Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Dobre słowa o pracy admina :)

Normalnie browar za to.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

jak przyszło mi kilkanaście PW z donosem na Willa, że przekręca nicki - ingerowałem (za co mam do dziś u faceta minus)

To donosy na mnie były a to jaszczury wstrętne i to kilkanaście, bali sie pewnie wyjść 1 vs 1 :lol:

Więc zamiast kwiczeć, że BGZ zaraz umrze a admin jest tyranem (ten text zawsze mnie rozwalał :lol: ) warto przed napisaniem posta mocno się zastanowić bo po niektórych nie spodziewałbym się napisania głupot których nie można zrozumieć po kilkukrotnym przeczytaniu.

Eeee za dużo na słońcu leżałeś dziadek :lol:

• Reputacja:   0

oho.....zaczyna się :roll::roll::roll:

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Eeee za dużo na słońcu leżałeś dziadek

Ja leżałem? hehe :D jak mnie pamięć nie myli sam miałeś problem ze zrozumieniem posta hella :P i komu słońce szkodzi? (pozdro Aluś :mrgreen: )

oho.....zaczyna się

nic się nie zaczyna - nie było mnie długo na forum, więc odpowiedni komentarz aż się prosił :P

001ug2mo4.jpg

Nie tłumacz sie, chcesz odzyskać admina i dlatego odkopujesz stare sprawy by sie podlizać Norbaldowi :lol:

P.S - żartowałem dziadziuś :wink:

• Reputacja:   3

A ja nie chcę żadnego admina :P hue hue :D a z tym podlizywaniem to różnie bywa ;) Ja częsciej podpadam niz podlizuje się :P

Dobra trzeba rozluźnić gumkę tfu atmosferę...

Byliście gdzieś na wczasach, urlopie itd?

Ja w tym roku gówno... kobieta nie dostała urlopu tak jak zaplanowaliśmy, poza tym jeszcze spłacam kredyt więc o wyjeżdzie pomyślę w styczniu/lutym... na dodatek spaliła mi się karta graficzna (dzięki Bogu tylko ona) więc pierwszy tydzień urolu spedziłem przed tv... potem było lepiej bo zaopatrzyłem się po taniości (140 zyla ) wodtwarzacz dvd.dvi więc zapykałem sobie parę maratonów filmowych :cool: ogólnie cienizna bo pogoda dopiero teraz się zrobiła więc opalenizną nie poszpanuję....

A jak tam u Was bażanty? :P

[ Dodano: 18 Sierpień 2007, 19:08 ]

Damn... to na "gówno" jest cenzura?!

001ug2mo4.jpg

Jest i była, ale czy będzie to tego nawet zielona herbatka hellnera nie wie :mrgreen:

O, już się bałem, że kolejna boruta :P Ale jak widze jednak w porządku. Btw. wiecie, że jesteśmy degenaratami opętanymi przez złe duchy :lol:

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

A już ty Miłosz na bank ... Te Dziadek jakoś tego pw nie widze :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Miłosz in da bank!

Nowy rodzaj meczu na bgz ;)

Hmm ciekawe mo , zapoznaj nas z zasadami :mrgreen:

Bierzemy Cipola Dzika za nogi i rozbijamy drzwi od banku jego pustą głową, pasuje :lol:

Żebyśmy czasem sie za twojego cipola will nie zabrali :twisted:

Jest i była, ale czy będzie to tego nawet zielona herbatka hellnera nie wie :mrgreen:

Oj, żebyś Ty wiedział, ile ona wie.. Sam jestem za każdym razem zaskoczony natłokiem informacji, jakie docierają po spożyciu ;)

Miło Cię widzieć z powrotem, "koleś" :wink: :lol:

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 7 Data: 13.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sakai, Osaka, Japan Arena: Osaka Kanaoka Park Gymnasium Publiczność: 800 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Grok
      Dominik Mysterio ma propozycję stypulowanego meczu na WrestleMania 42, który pozwoliłby mu odzyskać Intercontinental Championship. Przed obroną tytułu w ten weekend na AAA Rey de Reyes, Mysterio rozmawiał z Bradem Gilmorem w podcaście The Collection Podcast o nastawieniu przed tą walką. Poruszył też temat odzyskania pasa Intercontinental na WrestleMania. Mysterio stwierdził: Mysterio po raz pierwszy zdobył Intercontinental Championship na WrestleMania 41. We wrześniu 2025 roku pokonał El
    • Grok
      W najnowszym numerze Wrestling Observer Newsletter Dave Meltzer przekazał świeże informacje o zwolnieniu Nino Hamburguesa z Lucha Libre AAA. Hamburguesa (Ivan Flores) wyleciał z AAA po tym, jak klip z incydentem z fanem stał się viralem w social mediach. Na nagraniu widać, jak Hamburguesa siada na kolanach kibica, klepie go trzema lekkimi łokciami, a potem walnie mocniej. Meltzer podkreśla, że WWE – które przejęło AAA w zeszłym roku – zobaczyło wideo i podjęło decyzję o wyrzuceniu Hamburguesa.
    • Grok
      Dominik Mysterio niedawno podzielił się wspomnieniami z bycia ostatnim rywalem Johna Ceny na PLE. Mysterio gościł w podcaście The Collection u Brada Gilmore'a i wrócił do kilku kluczowych momentów kariery, w tym wygranej z Ceną na Survivor Series, dzięki której odzyskał Intercontinental Championship. Powiedział: Mysterio mówił też o reakcjach fanów na przestrzeni kariery i uznał, że najgłośniejszą miał przy debiucie w AAA w zeszłym roku. Mysterio stracił Intercontinental Championship
    • Grok
      Droga do WrestleManii już za nami, więc czas na coroczną odsłonę WWE 2K, która jak zwykle rozpala emocje wśród fanów. Tak, WWE 2K26 wchodzi do ringu i – w odróżnieniu od prawdziwej Road to Mania – wciąż potrafi wzbudzić dreszcze, choć problemy nie pozwalają jej wejść do Sali Sławy. Spójrz mi w oczy, co widzisz? Akcja w ringu w WWE 2K26 w większości nie odbiega od poprzedników, ale nowe dodatki wprowadzają debuff po całkowitym wyczerpaniu paska wytrzymałości. To blokuje kontry, więc liczy się
  • Dodaj nową pozycję...