Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Liczę na Push...jakiś TT title :) . No właśnie muszę o tym się dowiedzieć więcej :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

I dowiedz się jak wygląda sprawa z precelkami :lol Bo jak będą parówki to ja w to nie wchodzę ;)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Kamil 14:31:28

ssi

Avq 14:31:40

co?

Kamil 14:31:48

ssi ;)

Avq 14:32:01

aha

Avq 14:32:03

hej!

Avq 14:32:07

kim jesteś?

Avq 14:32:09

?

Kamil 14:32:11

elek ;)

Avq 14:32:24

aha

Avq 14:32:30

a ile masz lat?

Kamil 14:32:41

z Avasem rozmawiam : >

Kamil 14:32:44

?

Avq 14:32:59

nie

Kamil 14:33:07

to sory ;d

Haha .. nie ma to jak pomyłki na gg :)

• Reputacja:   6

• Reputacja:   998

A nie widziałem tego wcześniej :D

Jest może dalsza część?

16476371734edf391100c30.jpg

Z tego co się orientuję niestety nie.. jest chyba tylko jedna, ale za to wymiotna! ;)

• Reputacja:   10
  • Status:  Online
  • Styl:  BGZ

Wiecie co zauważyłem ?

Ten zajebiaszczy mod modified by Norbas , co to pokazuje w profilu kto Oglądał nasz profil ostatnio kojarzy mi sie nieodzownie z fotką.pl :D

Wchodzisz na swoją fotke , ee to znaczy profil , patrzysz , a tam lista osob z datami kto kiedy wchodził i mimo wolnie klikasz i wchodzisz w profil temu komuś , on z kolei znowu Tobie i przy okazji innym którzy wchodzili do Ciebie .. brechtam z tego :D

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   4

No cóż, to fajnie, że modzik Ci się podoba. :D

Tak sobie przed chwilą wszedłem w profil użytkownika Romano i użytkownik posiada sygnę wspierający akcję "Zanim napiszesz"

http://www.zanimnapiszesz.ovh.org/

CHCESZ ZE MNĄ POROZMAWIAĆ? PRZECZYTAJ!!!

Witaj! Jeżeli jeszcze nie mieliśmy przyjemności porozmawiać ze sobą to serdecznie proszę Cię o przeczytanie kilku poniższych punktów. Wybacz, ale nie będę "owijał w bawełnę" i używał delikatnych słówek bo już mnie "krew zalewa" jak widzę niektóre przychodzące wiadomości...

1. PIERWSZE WRAŻENIE. Nawet nie próbuj zaczynać w stylu: "skąd klikasz??" albo "postukamy??". Jeżeli jednak masz taki zamiar - wypier****!!!

2. CEL ROZMOWY. Jeżeli chcesz ze mną porozmawiać, musisz mieć po co i wiedzieć czego chcesz. Teksty w stylu: "a może Ty coś zaproponujesz", "czemu nic nie piszesz", "zapodaj jakiś fajny temat" uważam za nękanie podchodzące pod terroryzm, podobnie jak próby rozmowy np. o pogodzie. Nie masz sprecyzowanego celu rozmowy - wypier****.

3. ANONIMOWOŚĆ. Z całym szacunkiem - w dupie mam ile masz lat, jak wyglądasz i jak ma na imię twój pies. Nie chcę Twojego zdjęcia i nie mam zamiaru dać Ci swojego. Interesuje mnie wymiana poglądów na konkretny temat (patrz pkt nr 2). Odczuję potrzebę bliższej znajomości - dam znać. Jak nie pasuje to wiadomo - wypier****.

4. SZACUNEK. Mimo iż nasza rozmowa toczy się w "wirtualu", pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości. Okaż szacunek - otrzymasz to samo. Jeżeli masz zamiar "napinać się" lub leczyć swoje kompleksy za pośrednictwem internetu, np. poprzez obrażanie mojej osoby - wypier****.

5. STYL. Zasadniczo używam polskich znaków diakrytycznych, ale nie mam nic przeciwko nie używaniu ich. Jeżeli nie masz ochoty pisać z "ogonkami" - proszę bardzo. Jednak to co mnie bardzo i to bardzo irytuje, to kompletny brak ortografii. Ja też popełniam czasem błędy, ale do kur** nędzy nie w każdym zdaniu po trzy razy! Staraj się nie pisać jak analfabeta bo napier******* "ortami" bez namysłu to zwykłe niedbalstwo! Nie potrafisz? Pisz w Wordzie albo... wypier****!!! Najlepiej do szkoły.

6. FORMA. Jeżeli piszesz w następujący sposób: "klikashh", "pozdróffki", "warszaffki" lub: "cO sŁyChAć U cIeBiE, bO u MnIe SpOx" to odbieram Cię jako człowieka opóźnionego w rozwoju i takiego traktowania się spodziewaj. Z "dziećmi czatów" na pewno nie mam zamiaru prowadzić dialogu, więc (już się chyba sam domyślasz) wypier****!!!

7. EMOTY. Prawie każdy ich używa, w tym również ja. Mają swój urok i często ułatwiają komunikację. Jeżeli jednak zamiast normalnego zdania masz zamiar wysłać do mnie ciąg 10 obrazków - wypier****; "komiks" i rozmowa na migi mnie nie interesuje.

8. STATUS. Jeżeli mój status jest "dostępny" - pisz, jednak gdy widzisz, że "zaraz wracam" wcale nie oznacza to że siedzę przed komputerem, a już na pewno nie daje Ci prawa do próby przywołania mnie do komputera poprzez napierdalanie 20 wiadomości pod rząd z założeniem "a nuż usłyszy i podejdzie...". Jeżeli nie odpowiadam (mimo spełnienia powyższych i poniższych warunków) - cierpliwości; widocznie nie mogę teraz rozmawiać i odezwę się jak tylko będę miał taką możliwość. Nie masz zamiaru się dostosować? Wypier****!!!

9. ŁAŃCUSZKI. Punkt niezwykle ważny, jeżeli nie najważniejszy. Nie toleruję żadnych, ale to kur** ŻADNYCH tasiemców o albańskich wirusach, żydowskich terrorystach, komórkowych hakerach, umierających dzieciakach, czy pierdolonych testach na szczęście (oczywiście zaliczają się to tego również LINKI o podobnej tematyce). Przesłanie mi takiej wiadomości jest równoznaczne z totalnym brakiem szacunku do mojej osoby (patrz pkt. nr 4). Nie bądźmy bezmózgowcami i nie posyłajmy nikomu tych bzdur! Jeżeli jednak masz siano zamiast mózgu i wyślesz do mnie taką wiadomość, oznacza to, że jesteś bezmyślnym kretynem, który dał się zrobić w ciula przez innego ciula, żerującego na naiwności takich kretynów jak Ty. Masz zamiar wysłać łańcuszek - wypier****... tak szybko jak tylko potrafisz!

10. NATRĘTNOŚĆ + CIEKAWOŚĆ. Jeżeli mówię Ci, że "jestem zajęty" to jest tak w rzeczywistości. Wydaje się to całkiem proste... Jednak nie dla wszystkich... Gdy piszesz "Cześć" i w odpowiedzi widzisz: "Nie mogę rozmawiać, nie mam teraz czasu!" to nie pisz: "A co robisz ciekawego?"!!! Musisz pogodzić z faktem, że na takie pytania odpowiedź jest jedna... WYPIER****!!!

11. POZOSTAWIANIE WIADOMOŚCI. Jeśli mnie nie ma na gg, to możesz spokojnie zostawić wiadomość, JEDNĄ... a nie dwadzieścia! Zostawiając więcej wiadomości niż przewidziałem, zmniejszasz swoje szanse na odpowiedz z mojej strony. Jak nie lubie z Tobą rozmawiać to i tak nie odpiszę chyba, że słowem... Wypier****!!!

12. OPIS. Nie toleruje żadnych debilnych opisów przedstawiających żenujące obrazki! Niektóre porąbane opisy mogą zajmować pół listy! Nie dziw się, jeśli cię zablokuje. Nie interesuje mnie ogl±ąanie animowanych bajek w kontaktach na liście gg! Jeśli chcesz coś takiego zrobić to najlepiej... Idź z tym do Disneyland'u... i Wypier****!!!

Mam wielką nadzieję, że ta strona pomoże we wzajemnej, bezproblemowej komunikacji. Jeżeli masz choć trochę poukładane w głowie to ten tekst nie mógł Cię urazić - jeżeli jednak czujesz że któreś "wypier****" pasuje do Ciebie to widocznie masz rację a ja mam gdzieś czy Ci się to podoba czy nie. Wszystkich którzy spełniają powyższe warunki serdecznie zapraszam do rozmowy.

Jeśli zgadzasz się z powyższymi punktami i również pragniesz, aby wszyscy użytkownicy Gadu-Gadu zapoznali się z tą prostą instrukcją, umieścić adres strony http://www.zanimnapiszesz.ovh.org jako status na Twoim Gadu-Gadu... Pamietaj, każda osoba widząc, na swojej liście kontaktów, obok Twojego nicka adres tej strony, nie będzie Ci zawracać dupy byle pierdołami typu łańcuszki szczęścia itp.

Precz z dręczycielami na GG!!!

Trudno się z tym nie zgodzić prawda? 8)

Bonus :8

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wchodzisz na swoją fotke , ee to znaczy profil , patrzysz , a tam lista osob z datami kto kiedy wchodził i mimo wolnie klikasz i wchodzisz w profil temu komuś , on z kolei znowu Tobie i przy okazji innym którzy wchodzili do Ciebie .. brechtam z tego :D

A ja ciągle wchodze na profil ILL'a bo zapominam IRCA (/join #begiezet @PolNet) :8

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

Mam z Romano niezłe kontakty, dobrze, że mnie tak nie traktuje jak pisze z nim :lol ale na szczęście to spoko ziomek :t_up:

A ja ciągle wchodze na profil ILL'a

Oj benZ, masz już przekapane u mnie, wyśledzę, znajdę i zamęczę swoim TNA :twisted:

Niezły ten filmik Norbad :P

"bardzo interesuje się szachami" :lol buahahahaaaaaa =))

"masuje ludzi" :D

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   10
  • Status:  Online

pablo modjo, dopiero poznałes Bartka Masarzystę? =))

Ten kolo słynie w polsce od pół roku :D ..jesli nie więcyj :D

915802072594e34bce782c.jpg

Cały rocznik 89' jest taki... ja się do tego nie przyznaje :lol

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dzięki IILku, też jesteś zajebisty :)

PS. Patrzcie co znalazłem na youtubie xD Figlarz Ekiertomierz w akcji:

http://pl.youtube.com/watch?v=LFHqdGi5gPc

http://pl.youtube.com/watch?v=Q9qT4mC9J6g

http://pl.youtube.com/watch?v=io7BOdfVgFo

Komentujcie :8

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #702 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Taped Data emisji: 12.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery,
    • Grok
      Rok temu WWE i Drumstick nawiązali współpracę, by wypuścić tematyczne lody przed WrestleManią i SummerSlamem. Teraz, na kilka tygodni przed wielkim wydarzeniem, prezentują lody inspirowane Codym Rhodesem. Słynna marka Drumstick, znana z hitowych smaków jak Rocket Pop, Star-Spangled Berry Pie czy Red, White, and Blue M&M’s, tym razem ogłasza nową kooperację z Undisputed WWE Championem. Nowy wafelek nosi nazwę Drumstick Red, White & Blueberry. Smaki opisano jako „tak odważne jak dwukro
    • Grok
      Droga do nadchodzącego Sacrifice trwa na przyszłotygodniowym TNA Thursday Night Impact. Były mistrz świata TNA Frankie Kazarian powróci do ringu TNA po raz pierwszy od lutego, gdy zmierzy się z The Home Town Man po bliskim starciu w czwartek. Program obejmie dwa mecze tag team: The Angel Warriors (Le Ying Lee & Xia Brookside) zmierzą się z Dani Luna & Arianna Grace, a The Nemeth Brothers powalczą z The Righteous w walce o miano pretendenta do pasów tag team. Były mistrz świata TNA Mo
    • Grok
      Mistrz AEW National Champion Ricochet zgodził się z niedawnym oświadczeniem Sol Ruca na temat jej tożsamości rasowej. Była mistrzyni NXT Women’s North American Sol Ruca wystąpiła w podcaście Stephanie McMahon, gdzie otworzyła się na temat swojej mieszanej tożsamości rasowej. Krótko po tym, jak klip stał się viralem w sieci, Ricochet z AEW podzielił się opinią i poparł słowa Ruca. Ruca, lat 26, jest obecnie jedną z najpopularniejszych zawodniczek w rosterze NXT. Aktualnie rywalizuje z byłą
    • Grok
      Zawodnik AAA Laredo Kid zmierzy się w obronie swojego World Cruiserweight Championship na nadchodzącej gali Rey de Reyes. Kilka godzin przed długo wyczekiwaną galą AAA Rey de Reyes do karty dodano nową walkę o tytuł. Wydarzenie zostanie wyemitowane w ciągu najbliższych trzech tygodni na kanale FOX w Ameryce Łacińskiej (z wyjątkiem Brazylii) w sobotnie wieczory. Nowo ogłoszona walka o AAA World Cruiserweight Championship odbędzie się na jednej z trzech nocy gali. Szczegóły lineupu tej obrony
  • Dodaj nową pozycję...