Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Dobre słowa o pracy admina :)

Normalnie browar za to.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

jak przyszło mi kilkanaście PW z donosem na Willa, że przekręca nicki - ingerowałem (za co mam do dziś u faceta minus)

To donosy na mnie były a to jaszczury wstrętne i to kilkanaście, bali sie pewnie wyjść 1 vs 1 :lol:

Więc zamiast kwiczeć, że BGZ zaraz umrze a admin jest tyranem (ten text zawsze mnie rozwalał :lol: ) warto przed napisaniem posta mocno się zastanowić bo po niektórych nie spodziewałbym się napisania głupot których nie można zrozumieć po kilkukrotnym przeczytaniu.

Eeee za dużo na słońcu leżałeś dziadek :lol:

• Reputacja:   0

oho.....zaczyna się :roll::roll::roll:

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Eeee za dużo na słońcu leżałeś dziadek

Ja leżałem? hehe :D jak mnie pamięć nie myli sam miałeś problem ze zrozumieniem posta hella :P i komu słońce szkodzi? (pozdro Aluś :mrgreen: )

oho.....zaczyna się

nic się nie zaczyna - nie było mnie długo na forum, więc odpowiedni komentarz aż się prosił :P

001ug2mo4.jpg

Nie tłumacz sie, chcesz odzyskać admina i dlatego odkopujesz stare sprawy by sie podlizać Norbaldowi :lol:

P.S - żartowałem dziadziuś :wink:

• Reputacja:   3

A ja nie chcę żadnego admina :P hue hue :D a z tym podlizywaniem to różnie bywa ;) Ja częsciej podpadam niz podlizuje się :P

Dobra trzeba rozluźnić gumkę tfu atmosferę...

Byliście gdzieś na wczasach, urlopie itd?

Ja w tym roku gówno... kobieta nie dostała urlopu tak jak zaplanowaliśmy, poza tym jeszcze spłacam kredyt więc o wyjeżdzie pomyślę w styczniu/lutym... na dodatek spaliła mi się karta graficzna (dzięki Bogu tylko ona) więc pierwszy tydzień urolu spedziłem przed tv... potem było lepiej bo zaopatrzyłem się po taniości (140 zyla ) wodtwarzacz dvd.dvi więc zapykałem sobie parę maratonów filmowych :cool: ogólnie cienizna bo pogoda dopiero teraz się zrobiła więc opalenizną nie poszpanuję....

A jak tam u Was bażanty? :P

[ Dodano: 18 Sierpień 2007, 19:08 ]

Damn... to na "gówno" jest cenzura?!

001ug2mo4.jpg

Jest i była, ale czy będzie to tego nawet zielona herbatka hellnera nie wie :mrgreen:

O, już się bałem, że kolejna boruta :P Ale jak widze jednak w porządku. Btw. wiecie, że jesteśmy degenaratami opętanymi przez złe duchy :lol:

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

A już ty Miłosz na bank ... Te Dziadek jakoś tego pw nie widze :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Miłosz in da bank!

Nowy rodzaj meczu na bgz ;)

Hmm ciekawe mo , zapoznaj nas z zasadami :mrgreen:

Bierzemy Cipola Dzika za nogi i rozbijamy drzwi od banku jego pustą głową, pasuje :lol:

Żebyśmy czasem sie za twojego cipola will nie zabrali :twisted:

Jest i była, ale czy będzie to tego nawet zielona herbatka hellnera nie wie :mrgreen:

Oj, żebyś Ty wiedział, ile ona wie.. Sam jestem za każdym razem zaskoczony natłokiem informacji, jakie docierają po spożyciu ;)

Miło Cię widzieć z powrotem, "koleś" :wink: :lol:

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Oba! Yeet! Oba! Yeet! RAW w Londynie zaczynamy od konfrontacji słownej finalistów KOTR. Jeśli Anglicy wybuczeli pomysł "Rulera", że po zdobyciu korony ruszy na Rhodesa to znaczy, że chcą aby Cody zachował pas?  WWE ma dwie opcje na sobotę. Świetną, czyli Femiego z KOTR i dwiema walkami podczas jednego SummerSlam - z Lesnarem (muszą to domknąć trylogią) i o złoto, najlepiej z Romanem (ze zwycięstwem oczywiście). Jest też opcja fatalna, czyli wygrana Jeya. Niech zgadnę... U kobiet musi w
    • MattDevitto
      Z wczoraj:
    • VictorV2
      Po pierwsze - witam serdecznie. Serce zawsze się cieszy, kiedy więcej osób próbuje przedstawić swoją wizję, swoją kreatywność i pasję. Jak najbardziej będę śledził i czekał na ciąg dalszy. Nie chce jeszcze za bardzo rozpisywać się o tym co się dzieje, bo z doświadczenia wiem że zajmuje nieco czasu pokazanie swojej wizji i przedstawienie planu i zawodników biorących w nich udział. Na to (mam nadzieję) przyjdzie czas  Oby tak dalej!  Mam jednak kilka pytań, bardziej logistycznych: 1. Jak
    • VictorV2
      Informacyjnie. Mimo że pisanie show nie jest problemem, bo cały czas nadrabiam dodawnie tego co już istnieje, to jednak pewien projekt zajmuje mi ostatnio dużo czasu. Na szczęście jesteśmy na ostatniej prostej (mam nadzieję) i będę miał więcej czasu wolnego na inne rzeczy --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   ECCW #9 Show rozpoczęło się od obecności Paul’a Heyman’a w ringu, jak zwykle przyw
    • PercAngle
      Z mojej strony wielki props za zajawkę. Będę regularnie zaglądać. Podoba mi się złączenie czołówki WWE i AEW w jednym rosterze – zestawienia takie jak Drew/Hangman czy Charlotte/Toni to w zasadzie samograje i na pewno uda Ci się z nich wyszponcić coś dobrego. Największy props daję chyba za segment z Graysonem Wallerem – promo na tle zwijającego się z bólu Kevina Knighta to była bardzo charakterna rzecz, oby takich więcej. Jeśli chodzi o uwagi, to najbardziej uderzyła mnie chyba nadmier
  • Dodaj nową pozycję...