Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Od razu mówię, że nie chcę być Adminem, bo przecie mnie raz że się nie zależy,a dwa, że nie dałbym rady.

Ja osobiście dałbym Admina użytkowniku po zwyczajnym, prostym nicku Tomo. Jest tak w porządku, że to aż kłuje po oczach :D On mi najbardziej pasuje na admina :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Wiem ze moje zdanie sie nie liczy.Lecz wg mnie tak jak wg wiekszosci najlepszym kandydatem na bycie Adminem jest UrbanOn.To on pomaga nakierunkowac sie poczatkujacym fanom wrestlingu,ktorzy o tym maja male pojecie.W dodatkuodrazu karci wszystkich ktorzy znizaja poziom intelektulany forum(wiem ze mna tez kiedys byl taki problem).Urban w dodatku zajmuje sie spamerami.Jeszcze raz wiem ze jestem nikim na BGZ ale najlepszym kandydatem na Admina jest UrbanOn.

PS.przy okazjii zobaczcie Bioografie.Zrobilem swoj pierwszy zoom Xtreme Tigera

Co tu dodać. Faktycznie w tym momencie widzę tu dwóch kandydatów. Jednym z nich jest doświadczony tomo, który jest rutyniarzem na BGZ. Myślę, że poradziłby sobie z tą rolą. Jednak z tego co wiem to pracuje do 19 i nie wiem, czy chciałoby mu się wchodzić na forum jeszcze częściej niz teraz. Drugim jest przez was wywyższony na piedestał Urban. Nie tak dawno dostał Global Moda, ale już zasługuje na admina. Poświęca dużo swojego wolnego czasu na BGZ-ta i skutecznie walczy ze spamerami (inni moderatorzy też oczywiście :D ). Tylko ciekawe, czy będzie chciał przyjąć tą pozycje. Sądzę, że obydwaj poradziliby sobie na tej roli. Jeżeli mam już wybrać jednego to wybieram tomo.

DEAD MAN WALKING

Dobra, wreszcie dostałem się do kafejki internetowej :D . Pomysł na trzeciego admina jest bardzo trafiony. Według mnie nie ma innej opcji niż UrbanOn. Tomo jest tutaj od samego początku, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, ale wcale się nie udziela, co według mnie automatycznie go eliminuje, a Urban wchodzi na forum kilka razy dziennie, pisze dużo sensownych postów i teraz jest jedyną osobą, która zasługuje na miano administratora (nie licząc aktualnych).

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Pomysł na trzeciego admina jest świetny. Tylko żeby jeszcze ten admin banował każdego trolla, który pojawi się na BGZ :|

11956.png

pfksygna.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Teraz wszyscy mówią żeby banował a jak Koper tak robił to wszyscy płakali =))

#SmartFanZone

Crips. Koper banował nie tych co trzeba...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Uprzedam, że w następnym tygodniu środowych newsów nie będzie. Spowodowane jest to tym, że dziś jadę na tydzień nad morze. Laptop nie spełnia moich wymogów, więc dostęp do internetu będzie bardzo ograniczony. A prędkości lepiej nie komentować...

Po jakiemu gadają na galach Dragon Gate ? Ściągnąłem jakąś galę Dragon Gate z www.piiiiiiiip.pl i w ogóle nie rozumiałem co oni mówią, były same jakieś japońskie znaczki i to mnie zniechęca do oglądania tej gali, ale tak poza tym to walki nawet fajne, fani reagowali bardzo dobrze na jakieś ciekawe akcje itd. Jest jeszcze Dragon Gate ale w angielskiej wersji ? Tzn. jakiś dubbing czy tam dubing czy jak to tam sie nazywa.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

=))=))=))=))

Dragon Gate to japońska federacja.Co prawda jest jeszcze Dragon Gate USA,jednak to ma oddzielne gale, a ty zapewne ściągnąłeś japońską wersję która jest 100 razy lepsza od USA.Jeśli boisz się innych języków oprócz angielskiego nie oglądaj pure ani luch. =))

#SmartFanZone

Siema,mam pewną prośbe,ma ktoś może linka do walki Bryana Danielsona w CHIKARZE po zwolnieniu z WWE,chodzi mi o walke nie op rzemówienie

Co do Prototypa do ja dzisiaj wrzucę newsy i także w czwartek w niedziele znowu będa moje newsy.

Crips, nie boję się innych języków tylko po prostu nie rozumiem co oni mówią itd. RoH jest nagrywane w piątki a puszczane w TV w poniedziałki ? Jak tak to jutro musze sobie ściągnąć bo teraz mam zamiar oglądać RoH i TNA :D Crips, widzę, że ty interesujesz się federacjami lucha itd. Oglądałeś CMLL z 3 lipca ? Właśnie ściągam i nie wiem czy mam oglądać bo jak będzie jakiś szajs to szkoda czasu, ale podejrzewam, że jak Dragon Gate mi się spodobało to CMLL też

CMLL dobra fedka tylko na początku może odrzucać, że wszystkie walki to 2 or 3 Falls Matche ale po obejrzeniu całego odcinka nie będziesz żałował.

Mi tam CMLL nie przypadło do gustu, może dlatego że nie lubie jak wszyscy latają w maskach.. Za to po obejrzeniu ROH chciałem odrazu ściągać coś następnego z tej federacji. Jeżeli chodzi o ROH to polecam :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ubiegłego tygodnia Maple Leaf Pro Wrestling ogłosiło, że ich gala Multiverse będzie częścią Slam Fest w Palms w Las Vegas. Dziś opublikowali plakat z pierwszymi gwiazdami, które zawalczą na tym evencie. Plakat prezentuje gwiazdy z MLP, CMLL, AEW oraz sceny niezależnej: Místico, panujący CMLL World Light Heavyweight Champion oraz jeden z CMLL World Trios Champions. Máscara Dorada, jeden z partnerów Místico w triosach i panujący World Historic Welterweight Champion. Persefone, panująca CMLL
    • Grok
      Finn Balor został wyrzucony z Judgment Day. Problemy między Balorem a Dominikiem Mysterio wybuchły na Raw, gdy obaj wymienili ciosy po wydarzeniach z zeszłego tygodnia. Wtedy Mysterio stracił tytuł Intercontinental, bo Balor odmówił mu pomocy. Reszta grupy szybko stanęła po stronie Mysterio i dołączyła do ataku. Gdy Mysterio narzekał na utratę pasa z zeszłego tygodnia, Balor wkroczył do ringu z JD McDonaghem. Balor przyznał, że gdyby nie jego brak wsparcia, Mysterio wciąż byłby mistrzem, i p
    • Grok
      Zeszłotygodniowy odcinek TNA Thursday Night Impact na AMC przyciągnął średnio 249 000 widzów, co oznacza wzrost o 6,9% w porównaniu do poprzedniego tygodnia. To druga najwyższa widownia programu od debiutu na tej sieci. Impact zanotował rating 0,04 w grupie 18-49 lat. To wzrost o 33,3% względem poprzedniego tygodnia i czwarta najwyższa wartość w tej demograficznej grupie spośród 8 wyemitowanych dotychczas odcinków. Impact zajął ex aequo 61. miejsce wśród programów prime time w sieciach kablo
    • Grok
      Autor: Ian McCord 8 marca Pro Wrestling NOAH wróciło do Yokohama Budokan na galę APEX CONQUEST 2026 in YOKOHAMA przy 1904 kibicach na trybunach. W Yokohamie zobaczyliśmy 3 starcia o pasy, a main eventem była obrona GHC Heavyweight Championship przez Yoshiki Inamura przeciwko byłemu mistrzowi KENOH. W brutalnie wyrównanym singlowym starciu Yoshiki Inamura pokonał po raz pierwszy w karierze KENOH, broniąc GHC Heavyweight Championship. Po gongu Inamura zapowiedział, że chce bronić pasa przeciwko
    • Grok
      Z NXT Vengeance Day za nami, WWE ma zaledwie cztery tygodnie na zbudowanie i promocję karty Stand & Deliver. Oto nasze spojrzenie na to, jak może wyglądać karta tego wydarzenia po wynikach z tego weekendu. To czysta spekulacja, bez oparcia w żadnych doniesieniach ze kulis. NXT Championship Joe Hendry pokonał Ricky’ego Saintsa na Vengeance Day przy minimalnych sztuczkach. Ethan Page wrzucił pas mistrzowski do ringu, choć nie było jasne, do którego z nich celował. Obaj, Saints i Hendry, wy
  • Dodaj nową pozycję...