Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   10
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Tia ? To moze pochwalisz sie modziu jak ci poszedł ten pryszcz ? 8)

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Porypana była ta matura , przynajmniej lektura , ch***j wie po co dali ludzi bezdomnych :t_down:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Mjodzio komu ty po łapie dałeś i ile ? :8

Mata , CR był iście zjechany a sam temat z ludzi Bezdomnych to szczyt głupoty ...

I tak nabuchałem z tego 2 strony^^ dziwni ludzie z cke układali ten arkusz no ale to tylko próbna :P

Nie ma to tamto , pytania typu czemu chinol w Atlancie nie zdobył złota w strzelaniu z pistoletu jakiegoś tam mocne :P

W ogóle śmiech na sali ta matura :8

Listopadowa byłą w Weemana lepsza , a ta wyglądała jakby pomysłów im w cke zbrakło. Temat o opisywaniu maszyn to totalna porażka....4 strony lania wody z niczego.. Mam nadzieje na Pana Tadeusza w Maju :D

maturzyści ... hehe ... wszystko jedno co by wam nie mówić przed próbna lub prawdziwą maturką to i tak będziecie srali w gacie.

więc powiem wam jak to wyglądało u mnie żeby was trochę uspokoić .

tak prostego egzaminu w życiu nie miałem!

na pisemnym z pl chciałem wyjść po 20 min ... babka mi mówi siedź i bez gadania ... po 30 kolejnych min podeszłą i powiedziała z jakich lektur mam pisać i co brać pod uwagę ... na koniec sprawdziła mi błędy ort. :)

na matmie dostałem 4z 5 zadań rozwiązanych na kartce.

ustny pl i rosyjski ... dyrektor będący w komisji wyszedł, babka powiedziała mi 3 pytania z których mnie zapyta i dała opracowania żebym jeszcze sobie poczytał.

wiem, że trudno w to uwierzyć ale tak wygląda większość matur ... przynajmniej wyglądała jeszcze kilka lat temu i to nie tylko w mojej szkole.

jeśli chcecie powiedzieć 'u moich nauczycieli to nei przejdzie' ... to się nie wysilajcie bo babka od pl która przez 5 lat w technikum chciała mnie udupić najwięcej mi podpowiadała.

i pomyślcie o najebce jaka będzie po wszystkich egzaminach :t_up:

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

AtS, kiedyś matura naprawdę tak wyglądała, ale teraz jak komuś zadzwoni komórka to ma anulowaną maturę(mimo, że nie odebrał), do kibla za Tobą idą i jak pierniesz to będzie to odnotowane w protokole. Gdzie te czasy kiedy się specjalne kieszonki na ściągi wszywało do garniaka :)

johncena4iryszi7ll8.gif

• Reputacja:   2

więc powiem wam jak to wyglądało u mnie żeby was trochę uspokoić .

Ty cipolu jak ty maturę zdawałeś w 1962 to co ty za rady dajesz =))

Ja tylko dodam od siebie że zawsze przed maturą znane były pytania, zawsze się bronią przed przeciekami ale one są zawsze, zostaje im tylko na ostatnią chwile zmieniać troche treść pytań żeby gotowców nie podkładali ale i tak wiadomo że jak w chacie sobie ktoś napisze gotowca to zapamięta na tyle żeby na podobne pytanie odpowiedzieć :t_up:

Masz Willu Racje ....z tym że na przykłądzie dzisiejszej matury. Był przeciek , że będą Ludzie bezdomni. Ale dokładnie tematu nie znaliśmy .....natomiast tutaj ...

Fabryki, huty, kopalnie w oczach Stefana Żeromskiego – nowoczesność
i postęp czy piekło dla pracujących tam ludzi? Odpowiedz na pytanie,
analizując załączone fragmenty Ludzi bezdomnych oraz wykorzystując
znajomość całości powieści. Zwróć szczególną uwagę na opisy maszyn
i pracujących robotników.

Szczęka 90% maturzystów opadłą w momencie przeczytania tego tematu.... W przypadku Bezdomnych mogłobyć Wszystko , od wątku bezdomności, miłości , samotności , utraty ojczyzny , młodych idei , pozytywizju , romantyzmu , skąpości , stereotypom .....no ale do wuja weemana takiego czegoś to by sie nikt nie spodziewał ...

Ja przeczytałem ten temat to pierwszymi słowami jakie przyszły mi na myśl były "ja jebie"

Ale i tak żeby o tym pisać treści za bardzo nie trzeba było znać wg mnie przynajmniej . W sumie polak to aby 30% i 21 pkt mnie interesuje ;)

Mogłeś pisać Kochanowskiego ....tam dopiero byś się wykazał analizując chore wymysła pana Juliusza i pana Adama....Ja nawet tego nie czytałem.. :D

• Reputacja:   58
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  iPhone

Ja będę modlił się o to, by nie otrzymać niczego z romantyzmu, czyli epoki ćpunów, alkoholików i zajebistych 'patriotów', których głupie pierdolenie do dziś spędza mi sen z powiek ;)

Gwiazda YouTuba ze mnie:

#86 - Most Discussed (Today) - Sport

#57 - Top Favorited (Today) - Sport

#82 - Top Rated (Today) - Sport

• Reputacja:   6

Midey nie wiedziałem, że masz xboxa ;)

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Na ten moment najbardziej prawdopodobnym (wręcz planowanym) zawodnikiem który odpowie na Open Challenge Lesnara jest Oba Femi. O w trzy ku..y, czyli co, Oba ma przegrać? xD 
    • Bastian
      Z jaką chorobą mierzy się główny bohater filmu "50/50" (polski tytuł "Pół na pół")?
    • Bastian
      Skoro Kendal skupia się tylko na NXT to znaczy, że będzie odgrywać tam ważniejszą rolę. Co za tym idzie pewnie któraś z ważnych postaci kobiecego NXT po WM trafi do głównego rosteru. Jayne? Ruca? Lola?
    • Grok
      Kilka dni przed pełną światową premierą WWE 2K26 firma 2K wypuściła nową aktualizację patcha 1.04. Kilka dni po starcie wczesnego dostępu i patchu 1.03 deweloperzy ogłosili aktualizację 1.04, która poprawia ogólną wydajność i stabilność gry, a także wprowadza zmiany w Ringside Pass. Oto notatki z oficjalnej strony wsparcia 2K26: Inne poprawki w patchu 1.04 Oprócz tego patch 1.04 wprowadza m.in. następujące usprawnienia: Poprawki stabilności i wydajności rozgrywki Naprawiono problem
    • HeymanGuy
      Kendal Grey podczas dzisiejszego Evolve po wygranej, swoją drogą udanej obronie mistrzostwa przeciwko Tyra Mae Steel od razu je zwakowała dziękując za pobyt w Evolve. Czyli co, Kendal Grey oficjalnie zmierza w stronę NXT. Przyda się. 
  • Dodaj nową pozycję...