-IIL

-Mast

- DonCarlos

-Willem

-Kojot

-badziewiarz(mniej mi znany ale wiele o nim słyszałem :P )

-The_Icon

-Wronek

-Conman

-Mata (ale tylko jak mi dasz te gąbki)

-Eddy

W sumie to z żadnym z tych panów nigdy nie pisałem prywatnie ale patrząc na to co zrobili dla BGZ należy im się !!!

To ja również zagłosuje, więc ja bym dał vip'a:

-IIL

-Mast

- DonCarlos

-The_Icon

-Wronek

-Conman

->C<

-Mata

Tyle chyba starczy. :P Rozpisywać mi się nie chce, więc wybaczcie. ;)

ahfo.png

luba_049.png

Jeśli wszyscy głosują to ja też :):

-IIL

-Don Carlos

-Conman

-Mata

-Willem

-Kojot

-Pietrek

-The_Icon

-Eddy

To tyle, również nie będę się rozpisywał bo dziś nie mam weny na pisanie :P

dop. Łajt: Zarejestrowany w marcu 2010... Znasz kogoś z wyżej wymienionych?

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

IIL - admin roku 2009, piastował to stanowisko przez długi czas i przez ogół forum był uznawany za najlepiej pełniącego swoje funkcję.

Mast - nazywany największym odkryciem którego roku(bodaj 09), człowiek który szybciutko od szaraczka wspiął się na salony.

DonCarlos - ja czyli ja, pierwszy mod w dziale power 25 :D

Willem - trochę jak Maciuś z Klanu, człowiek o bardzo szczególnym poczuciu humoru. Jednak zawsze miał swoje zdanie na każdy temat.

Kojot - siłka, siłka, siłka. Duże zasługi których aż nie chce mi się wymieniać.

badziewiarz - czyli brat Willema. Ich rozmowy były klasykami dawnego forum.

The_Icon - czyli człowiek z którym chyba najdłużej dzieliłem brązowy nick na forum. Global mod, buker WSF i wiele innych.

Wronek - przejął po mnie schedę w powerze 25, mój jedyny, pierworodny syn.

Conman - moja zmarła żona. Mistrz dyskusji, człowiek o nieco zwichrowanej psychice, ale zawsze spoko.

>C< - Staszek. Buker WSF, jeden z najlepszych grafików na forum.

Danielsson - fan TNA, buker wsf, dyskutant etc. etc.

Pietrek - klon tego wyżej.

Eddy - Edward czyli kolejny z grona byłych global modów, dyskutant, newsman etc. etc.

Mata - Maciejko, brat kozy. Sam już nie pamiętam czym On się zasłużył, ale skoro tu jest :)

Ogółem mówiąc - cała ekipa zasługuje na vipa, supervipa czy co tam jest? Dlaczego, bo pomimo konfliktu nikt nie może podważyć miesięcy, lat pracy dla tego forum. Odchodziliśmy w mało ciekawych nastrojach, ale tak się stało, trudno. Czasu sie nie cofnie, choć pewnie nic by to nie zmieniło, bo my zdania nie zmieniliśmy. Piszę trochę chaotycznie, ale nvm... Dawać vipa motyla noga :twisted:

Halo tu ziemia. Mówi się życie. Bez odbioru. - to tak dla kumatych :)

--------------------------------------------------------------------------------------

A i przy okazji podziękowania dla Urbana :)

WOLNA BIAŁORUŚ!!!!

Wiem, nie miałem kontaktu i raczej nic bliżej wspólnego z elitą. Jednakże przeczytaniu czegoś, coś mnie tknęło aby sprawiedliwość zawitała. Przecież Ci ludzie wstawiali tu swoje siódme poty, a to chyba warte zauważenia. Nie wiem co myśleć o całej dawno zaszłej tutaj sytuacji. Ale to co zostało na forum, jest do dziś czytane chociażby i przeze mnie. Ta rzecz, która mnie tknęła uświadomiła mi również, że to wszystko było pisane bezinteresownie, dla podzielenia się oraz zaczerpnięcia wiedzy o wrestlingu i nie tylko. Tak więc wybada mi również oddać swoje głosy:

- IIL

- Mast

- DonCarlos

- Willem

- Kojot

- The_Icon

- Wronek

- Conman

- >C<

- Eddy

- Mata

- badziewiarz

- Danielsson

- Pietrek

Czyli wszyscy, bo jak dla mnie każdy z nich za swój poświęcony czas powinien być oznaczony VIP'em.

Edytowane przez Gość

Dziękuje za umieszczenie mnie w tej zaszczytnej grupie. Bardzo fajna inicjatywa. Pamiętam te moje raporty z SD pisane tutaj.. Miłoby było, gdyby udało się to doprowadzić do końca. Sam od czasu do czasu wchodzę na forum, a wakacje nawet bardzo często. (głownie pomysły/udział w WCE) Jeszcze raz dzięki za pamięć. ;)

Co ja mogę dodać. Za czasów starej ekipy byłem nikim na tym forum, szczególnie mnie to nie interesowało. Jednak swoje wiem, że ci panowie, których wymienię poniżej wkładali całe serce, aby Bill Goldberg Zone było najlepszym forum w Polsce. Niestety pewne sprawy nie poszły tak jak powinny i już ich z nami nie ma (znaczy czasem są, ale to już nie to samo). Jednak godziny spędzone na tym forum nie powinny pójść na marne i moim zdaniem w 100% zasługują na VIP-a

Oto moje kandydatury:

-IIL

-Mast

- DonCarlos

- Willem

- Kojot

- The_Icon

- Wronek

- Conman

- >C<

- Eddy

- Mata

- badziewiarz

- Danielsson

- Pietrek

Moim zdaniem oni wszyscy zasługują na miano VIP-ów BGZ-ta.

PS: Graty Łajt za tak znakomity pomysł :applause:

DEAD MAN WALKING

To i ja napiszę swoją opinię.Na forum działam czynnie od początku roku,więc nie działałem już razem ze starą ekipą.Widziałem jednak ich pracę wkładaną w rozwój forum.To po ich upadku forum zaczęło powoli upadać.W pełni sobie zasłużyli,aby dostać rangę VIP.A więc moje głosy to:

- IIL

-Mast

-DonCarlos

-Kojot

-Wronek

->C<

-Mata

-Danielsson

-Eddy

-Pietrek

-Conman

Według mnie to te osoby zasłużyły sobie najbardziej na tę rangę.Swoją pracą pokazały,że to forum może być najlepsze w Polsce.Tyle ode mnie.

A kij, dorzuce swoje 3 grosze :P

No to jedziem:

Carlos

ILL

Pietrek

Anytyfan reprezentacji Hiszpani Mata

Eddy

The_Icon

Mimo iż nie znam, to Conman, z tego co wiem, dla forum zrobił wiele.

Danielsson

Wronek

a, bym o >C< zapomniał :D

Sory, jeżeli nie umieściłem wszystkich którzy na to zasługują, lecz po prostu nie kojarze :)

Edytowane przez Gość
Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Danielsson - fan TNA

Not anymore, TNA ssi ostatnio, dzieci, nie idźcie tą drogą. ;<

Pietrek - klon tego wyżej.

Sprzeciw! Liberum veto!

Wow, nie wchodziłem tu od dawna, to mój pierwszy post tutaj od... hm, nie wiem! :D Anyway, pozdro dla wszystkich, itd, etc, porkie mo banano del foro i bez odbioru. :twisted:

A ja to cu? :| Na tym forum już 3 rok prawie, 2x nagroda za usera miesiąca, chodząca komedia, kilkaset godzin wwalone w forum a tu nawet nikt o mnie nie pomyślał? Łot hapynd kurna!? :(

f6dfb83c87.png

Może nie powinienem się tu wypowiadać, bo prawdę mówiąc z elity znam tylko Pietrka, ale cóż...jak wszyscy to wszyscy. Moim zdaniem rangę VIP-a powinni dostać (No i mam nadzieje, że dostaną)...

- Pietrek

- Conman

- DonCarlos

- Danielsson

- IIL

- Kojot

- The_Icon

- Wronek

- >C<

- Eddy

- Mata

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Temat jest delikatny, bo może wywołać kolejną niepotrzebną awanturę, ale muszę kategorycznie powiedzieć NIE tej inicjatywie.

Co do illa - nie zgadzam się na vipa dla osoby, która założyła nowe konkurencyjne forum, rozbiła poprzednią ekipę przeciągając ją na założone przez siebie forum, która na forum hackerskim poszukiwała informacji jak włamać się na serwer bgz-wrestling i wykraść bazę danych.

Z całym szacunkiem do tego ile wcześniej pracy włożył w rozwój BGZ, jak to powiedział ktoś kiedyś "nieważne jak się zaczyna - ważne jak się kończy"

Natomiast co do pozostałych kandydatur - zgadzam się, że wymienione osoby, włożyły duży wkład w rozwój BGZ. Ale nie mogę się zgodzić na rangę vip dla tych osób, które w moim mniemaniu zdradziły BGZ przechodząc na forum illa.

Tworząc grupę vip utworzyłem zasadę, że o członkostwie w tej grupie decydują administratorzy, także temat kto powinien dołączyć do grupy nie podlega głosowaniu przez użytkowników. Decydują w tym wypadku admini, nawet jeśli pozostali dwaj są za, ja składam weto, także grupa na chwilę obecną nie będzie poszerzona.

Możecie zakończyć już to głosowanie, bo doprowadzi tylko do kolejnych niepotrzebnych borut na forum.

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...