Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

SCM, jeżeli chodzi o RoH to obejrzałem jedną galę, dzisiaj na hdnet chyba będzie kolejna, to podejrzewam, że jutro będzie do ściągnięcia. Gale RoH podobno jak gale TNA mam zamiar oglądać systematycznie... Gale innych federacji, CMLL, Dragon Gate, PWG, Chikara i inne będę rzadko oglądał, ale będę oglądał. CMLL nawet ciekawe, na początku walka 3 vs 3, takie jakby trzy starcia i kto więcej wygra. Najpierw wygrali jacyś (podejrzewam) źli, potem ci chyba dobrzy wygrali i było 1:1, potem 2:1 dla face'ów czy jak to tam, nie jestem pewny czy to face czy heele bo sie nie znam na CMLL. Wygrali 2:1 bo jeden z tych złych uniknął jakiegoś kopnięcia, nie pamiętam dokładnie już, a następnie zdjął mu maske :D Ale twarz była zamazana, tamten szybko się przewrócił i zakrył twarz. Sędzia zdyskwalifikował tego złego i 2:1 :D Prawie przed każdym wejściem był ostry kawałek, jakieś laski tańczyły :D To mi sie podobało najbardziej jeżeli chodzi o galę 8) Ale tak ogólnie to walki na wysokim poziomie, nie ma nawet porównania do WWE, tutaj high flyerzy podobnie jak w RoH, Dragon Gate i innych fedach, robili różne akcje, Springboardy, różne wariacje, Springboard Hurricanrana, jakieś przekombinowane Enziguri, a w WWE ? Bourne tylko jest dobrym H-F, Morrison jeszcze jakoś mu dorównuje, ale Mysterio to najlepsze lata ma już za sobą, dokładnie to wtedy wymiatał jak był gdzieś w Lucha Libre, widziałem jego walkę i Konana czy jak mu tam przeciwko La Parce czy jakoś tak i jeszcze jakiemuś dziadowi. A tu w WWE to on tylko Springboard Crossbody, Seated Senton, ten taki Bulldog, hurricanrana i co jeszcze ? Co do 6-1-9, to wg. mnie ta akcja najlepiej mu pasuje, przyzwyczaiłem się do niego jak wykonuje 619, a nie do Mistico, czy tam jakiegoś innego faceta z RoH bo wiem, że robi jakiś, widziałem na jednej gali, na tej co oglądałem. Wiem, że jakiś w Dragon Gate albo właśnie w tym CMLL robi też 619, tzn. zrobił, ale przeciwnika nie było na linach, nie było go nawet w ringu :D Tak sobie zrobił bez przeciwnika.

Trochę się rozpisałem :D

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Czyli Radosłav oglądałeś tą samą galę co ja(CMLL). Ja tam po pierwszej walce wyłączyłem odrazu, bo wszyscy za bardzo Ryja mi przypominają :D

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Mi to nie przeszkadza, osobiście nie nie lubię Reya, wręcz przeciwnie, jak jest jakaś jego walka np. ze Swaggerem, Ceną, i innymi to mu kibicuję, chyba, że walczy z Mizem, Ortonem, Edgem, Morrisonem, itd. Tak jakby nie mam nic do niego i nie przeszkadza mi on :D

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

UrbanOn większością waszych głosów zostaje awansowany na admina.

Zajmie się naborem na pomocników i moderatorów.

Panowie trzeba wybrać nowego global moda, czekam na wasze propozycje, głos plus uzasadnienie. Głos mają wszyscy aktywni userzy powyżej 30 postów, także proszę nie pisać -mój głos i tak nic nie znaczy.

Mój głos leci na arkosika22 - jak dla mnie faworyt na globala, od początku uważałem, że on i UrbanOn najbardziej się starali.

94370642845de365932a94.jpg

Dziękuję tym, którzy uważali że to ja zasługuję na administratora. Postaram się ogarniać sytuację na forum jeszcze lepiej niż przedtem. Co do wyboru nowego Global Moda....Tutaj mam trzech kandydatów. Pierwszy z nich to Boogeyman1996. Boogey jak wszyscy wiedzą jest tutaj newsmanem, według mnie wrzuca najlepsze newsy na forum (być może że ma większe doświadczenie niż inni newsmani). Ponadto dużo się udziela i jest gotów przyjąć każdą robotę. Drugi z nich to arkosik22. Tak jak napisał Norbi arkosik bardzo się stara na forum, wrzuca gale do pobrania itp. Trzeci z nich to Luba. I to jest mój faworyt na Global Moda. Wszędzie jest go pełno, robi wszystko co się da, ogarnia spamerów, nowicjuszy, nawet jak czasem zapomniałem o jakimś punkcie w regulaminie to mi przypominał na PW :8 Także mój typ na GM to Luba

Nareszcie dorwałem laptopa.Sporo się tutaj zmieniło:).Moje Gratulacje UrbanOn za administratora :applause: .

paparoach.png

18659.png

No Urban zasluzyles...Doba, skoro zaczelo sie glosowanie na nowego globala to mam propozycje-glosujcie na....mnie! A tak na serio to na tym stanowisku widze albo arkosika, albo Boogeymana...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Należy podać tylko jedną kandydaturę, głos oddany na dwie osoby jest nieważny. ;)

94370642845de365932a94.jpg

The Edgar napisał do mnie na GG że nie może się zalogować na forum po zmianie nicku...Wpisuje nowy nick i hasło lecz wyskakuje mu że podaje nieprawidłowe dane. Mam nadzieje że Administracja jakoś rozwiąże ten problem.

Graty Urban za zostanie administratorem :thumb: . Na pewno zasłużyłeś na to swoją ciężką pracą na tym forum. I tak już wiele zrobiłeś, ale liczę, że postawisz te forum ponownie na nogi.

Co do nowego globala. Chciałbym postawić na siebie jednak jeszcze do tego mi duuuuużo brakuje :8 . Głos leci na Lubę. Wszędzie się udziela, wszystkim stara się pomóc i skutecznie walczy ze spamerami. Wspaniały facet :5 . Głos bezapelacyjnie na niego.

DEAD MAN WALKING

W którym temacie się głosuje :D ??? Jak w tym to ja głosuję na Lubę :D Spoko gość, stara się wszystkim pomagać itd. itp.

Co do nowego Globala to waham się pomiędzy Bugim a Lubom ale jednak Luba !

Dobra, juz jest wszystko OK, nie mam jzu problemow z zalogowaniem...Dobra, jesli chodzi o glosowanie na globala to moj glos leci na Arkosika.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ja oddaje głos na arkosika. Człowiek wie sporo o wrestlingu, zawsze wrzuca linki do gal, za co mu wdzięczny jestem. Jak się tak z nim w sb pisało, to bardzo spoko facet, ale jak ktoś go wkur... to potrafił nieźle opierdolić :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Siemka mam pytanie do zarządu WCE , czemu nie mogę pisać na BS ? Dostałem już akceptację.

davexp.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
    • Grok
      Ubiegłego tygodnia Maple Leaf Pro Wrestling ogłosiło, że ich gala Multiverse będzie częścią Slam Fest w Palms w Las Vegas. Dziś opublikowali plakat z pierwszymi gwiazdami, które zawalczą na tym evencie. Plakat prezentuje gwiazdy z MLP, CMLL, AEW oraz sceny niezależnej: Místico, panujący CMLL World Light Heavyweight Champion oraz jeden z CMLL World Trios Champions. Máscara Dorada, jeden z partnerów Místico w triosach i panujący World Historic Welterweight Champion. Persefone, panująca CMLL
    • Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
  • Dodaj nową pozycję...