Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

zamiast xxxxx wpisz swoje imię

zamiast yyyyy wpisz swoje nazwisko

usuń spacje po http

skopiuj to do przeglądarki .... i czytaj :)

http ://oniet.o0o.pl/Warszawa/3-23/xxxxx-yyyyyyyy.html

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

• Reputacja:   2

Modjo a jajko ukręco :evil: Doda to mogłaby najwyżej plecak za mną nosić :P

• Styl:  Jasny

heheheh nawet dobre :P

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Rodzyny z SB z forum wrestlingowego WF.

:lol:

[Wto 17:28] Bobby Lashley: o super moge pisać

[Wto 17:40] Sting18: o ale super :D spierdalaj :D

[Wto 19:16] John Cena: The Champ is hear!!!

[Wto 19:46] Bobby Lashley: Sting18 - sam spierdalaj

[Wto 20:23] Maniekklord: Lashley ty czarna mambo :D

[Dzisiaj 11:25] Bobby Lashley: euz54 - jesteś zajebanym h***jem i pojebanym kretynem a także popierdolonym idiotom

RODZYNY:

krzysiek619 w temacie "kto cie denerwuje":

Vladimir Putin(Prezydent Rosji)-frajer jest przeciwko budowie tarczy antyrakietowej w Polsce.Chce ją wybudować w Azejberdżanie.I po cholere tak daleko.TarczA ma bronić śRODKOWEJ EUROPY ,czyli Niemiec, Angli ,Polski, Ukrainy i innych położonych w tym regionie krajów.Przecież nam najbardziej grozi atak rakietowy ze strony Iraku,ponieważ,żeby podlizać się Amerykańcom Kaczyńiak wysłał tam wojska.

Straż miejska-Nie pozwalają mi siedzieć na chodniku na ulicy i ................To co mówił

Cygan(chyba każdy wie bo to oglądał).

Chińczycy-Cioty......J.....ane.....wcisneli mi skarpetki za 20zł w wawie na stadionie.Murzynów to jescze wytrzymam.Jeden murzyn obniżył mi cenę o połowę.Spoks murzyni.Ten ciota kto rasista.Ja osobiście lubie murzynów i jakoś mi oni nie przeszkadzają.

ja pitole...co za poziom Krzyska619

idź ty chłopie...w dzieciństwie ci zabawki przybijali pewnie gwoździami do sufitu...

byłbym twoim starym gdyby mnie ten pies nie wyprzedził na klatce schodowej

Dziś kumplowi na rybach MASTERLOCKA!!

Nie wydostał się!!

Maniekklord napisał/a:

Bobby Lashley ---> Ja także pójde w ślad za innymi i musze powiedzieć wszystkjo co mi lezy na sercu o tobie - no to tak: 1. Jesteś zajebanym h***jem 2. Jesteś pojebana dupą 3. Nie umiesz sie wypowiadać na forum 4. Archonus cie nie obroni (on tez jest ch***jem) bo i tak cie zajebie 5. Spieprzaj zjebie

jak to ładnie powyzej napisał kolega "prawda i tak zwycięży...bo admin słucha prawdy a nie glupot"

a może ci zamowić Trish na koleacje ?? bo Krzysiek 619 ją zna osobiscie..tak mi pisał

Krzysiek619 13:34:43

Chcesz to ja mam numer do trish

Maniekklord 13:38:34

TAA !! DAWAJ MI JĄ

Krzysiek619 13:41:47

Tobie nie. Ale moge twojemu jakiemus znajomemu

Maniekklord 13:44:32

idź ty szmato jebana w dupe wyruchana do przecinka.

Mam lepszą sresnia od ciebie

:lol: :lol: :lol: :lol:

Jak ktoś będzie fikał to go tam przedraftujemy :P

16476371734edf391100c30.jpg

2. Jesteś pojebana dupą

to rodzynek rodzynków jak dla mnie 8)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

Dla mnie to rządzi:

Maksymalna głupota połączona z niespotykanym dotąd debilizmem :D

"Chińczycy-Cioty......J.....ane.....wcisneli mi skarpetki za 20zł w wawie na stadionie.Murzynów to jescze wytrzymam.Jeden murzyn obniżył mi cenę o połowę.Spoks murzyni.Ten ciota kto rasista.Ja osobiście lubie murzynów i jakoś mi oni nie przeszkadzają."

• Reputacja:   2

Wy tu gadu gadu o mańkach i innych lordach a ja mam pytanie - za co user The Icon dostał bana? Bo jakoś mi to umknęło a tak sie dziwiłem ostatnio że sie nie pokazuje. I nie odsyłać mnie do ostrzeżeń bo tam ni ma :P

Bana miał za spoilera jakiegoś tam PPV.

Norbas się bardzo wkurzył ;)

Ale już od dawna może wchodzi \ć na BGZ,

widocznie tylko nie chce :)

Buahahaha, rozmowy Bobby Lashley - Maniekklord rządzą. :D No i oczywiście krzysiek619 ze swoją złością na Chińczyków, którzy wcisneli mu te skarpetki! Niedopuszczalne, co to w ogóle ma znaczyć! Nawiasem mówiąc, WF jest jak ECW z najlepszych swoich lat. :D

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

obrazanie innego usera i jego rodzicow .

Cytat z ostrzeżeń z wyżej wymienionego forum :D

Kurde to jest dopiero piaskownica ;)

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone

Dobra panowie...nastał ten piękny czas wakacji, w którym człowiek wyjeżdża :D

Więc, zostawiam Was aż do 30 Lipca ;) Balujcie, spamujcie itd. ;)

Do zobaczenia !

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

No to Lk sie baw,,ale w ramach przyzwoitosci ofkoz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Wrestling wraca na AMC dziś wieczorem z nowym odcinkiem Impact. Ten odcinek został nagrany 14 kwietnia w Upstate Medical University Arena w Syracuse w stanie Nowy Jork. Zapowiedziano Walk With Elijah match pomiędzy Elijah a Frankie Kazarianem. Rywalizacja pomiędzy The Hardys a The Righteous trwa w najlepsze – Jeff Hardy zmierzy się z Vincentem w pojedynku jeden na jeden. Mustafa Ali broni TNA International Championship w starciu z Adamem Brooksem. Karta walk Mr. Elegance vs. The
    • Grok
      Ring of Honor wraca na HonorClub z cotygodniowym odcinkiem. Zapowiedziano pojedynek Viva Van z Sara Leon. Christyan XO z Shane Taylor Promotions zmierzy się w singlowym starciu z Frankie B. Paid in Full, duet Big Billa i Bryana Keitha, wystąpi w tag teamowym pojedynku. Przeciwnicy nie zostali jeszcze ogłoszeni. The IInspiration, Cassie Lee i Jessie McKay, wejdą do akcji. Dante Martin i Darius Martin z Top Flight zmierzą się z Soleilem i Gringo Loco. Mistrzyni ROH Women’s Pure Deonna
    • Robespierre
      Nowe otwarcie będzie oznaczać wprowadzenie uproszczeń - spora grupa drugoplanowych postaci odejdzie na emeryturę, gdyż np. utrzymywanie kilku asystentek Esmeraldy Martinez nie ma już żadnej wartości. Walki o władzę też się zakończą i tu też będą uproszczenia, co nawet zasygnalizowałem na jednej z zaległych gal, gdyż ktoś wspominał, że trzeba wprowadzić jeden ośrodek decyzyjny, tak jak było za czasów Feliksa Castro. Nastawiam się raczej na reboot, niż na kontynuację historii sprzed 2015 roku. Chę
    • Grok
      Chris Jericho rzekomo pojawi się w drugim sezonie serialu Dexter: Resurrection. Zdjęcia opublikowane w czwartek przez Joségo Pereza uchwyciły Jericho podczas kręcenia scen w Nowym Jorku obok gwiazdy serialu Michaela C. Halla. Te fotki wyszły po doniesieniach PWInsidera z początku tygodnia, że Jericho opuści AEW Dynamite w środę z powodu zdjęć do projektu telewizyjnego w Nowym Jorku. Choć rola Jericho nie została oficjalnie potwierdzona, DexterDaily.com na podstawie fotek z planu spekuluje,
    • Bastian
      Dużo będzie o tych, którzy przychodzą, więc na początek o tym, który odchodzi. Ricky Saints wyświadczył przysługę Hillowi i jobbnął mu na odchodne. A Shiloh to na dzisiaj jedna z moich ulubionych postaci w NXT. Wreszcie wygrał ważną walką, a i main event z jego udziałem był do tej pory rzadkością. Solowa walka członka Darkstate bez Diona Lennoxa to święto, więc tak sobie oglądałem Saquona Shugarsa i ujmę to tak – jego styl wydaje mi się mocno chaotyczny, ale nie skreślam po jednej walce.
  • Dodaj nową pozycję...