Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cycu, tylko na luzie - przecież skoro to finał, to pewnie cały sezon tego serialu będzie trwał :lol:
Trwał tylko dwa odcinki! Chyba pokazali to co najlepsze z finału! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

Willem jesli chesz zobaczyc te kapowe anime

wbij sie na

http://www.kreskowki.fani.pl

Ja też dzięki :P Chyba sobie Yatamana obejrze dzisiaj z nudów :lol: Tak jak patrze na zdjęcie Kondzia to mi sie kojarzy z tą głupią miną Yatta-Pande :lol:

Jak ktoś z was lubi przeżywać wyniku meczów piłki nożnej na żywo, to polecam stronkę co jestTUTAJ, kumpel mi dziś ją polecił i mówi, że dobra kurde, więc wam piszę! :mrgreen: Nie wiem jak Wy, ale ja dziś podziwiam cyferki mojej ukochanej drużyny! :mrgreen:

• Reputacja:   0

Jak mogłeś takiej strony nie znać ?? :D

Ja tam od jakiegoś czasu korzystam z SopCasta i oglądam sobie meczyki na żywca ;)

Już w piątek gra Wisełka z Koroną i na pewno nie odpuszczę ;)

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   2

Cycu parówo moja ta strona jest dobra jak chce sie znaleźć wyniki z dnia poprzedniego, gorzej u niech z uaktualnianiem na bieżąco. Lepsze jest to samo ale z cz zamiast com :P

Ja tam od jakiegoś czasu korzystam z SopCasta i oglądam sobie meczyki na żywca ;)

A ja od miesiąca chce sie za to zabrać i nie moge :P NIe wiesz Bobas czy to ma jakieś wymagania czy każdy komputer to uciągnie???

Cycu parówo moja ta strona jest dobra jak chce sie znaleźć wyniki z dnia poprzedniego, gorzej u niech z uaktualnianiem na bieżąco. Lepsze jest to samo ale z cz zamiast com :P

Jak z poprzedniego? Dziś śledziłem wynik Areczki i było gicior!

[ Dodano: 9 Sierpień 2007, 19:46 ]

Kurde w Cyc zakupiłem sobie super telefon! I jestem zajarany jak h*j! :mrgreen: Co prawda budżet spadł mi prawie do zera na cały miech, ale co tam jakoś dam rade! Nie będę mógł tyle pić! ;( Moja komóra to Benq Siemens EF81. Telefon bomba polecam go!

PS: Piłem znowu dziśze szczęścia więc ku*wa mać musiałem się pochwalić! :mrgreen:

Co tam słychać u starych wyjadaczy bgz-owych? bo mnie tu kawał czasu nie było...

/// "Did you see the stylish kids in the riot?..." ///

-„Why not WWE?”

-„I’m a wrestler not a clown”.

• Reputacja:   10
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ty lepiej WKS pisz co u Ciebie ...bo faktycznie nie było cie kaaaawał czasu ...

Bo u nas to w sumie nic nowego ...SPAM , Dzieci Neo i Bill goldberg :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

Taaa idz zobacz 2 filmy i będziesz praktycznie wszystko wiedział :P

endabliuovr6.gif

U mnie? stara bida 8) plątam się po świecie trochę, rzadko w domu bywam to i jakoś czasu na ByGyZy nie było. Studia, koks, dziwki i inne rozrywki, wódka i śledzie, takie tam nudne życie :P

/// "Did you see the stylish kids in the riot?..." ///

-„Why not WWE?”

-„I’m a wrestler not a clown”.

• Reputacja:   10

23e4736bab82b9fd.jpg

Fajny mi obrazek na rapidzie ostatnio wyskoczył ...czyżby Czak czilował tam palce ?

915802072594e34bce782c.jpg

Buhahaha widzieliście kompromitacje r-EALU? Śmieszni oni są sami w sobie, z taką grą jak dzisiaj zaprezentowali to do okręgówki się nie będą nadawać.

goldbergbannerix6.jpg

• Reputacja:   4

Musiałem przeprowadzić pewne prace "konserwacyjne" z forum, dlatego było przez kilka godzin wyłączone.

Jutro dodam resztę dodatków i wszystko już na 100 % wróci do normy.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

A dałoby następnym razem dać jakieś ogłoszenie, że forum będzie wyłączone :P ?

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      1. Ricochet (c) vs. Tommaso Ciampa vs. Trent Beretta vs. Rocky Romero vs. Dralístico vs. Rush vs. Scorpio Sky vs. Daniel Garcia vs. Anthony Bowens vs. Hook vs. Katsuyori Shibata vs. Juice Robinson vs. Austin Gunn vs. Ace Austin vs. "Jungle" Jack Perry vs. 6 - TBA21-man Blackjack Battle Royal for the AEW National Championship 2. Willow Nightingale (c) vs. Lena Kross - Singles match for the AEW TBS Championship 3. Boom & Doom ("Big Boom!" A.J. and Q. T. Marshall) (with Big Justice) v
    • Grok
      Następna gala AAA, Noche de Los Grandes, zbliża się wielkimi krokami – zaplanowana na maj 2026 roku. Na gali AAA Rey de Reyes 2026 ogłoszono datę i miejsce Noche de Los Grandes. Wydarzenie AAA Noche de Los Grandes odbędzie się w sobotę, 30 maja, w Monterrey w Meksyku. Bilety na show trafią do sprzedaży w sobotę, 20 marca 2026 roku. 15 marca AAA zorganizowało galę Rey de Reyes 2026, podczas której El Grande Americano II wygrał turniej, Bayley zaskoczyła wszystkich debiutem i rzuciła wyzwanie
    • Grok
      Lucha Libre AAA ogłosiła kartę walk na drugi tydzień wydarzenia Rey de Reyes. Tuż po zakończeniu pierwszego tygodnia AAA Rey de Reyes, AAA zapowiedziała dwa mecze oraz ceremonię wręczenia nagrody na nadchodzący odcinek. 21 marca w drugim tygodniu AAA Rey de Reyes Rey Fenix połączy siły z Lola Vice i Mr. Iguana przeciwko La Hiedra oraz Money Machine (Colmillo de Plata & Garra de Oro). Drugim starciem będzie pojedynek The War Raiders (Erik & Ivar) z Psycho Clown & Pagano o AAA Wo
    • Attitude
      Nazwa gali: Rixe/BZW Apogee Data: 14.03.2026 Federacja: Rixe Catch, Banger Zone Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Dreux, Francja Arena: Palais des Sports Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold Spring Victory Series 2026 - Dzień 2 Data: 14.03.2026 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Korakuen Hall Publiczność: 758 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Komentarz: Haruo Murata & Miki Motoi Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
  • Dodaj nową pozycję...