Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Widział ktos film "Ong Bag" ??? Jak tak to macie tego typka na żywo, daje jedne z lepszych filmików, ale ziomek jest niesamowity, wykonuje takie rzeczy, że pała mieknie.

Tony Jaa.

Co sądzicie??

To nie jest zadna ściema, on tak naprawde napierdala.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   3

Oglądałem z tym kolo kilka filmów jest dobry 8) a ta sztuka walki to boks tajski - W Wejściu Smoka Bruce Lee nakopuje tym stylem brodaczowi ;)

001ug2mo4.jpg

• Styl:  Klasyczny

Siemka :] Co tam u was słychać, dawno mnie nie było :/ niestety brak czasu

goldbergbannerix6.jpg

oglądałem sobie wczoraj serial HEROES, a dokładnie odcinek 5 drugiego sezonu ... i co zobaczyłem związanego z wrestlingiem .... jeśli ktoś ma zamiar oblukać ten odcinek to niech nie czyta tego co jest niżej ...

występuje tam heroes`ka która potrafi zrobić to co zobaczy ... najpierw pokazana opcja jak dzieciaki siedza w domu i ogladaja PPV na którym Mysterio robi 619 na JBL`u (chyba) ... dziewczyna to widzi w TV i wychodzi do pracy ... pracuje w jakiejś knajpie na noc i jest włamanie, bandzior z giwerą itd ... jak się można domyśleć dziewczyna robi 619 i obezwładnia napastnika :)

wow :D ... ach ten Mysterio ... ten to ma wpływ na ludzi :P

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Co do nowego WSF.

Niestety smutna wiadomość - zamykam federacje.

Nasz srebny wilczek okazał się wyjątkowym jełopem - sam chciał prowadzić e-fed, tymczasem silverek nie zrobił nawet jednej gali.

Szkoda słow.

Przesłał mi także wiadomość o takiej treści:

"Gali nie bedzie, rozpierdol co sie da , objedz mi i hunterowi dupe jak sie da i bedziemi kwita"

Sorry za tego jełopa - zmarnował tylko Wasz czas.

Srebny wilczku dorobiłeś się zaszczytnego tytułu - Debil Miesiąca BGZ.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

To znaczy że VIP'a nie dostanie ?

915802072594e34bce782c.jpg

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: k***a umarłem :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

A jednak miałem racje....

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Norbas napisał/a:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: k***a umarłem :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

A ja to nie, aż piwo dam :rotfl::rotfl::rotfl: Debil Miesiąca :rotfl::rotfl: Leże i nie moge wstać :rotfl::rotfl::rotfl:

• Reputacja:   2

A Willcio mówił że gówno z tego bedzie a gupi Kojto bronił go :rotfl:

• Reputacja:   6

Cholera, w sumie trochę przysiadłem nad RP Steinera.. Dammit :t_down:

chcelatooo.png

• Reputacja:   3

Ja bym proponował poszukiwanie chętnych do pociągnięcia WSF. :P Jest sporo ludzi dyspozycyjnych i czasowych na forum (na początku może zrobią kaszanę, ale później mogą nabrać wprawy)

001ug2mo4.jpg

Ehh ja bym mógł się nawet tym zająć ALE z jeszcze jedną osobą i to kompetentną ;) Ty byś Paweł się nie zgodził ?? :D

910573292462b42a28a382.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym mistrzem WWE, ale nie uważa, że jego dziedzictwo w firmie przewyższyło jeszcze dziedzictwo jego ojca. Rhodes zdobył swój trzeci WWE Championship, pokonując Drew McIntyre na SmackDown w ostatni piątek. Pojawiając się w programie Insight with Chris Van Vliet po wygraniu tytułu, Rhodes został zapytany, czy przyszło mu do głowy, że już przewyższył osiągnięcia Dusty'ego Rhodesa w WWE. Rhodes powiedział, że Paul Heyman wspomniał mu o tym samym. Chociaż Rhodes jest
    • Grok
      Dave Meltzer omówił zmieniające się plany dotyczące walki o WWE Championship na WrestleMania 42 w najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter. Randy Orton ma teraz zmierzyć się z Codym Rhodesem o tytuł WWE na tej gali. Meltzer napisał, że wbrew niedawnym spekulacjom walka jest obecnie planowana jako singles match, a nie multi-person match z udziałem innych zawodników powiązanych z ostatnimi storyline'ami Rhodesa, w tym Drew McIntyre i Jacob Fatu. Na początku tygodnia PWInsider donosił
    • Grok
      Jim Ross wątpi, że jego kumpel „Stone Cold” Steve Austin wróci na ring na WWE WrestleMania 42. W podcaście Grilling JR komentator AEW został zapytany o możliwy występ Austina na Manii. Ross uważa, że obecność Austina mogłaby podbić to wydarzenie, ale nie wyobraża sobie go w czymś, co wymagałoby poważnego wysiłku fizycznego. Ringowa kariera Austina poważnie podkopała jego zdrowie, zwłaszcza plecy i kolana. Z tego, co wie Ross, Austin teraz skupia się głównie na dbaniu o kondycję. Austin
    • Grok
      Opublikowano nowy klip zza kulis nadchodzącego filmu „Street Fighter”, który daje fanom pierwsze bliższe spojrzenie na obsadę i przygotowania do przeniesienia ikonicznej franczyzy gier wideo na wielki ekran. Krótki klip udostępniony w mediach społecznościowych pokazuje wybrane momenty zza kulis, na których reżyser gry Nakayama-san rozmawia z aktorami podczas zdjęć. Na pierwszym planie mistrz WWE Cody Rhodes, wcielający się w Guile'a. Dzięki eklektycznej obsadzie ta adaptacja serii gier
    • Grok
      Hirooki Goto i Callum Newman awansowali do ćwierćfinałów New Japan Cup 2026. W piątek rozegrano mecze drugiej rundy, w których Goto pokonał Jake'a Lee, a Newman ograł Hartleya Jacksona. Dzięki temu obaj trafią na siebie w ćwierćfinale zaplanowanym na 17 marca. Goto, filar składu NJPW, celuje w czwarty triumf w New Japan Cup. Wcześniej wygrał turniej w 2009, 2010 i 2012 roku. Newman jeszcze nigdy nie sięgnął po to trofeum. Jako jedna z czołowych młodych zagranicznych gwiazd federacji, przej
  • Dodaj nową pozycję...