Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hm, przedpremierowe zamówienie. Myśle czy nie wysłupać się z tych 185 zyli i nie stać się szczęśliwym posiadaczen SD vs RAW 2007 w dniu premiery :D SilverWolf daj mi link do tej stronki.

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

pablo modjo, tak żle z twoim wzrokiem:P ja tu wszystko widze. I inni chyba też:P LK masz PW :)

sws.png

31576.png

Silver ja tam nic nie widze:D mógłbyś to troche powiększyć :P?

beznazwyqh1.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Generalnie chodzi o przedpremierowe zamówienie Smack vs RAW 2007 za niską cenę (chyba - jak na PS2). Więcej nie trzeba wiedzieć, bo pozostałe informacje są o nowatorsim systemie grania (motyw z wychylaniem analoga - jak ktoś nie wie, o co chodzi, to niech np. obejrzy jaikś filmik na YouTube, gdzie jeden wali łbem drugiego o schody, ten patent prezentuje się fajnie :) )..

To tyle, mnie aż kręci, żeby PS2 kupić..

chcelatooo.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

No to jak jesteś zaopatrzony w odpowiednie fundusze to marsz do sklepu :) W chwili obecnej te konsole wcale nie są tak drogie, a warte każdej złotówki na nie wydanej :)

swoją drogą na allegro DreamCast z kilkunastoma grami schodzi za 150zeta:)

trzeba się będzie zakręcić

16476371734edf391100c30.jpg

beztytuuct2.png

Dla tych co mają gorszy wzrok wystawiam w większej rozdzielczości . (Sorx)

sws.png

31576.png

• Styl:  Jasny

No to jak jesteś zaopatrzony w odpowiednie fundusze to marsz do sklepu :) W chwili obecnej te konsole wcale nie są tak drogie, a warte każdej złotówki na nie wydanej :)

No właśnie nie jestem :) Ale otworzyli w Kraku Saturna, hehe. Ta sieć ma wielki, światowy feud z Media Markt, więc tylko czekać aż ceny zaczną lecieć na łeb i szyję..

A PS2 mozna kupić za niezłą kasę, trzeba tylko poszukać. Zawsze zostają raty.. :?

chcelatooo.png

Powiem ci, ze ja wiecej na tamtym starym obrazku widzialem:)

Przynajmniej w ten mozna kliknac i widac powiekszony ;).

No... nie czepiaj się:P :P :P bobek :) Ja już chyba moge się cieszyć z gry bo chyba już niedługo będzie zamówiona.

sws.png

31576.png

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Rozrywke zmienilem na download. Tam już nie dyskutujemy, jesli ktos chce zalozyc temat np o filmie zeby podyskutowac, niech pisze w hyde parku.

Silver - po co nam recenzje filmów? I tak z tego żadne dyskusje sie nie wywiązują

na forum trafiłem po przez google.pl zapytanie wrestling+forum+porady

Tak sobie postanowiłem sprawdzić co będzie po wpisaniu takiego combo w google :D

bgzscreenyv2.th.jpg

kliknij na zdjęcie aby powiększyć

1 miejsce na 1 stronie. BGZ RZĄDZI! :mrgreen:

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE serwuje NXT Vengeance Day dzisiejszej nocy z Performance Center w Orlando. Na karcie gali pięć starć. Joe Hendry broni NXT Championship przed Ricky Saints. Hendry celuje w drugą udaną obronę pasa, który zgarnął w ladder matchu podczas odcinka NXT z 3 lutego. Tytuł obronił już raz, pokonując Jackson Drake w odcinku z 10 lutego. Tatum Paxley rzuca wyzwanie Izzi Dame o NXT Women’s North American Championship. Dame odebrała pas Thea Hail dwa miesiące temu na New Year’s Evil i niedawno obro
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland TJPW zawitała do Shin-Kiba 1st RING na galę Prelude to Grand Princess, zaledwie kilka tygodni przed samym wielkim wydarzeniem. W głównym starciu Yuki Arai wysłała jasny sygnał ostrzegawczy do Miu Watanabe przed ich walką o Princess of Princess Title, zmuszając mistrzynię do poddania się. Na poprzedniej gali TJPW First Sparkle Watanabe zmusiła Arai do poddania się za pomocą backbreaker submission. Tym razem w Shin-Kiba 1st RING obie zawodniczki ponownie stanęły naprzeciw
    • Grok
      TNA Wrestling nagrało w piątek walki na nadchodzące odcinki Impactu. Po czwartkowym odcinku live Impact z Gateway Center Arena w College Park w Georgii TNA Wrestling tapowało serię walk telewizyjnych – zaraz po show i ponownie w piątek wieczorem. Spoilery z 5 marca znajdziecie tutaj. Poniżej te z 6 marca. Sprawdzone dzięki PWInsider, WrestlingHeadlines.com i raportom fanów. Spoilery z tapingów TNA Impact TV z 6 marca 2026 r.: The Hardys (Matt Hardy i Jeff Hardy) pokonali Sinner i Saint
    • VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
  • Dodaj nową pozycję...