Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobrze że było wyłączone bo byłem najebany i z tego co pamiętam gadałem z Hunterem chyba , więc dobrze że nie miałem gdzie pisać:]

sws.png

31576.png

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Dobrze że forum już działa, bo myślałem że już jego nie będzie.

goldbergbannerix6.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Spear, nie pękaj. Nie pierwszy to i nie ostatni raz, śpij spokojnie :lol:

chcelatooo.png

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Dokładnie ...kiedyś chyba dwa dni "Nie było" :mrgreen: a życie toczy sie dalej :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   4

A dałoby następnym razem dać jakieś ogłoszenie, że forum będzie wyłączone

Spoko, tylko ja sobie nie planuję tego z tygodniowym wyprzedzeniem, że będę wyłączał forum.

94370642845de365932a94.jpg

Bo z Ciebie Podstępny Władca Improwizator :wink:

Spoko, myślałem, że wiesz o tym kilka dni wcześniej.. Chodziło o wygodę, nie jest to jakiś wielki problem 8)

chcelatooo.png

Zapis SB zaprzyjaźnionego forum.

[Nie 9:41] napadipl:  aha , dzięki Killer , że zapomniałeś tylko jednej literki w moim nicku  
[Nie 10:20] napadipl:   słyszeliście ? MvP ma Parkinsona  
[Nie 10:33] Biggmac_DBC:  I co w tym jest śmiesznego?? W ogóle czytaj ze zrozumieniem bo chodzi o troche inną chorobe niż parkinson....błagam dajcie mu bana...
[Nie 11:49] estewu:  mam ochotę dać warna dla napadipl bo głupota przejawia się w jego postach od zawsze... ale poki co sie powstrzymuje
[Nie 11:54] mistico:  żal.pl ...
[Nie 11:54] mistico:  jestem za  
[Nie 11:58] Rambo78:  ....i po krzyku
[Nie 12:02] mistico:  o, NapadiPL ma zakaz pisania  lepszego początku dnia poprostu nie mogło być  DZIĘKI !!!
[Nie 12:42] majonez:  uffff, dzięki... strzeżcie nas przed takimi jak napadipl
[Nie 13:12] SixKiller:  czasem wydaje mi się, że powinniśmy wprowadzić rangę "troll".
[Nie 13:43] damiandziki:  dzięki bardzo dla adminów;)
[Nie 14:50] KIL:  kto się zapisuje do konkuru?? mam tylko jednego chętnego
[Nie 16:38] John Cena:  Dziekuje bardzo za bana dla tego chłopca fajnego inaczej .Chyba naprawde mu się adresy pomyliły.Goodbye napi coś tam 

[scroll]

Napadali RULZ !! Przez duże "R" :lol: :lol: :lol: :lol:

[/scroll]

To może ja wkleje moją rozmowe z Napadim :P

Stinger

dali ci bana

Stinger

na innym

Stinger

forum

Stinger

?

Napadi

na jakiom ?

Stinger

no dali ci chyba

Stinger

albo warna

Stinger

ze nie mozesz pisac

Napadi

ale na jakim

Stinger

na attiude

Stinger

?

Napadi

hehs

Napadi

dali mi bana ale na konto xD

Napadi

moge se od nowa wejsc

Napadi

ale mi sie nie chce ;p

Stinger

na attiude?

Napadi

no;p

Stinger

k***a

Stinger

rekord

Stinger

na bGZ

Stinger

ban

Stinger

na attiude warn

Napadi

??

Napadi

xD ban

Napadi

xD

Napadi

two ban's ;p

Stinger

no i po co ci to

Stinger

?

Napadi

xD dla jajow

Stinger

po co piszesz takie glupie posty

Stinger

;/

Napadi

xD

Stinger

no i co w tym

jest smiesznego

Stinger

?

Stinger

;/

Napadi

dla mnie jest ;d

Stinger

daj spokoj

Napadi

hehehehe

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Bez komentarza.. Nigdy nie zrozumiem, dlaczego na BGZ poczuł się urażony, gdy ktoś nazwał go dzieckiem neo.. Przecież w jego wypadku to komplement :|

chcelatooo.png

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

SixKiller: czasem wydaje mi się, że powinniśmy wprowadzić rangę "troll".

U nas też to powinno zostać wprowadzone :P

And that's the bottom line, cause' LK said so !

What do ya think ? ....It Doesn't Matter what do ya think !! :twisted:

• Reputacja:   2

Ehh... straszny dzień. Nachodziłem się z zakupami a za godzinę muszę jechać do armeńskiej wróżki bo mama mówi, że ona mi pomorze psychicznie :| Ciekawe w czym :lol:

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Grał ktoś kiedys może W :

X-Men : The Official Game ?

• Reputacja:   3

Łelkom

Z wielkim zaciekawieniem zabrałem się do lektury zwanej gadulcem - 300 postów tylko nieczytanych w tym temacie...

i co ja widzę? Znowu jakaś "zadyma".

Przepraszam że odgrzebuje... ale... chyba mam "de javu"...

Znowu o byle post awantura, znowu czystka modów i znowu po jednej stronie barykaday stają pokrzywdzeni a po drugiej wielcy źli admini... k***a! Czy chłopaki ćpacie coś czy tam u Was leci coś innego niż woda w kranie?! no kur... aż żygać mi się chciało jak czytałem tego gadulca... rewolucja, boruta... pffffff.... niektórzy chyba mają jakieś urojenia. Nie będę przytaczał cytatów bo temat jest dawno zamknięty ale ja z chęcią usunąłbym całe te wypociny w %#$# oraz to co nabazgrano po niej... Wydaje mi się że niektórzy mają teraz burze hormonów z powodu okresu dojrzewania i zbyt emocjonalnie podchodzą do usuniecia kilku durnych postów. Pierwszy raz słyszę też o grupie "kolesi" na forum... lol a można poznać ten składzik? przebywam już prawie dwa lata na forum i pierwszy raz o czymś takim słyszę. cieszę się tylko , że wszystko odbyło się podczas mojej nieobecności bo z chęcią wygarnąłbym kilku cwaniaczkom. jeszcze nie tak dawno mnie też określano mianem nieroba, właziduipa i spamerka więc chyba należałem do tej grupy "kolesi" ale do dziś nie mam zielonego pojęcia o co chodzi. Szkoda tylko, że przez jakiś Lepperów potrafiących przeciągnąć kilku zapaleńców na swoja stronę robi się od czasu do czasu na forum bardzo nieprzyjemnie. Czepiacie się Norbasa? k***a, gdyby nie Norbert siedzielibyście teraz albo na Attitude (gdzie atmosferka jest grobowa...) albo na hałturii (tu o poziomie się niewypowiem aby nie obrazic tych co tam zabawili...) więc powiem ogólnie: Odpier&$#$cie się od człowieka. Myślicie, że adminowanie na forum to prosta sprawa? miałem tą funkcję przez pół roku więc cokolwiek wiem, sam byłem wściekły jak forum zaczęło przypominać UW z powodu nagonki na Weemana, jak przyszło mi kilkanaście PW z donosem na Willa, że przekręca nicki - ingerowałem (za co mam do dziś u faceta minus) a co kurde ma robić admin?! Myślicie, że tak łatwo wcisnąć ludziom warny, bany i inne kary? nad każdym warnem długo się zastanawiałem, nawet ostatnie spoilery na które trafiałem były przeze mnie usuwane i pisałem PW do w/w osób aby poczytały sobie regulamin. ja z chęcią kilku osobom dałbym na klika miesięcy admina... i zobaczył jak sobie dają radę nad ogarnięciem tej hałastry...

Co do pojawienia się mojego nicka w kilku postach powyżej - odpowiadam - odebranie mi admina było decyzją słuszną i nie płaczę z tego powodu (aczkolwiek kilka bajerów było mi pomocnych...) a z moją pamięcią jak i zdrowiem jest wszystko w porządku.

Więc zamiast kwiczeć, że BGZ zaraz umrze a admin jest tyranem (ten text zawsze mnie rozwalał :lol: ) warto przed napisaniem posta mocno się zastanowić bo po niektórych nie spodziewałbym się napisania głupot których nie można zrozumieć po kilkukrotnym przeczytaniu.

Pozrawiam i sorki za powrót do tematu ale po przeczytaniu nóż mi się w kieszeni otworzył....

001ug2mo4.jpg

bo z chęcią wygarnąłbym kilku cwaniaczkom.

Jak sie znajduje wśród nich wal na pw. Chetnie poczytam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Oba! Yeet! Oba! Yeet! RAW w Londynie zaczynamy od konfrontacji słownej finalistów KOTR. Jeśli Anglicy wybuczeli pomysł "Rulera", że po zdobyciu korony ruszy na Rhodesa to znaczy, że chcą aby Cody zachował pas?  WWE ma dwie opcje na sobotę. Świetną, czyli Femiego z KOTR i dwiema walkami podczas jednego SummerSlam - z Lesnarem (muszą to domknąć trylogią) i o złoto, najlepiej z Romanem (ze zwycięstwem oczywiście). Jest też opcja fatalna, czyli wygrana Jeya. Niech zgadnę... U kobiet musi w
    • MattDevitto
      Z wczoraj:
    • VictorV2
      Po pierwsze - witam serdecznie. Serce zawsze się cieszy, kiedy więcej osób próbuje przedstawić swoją wizję, swoją kreatywność i pasję. Jak najbardziej będę śledził i czekał na ciąg dalszy. Nie chce jeszcze za bardzo rozpisywać się o tym co się dzieje, bo z doświadczenia wiem że zajmuje nieco czasu pokazanie swojej wizji i przedstawienie planu i zawodników biorących w nich udział. Na to (mam nadzieję) przyjdzie czas  Oby tak dalej!  Mam jednak kilka pytań, bardziej logistycznych: 1. Jak
    • VictorV2
      Informacyjnie. Mimo że pisanie show nie jest problemem, bo cały czas nadrabiam dodawnie tego co już istnieje, to jednak pewien projekt zajmuje mi ostatnio dużo czasu. Na szczęście jesteśmy na ostatniej prostej (mam nadzieję) i będę miał więcej czasu wolnego na inne rzeczy --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   ECCW #9 Show rozpoczęło się od obecności Paul’a Heyman’a w ringu, jak zwykle przyw
    • PercAngle
      Z mojej strony wielki props za zajawkę. Będę regularnie zaglądać. Podoba mi się złączenie czołówki WWE i AEW w jednym rosterze – zestawienia takie jak Drew/Hangman czy Charlotte/Toni to w zasadzie samograje i na pewno uda Ci się z nich wyszponcić coś dobrego. Największy props daję chyba za segment z Graysonem Wallerem – promo na tle zwijającego się z bólu Kevina Knighta to była bardzo charakterna rzecz, oby takich więcej. Jeśli chodzi o uwagi, to najbardziej uderzyła mnie chyba nadmier
  • Dodaj nową pozycję...