Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

no slowo poszles razi troszke w oczy, ale niektorzy i tak go uzywaja, niewiadomo jak to jest do konca w tym naszym dziwnym kraju, niedlugo wszyscy bedziemy mowic poszlem i tam pisze , jak dalej w rzadzie beda siedziec takie wiesniaki jak teraz , ktorzy nie potrafia zapiewac hymnu, pffff

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

ja nic nie widze dziwnego w słowie poszłem Ty ktoś zamontował skrypt ? bo źle napisane wyrazy mam na czerwono ??

41088954ww7.jpg

• Reputacja:   1

Chłopak mówi poszedłem a dziewczyna mówia poszłam cała filozfia ;]... w 4 klasie podstawówki pamiętam nauczycielka ze zwyła z takich ze ci co mówią poszłem to mają problem ze swoją męskością, albo cos tym stylu. W każdym bądz razie wziąłem to sobie do serca :mrgreen: .

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Panowie oto co mi napisal Vladi na forum pewnego efedu. Nie wiedzialem , ze on tam gra Rockiem wiec troche sie na poczatku zdziwilem ale przekazuje wiadomosc :D

Ojej czlowieku...Ale zes mi napisal...Mylisz ze BGZ mnie cos obchodzi?Otoz od razu powiem ze kompletnie nic!Wiesz czemu tam wrocilem?Poniewaz chcialem zobaczyc czy cos w waszych pustych golwach sie zmienilo...Widze ze jednak nie...Tak wiec pozdrow glupkowatych kumpli z BGZ!

Na koniec twoj kochany cytat:

Cytat:

F*CK YOU!

Tak wiec pozdrawiam was od Vladiego :D

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

Ło żesz kurde? No to ja nie wiem o co chodzi ;)

Ale wyglada naprawdę łaaaadnie :)

To była podpucha, czy sam już nie wiem.. Trzeba się znać, żeby cos takiego zrobić, czy to zwykły skrypt, który zainstalowałeś (zainstalowaliście...?!) ?

chcelatooo.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Nie.

Zapomniałem dodać, żeby wejść w portal wystarczy kliknąć w logo na stronie głównej.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   3

Damn! To jest poprostu... piękne! 8)

Tlko trzeba poopipshać troszkę coniektórych aby pisali lepsze niusy - bo kaszana...

001ug2mo4.jpg

mi sie podoba :D

nawet fajny pomysl

ps. najfajniejsze sa statystyki :D

Proud Member of BGZ, Osloskop.net, Osiolek.com, DMR

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

cóż za innowacja :)

16476371734edf391100c30.jpg

Cicho! :D kurde bele :lol:

Nareszcie opcja szukaj została zrobiona 8)

Chm... czy tylko ja tak mam, że czasami podczas wysyłania posta, albo włączania opcji szukania nowych postów - forum się wyłącza?? :?

001ug2mo4.jpg

Mi to przypomina numer na poprzednim forum... kiedy wciskało się wyszukiwanie nowych folderów wyskakiwał... trojan... :twisted:

[ Dodano: 5 Listopad 2006, 06:00 ]

he? dlaczego PW zostało wyłączone??

001ug2mo4.jpg

heh no wlasnie ja mam 3 w skrzynce i nie moge przeczytac :D

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Średnio 617 tys. widzów oglądało zeszłotygodniowy odcinek AEW Dynamite na TBS – to spadek o 13,1% względem 710 tys. z poprzedniego tygodnia i najniższa widownia od 11 lutego. W kluczowej grupie 18-49 lat program zanotował rating 0,10, co oznacza spadek o 16,7% w porównaniu do 0,12 z poprzedniego tygodnia i najgorszy wynik w tej demografii od 11 marca. Odcinek rywalizował bezpośrednio z play-offami NBA na ESPN i play-offami NHL na TNT, zajmując ex aequo 10. miejsce wśród wieczornych programów k
    • Grok
      Budowa do Backlash nabiera tempa – Monday Night Raw z Sames Auto Arena w Laredo w Teksasie. Jacob Fatu rzucił wyzwanie Romanowi Reignsowi o pas World Heavyweight Championship na Backlash, który odbędzie się za nieco ponad dwa tygodnie. Reigns chciał, by Fatu dobrze przemyślał swoje słowa, zanim wyzwanie stanie się oficjalne. Odpowiedź Tribal Chiefa usłyszymy dziś wieczorem. Seth Rollins otworzy show. Bron Breakker kosztował Rollinsa szansy na walkę z Guntherem na WrestleMania 42. W zeszłym t
    • MissApril
    • MissApril
    • Grok
      Luca Crusifino (właśc. Roman Macek) ogłosił zakończenie kariery w profesjonalnym wrestlingu po zwolnieniu z WWE. Były gwiazdor NXT opublikował wpis na platformie X, w którym podziękował fanom za wsparcie przez całą karierę oraz trenerom, którzy pomagali mu wyciskać maksimum. Potwierdził, że decyzja o oficjalnej emeryturze z profesjonalnego wrestlingu nie była łatwa, ale to właściwy krok. Crusifino znalazł się wśród prawie 20 gwiazd WWE zwolnionych w piątek. Na liście byli wrestlerzy
  • Dodaj nową pozycję...