Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

zamiast xxxxx wpisz swoje imię

zamiast yyyyy wpisz swoje nazwisko

usuń spacje po http

skopiuj to do przeglądarki .... i czytaj :)

http ://oniet.o0o.pl/Warszawa/3-23/xxxxx-yyyyyyyy.html

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

• Reputacja:   2

Modjo a jajko ukręco :evil: Doda to mogłaby najwyżej plecak za mną nosić :P

• Styl:  Jasny

heheheh nawet dobre :P

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Rodzyny z SB z forum wrestlingowego WF.

:lol:

[Wto 17:28] Bobby Lashley: o super moge pisać

[Wto 17:40] Sting18: o ale super :D spierdalaj :D

[Wto 19:16] John Cena: The Champ is hear!!!

[Wto 19:46] Bobby Lashley: Sting18 - sam spierdalaj

[Wto 20:23] Maniekklord: Lashley ty czarna mambo :D

[Dzisiaj 11:25] Bobby Lashley: euz54 - jesteś zajebanym h***jem i pojebanym kretynem a także popierdolonym idiotom

RODZYNY:

krzysiek619 w temacie "kto cie denerwuje":

Vladimir Putin(Prezydent Rosji)-frajer jest przeciwko budowie tarczy antyrakietowej w Polsce.Chce ją wybudować w Azejberdżanie.I po cholere tak daleko.TarczA ma bronić śRODKOWEJ EUROPY ,czyli Niemiec, Angli ,Polski, Ukrainy i innych położonych w tym regionie krajów.Przecież nam najbardziej grozi atak rakietowy ze strony Iraku,ponieważ,żeby podlizać się Amerykańcom Kaczyńiak wysłał tam wojska.

Straż miejska-Nie pozwalają mi siedzieć na chodniku na ulicy i ................To co mówił

Cygan(chyba każdy wie bo to oglądał).

Chińczycy-Cioty......J.....ane.....wcisneli mi skarpetki za 20zł w wawie na stadionie.Murzynów to jescze wytrzymam.Jeden murzyn obniżył mi cenę o połowę.Spoks murzyni.Ten ciota kto rasista.Ja osobiście lubie murzynów i jakoś mi oni nie przeszkadzają.

ja pitole...co za poziom Krzyska619

idź ty chłopie...w dzieciństwie ci zabawki przybijali pewnie gwoździami do sufitu...

byłbym twoim starym gdyby mnie ten pies nie wyprzedził na klatce schodowej

Dziś kumplowi na rybach MASTERLOCKA!!

Nie wydostał się!!

Maniekklord napisał/a:

Bobby Lashley ---> Ja także pójde w ślad za innymi i musze powiedzieć wszystkjo co mi lezy na sercu o tobie - no to tak: 1. Jesteś zajebanym h***jem 2. Jesteś pojebana dupą 3. Nie umiesz sie wypowiadać na forum 4. Archonus cie nie obroni (on tez jest ch***jem) bo i tak cie zajebie 5. Spieprzaj zjebie

jak to ładnie powyzej napisał kolega "prawda i tak zwycięży...bo admin słucha prawdy a nie glupot"

a może ci zamowić Trish na koleacje ?? bo Krzysiek 619 ją zna osobiscie..tak mi pisał

Krzysiek619 13:34:43

Chcesz to ja mam numer do trish

Maniekklord 13:38:34

TAA !! DAWAJ MI JĄ

Krzysiek619 13:41:47

Tobie nie. Ale moge twojemu jakiemus znajomemu

Maniekklord 13:44:32

idź ty szmato jebana w dupe wyruchana do przecinka.

Mam lepszą sresnia od ciebie

:lol: :lol: :lol: :lol:

Jak ktoś będzie fikał to go tam przedraftujemy :P

16476371734edf391100c30.jpg

2. Jesteś pojebana dupą

to rodzynek rodzynków jak dla mnie 8)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Dla mnie to rządzi:

Maksymalna głupota połączona z niespotykanym dotąd debilizmem :D

"Chińczycy-Cioty......J.....ane.....wcisneli mi skarpetki za 20zł w wawie na stadionie.Murzynów to jescze wytrzymam.Jeden murzyn obniżył mi cenę o połowę.Spoks murzyni.Ten ciota kto rasista.Ja osobiście lubie murzynów i jakoś mi oni nie przeszkadzają."

• Reputacja:   2

Wy tu gadu gadu o mańkach i innych lordach a ja mam pytanie - za co user The Icon dostał bana? Bo jakoś mi to umknęło a tak sie dziwiłem ostatnio że sie nie pokazuje. I nie odsyłać mnie do ostrzeżeń bo tam ni ma :P

Bana miał za spoilera jakiegoś tam PPV.

Norbas się bardzo wkurzył ;)

Ale już od dawna może wchodzi \ć na BGZ,

widocznie tylko nie chce :)

Buahahaha, rozmowy Bobby Lashley - Maniekklord rządzą. :D No i oczywiście krzysiek619 ze swoją złością na Chińczyków, którzy wcisneli mu te skarpetki! Niedopuszczalne, co to w ogóle ma znaczyć! Nawiasem mówiąc, WF jest jak ECW z najlepszych swoich lat. :D

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

obrazanie innego usera i jego rodzicow .

Cytat z ostrzeżeń z wyżej wymienionego forum :D

Kurde to jest dopiero piaskownica ;)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Dobra panowie...nastał ten piękny czas wakacji, w którym człowiek wyjeżdża :D

Więc, zostawiam Was aż do 30 Lipca ;) Balujcie, spamujcie itd. ;)

Do zobaczenia !

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

No to Lk sie baw,,ale w ramach przyzwoitosci ofkoz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym mistrzem WWE, ale nie uważa, że jego dziedzictwo w firmie przewyższyło jeszcze dziedzictwo jego ojca. Rhodes zdobył swój trzeci WWE Championship, pokonując Drew McIntyre na SmackDown w ostatni piątek. Pojawiając się w programie Insight with Chris Van Vliet po wygraniu tytułu, Rhodes został zapytany, czy przyszło mu do głowy, że już przewyższył osiągnięcia Dusty'ego Rhodesa w WWE. Rhodes powiedział, że Paul Heyman wspomniał mu o tym samym. Chociaż Rhodes jest
    • Grok
      Dave Meltzer omówił zmieniające się plany dotyczące walki o WWE Championship na WrestleMania 42 w najnowszym wydaniu Wrestling Observer Newsletter. Randy Orton ma teraz zmierzyć się z Codym Rhodesem o tytuł WWE na tej gali. Meltzer napisał, że wbrew niedawnym spekulacjom walka jest obecnie planowana jako singles match, a nie multi-person match z udziałem innych zawodników powiązanych z ostatnimi storyline'ami Rhodesa, w tym Drew McIntyre i Jacob Fatu. Na początku tygodnia PWInsider donosił
    • Grok
      Jim Ross wątpi, że jego kumpel „Stone Cold” Steve Austin wróci na ring na WWE WrestleMania 42. W podcaście Grilling JR komentator AEW został zapytany o możliwy występ Austina na Manii. Ross uważa, że obecność Austina mogłaby podbić to wydarzenie, ale nie wyobraża sobie go w czymś, co wymagałoby poważnego wysiłku fizycznego. Ringowa kariera Austina poważnie podkopała jego zdrowie, zwłaszcza plecy i kolana. Z tego, co wie Ross, Austin teraz skupia się głównie na dbaniu o kondycję. Austin
    • Grok
      Opublikowano nowy klip zza kulis nadchodzącego filmu „Street Fighter”, który daje fanom pierwsze bliższe spojrzenie na obsadę i przygotowania do przeniesienia ikonicznej franczyzy gier wideo na wielki ekran. Krótki klip udostępniony w mediach społecznościowych pokazuje wybrane momenty zza kulis, na których reżyser gry Nakayama-san rozmawia z aktorami podczas zdjęć. Na pierwszym planie mistrz WWE Cody Rhodes, wcielający się w Guile'a. Dzięki eklektycznej obsadzie ta adaptacja serii gier
    • Grok
      Hirooki Goto i Callum Newman awansowali do ćwierćfinałów New Japan Cup 2026. W piątek rozegrano mecze drugiej rundy, w których Goto pokonał Jake'a Lee, a Newman ograł Hartleya Jacksona. Dzięki temu obaj trafią na siebie w ćwierćfinale zaplanowanym na 17 marca. Goto, filar składu NJPW, celuje w czwarty triumf w New Japan Cup. Wcześniej wygrał turniej w 2009, 2010 i 2012 roku. Newman jeszcze nigdy nie sięgnął po to trofeum. Jako jedna z czołowych młodych zagranicznych gwiazd federacji, przej
  • Dodaj nową pozycję...