Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Hassio, zrób cos chociaż w połowie fajnego jak to :P

ostatecznie pożegnałeś sie teraz z możliwoscią awansu :lol:

hłe hłe

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Narysowałby by mi ktoś Dead Sea Drop? Na youtube, metacafe i.t.d. nie ma tego, a jestem bardzo ciekaw, jak to wygląda.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Hassio,

ja też :P

nie sraj się już hłe hłe :lol:

:roll:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jak fajnie sie czyta wasze posty :P w downloadzie dalem duzo linków do nero :P rządam za to pochwały :P żartuje

41088954ww7.jpg

hmm a hassio to tak sie troche bulwersuje jak sie mu cos napisze nieladnego heheheh

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

O widze kolega Alustriel d.... liże żeby mu admina dali. Źle się czuje bez tego. Jakoś się udzielać zaczął odkąd go Hałtury wywalił z forum. Niestety skoro Hassio który ma 138734 posty nie ma nawet admina tylko jakiegoś zaściankowego moda to na co ty liczysz.

• Reputacja:   3

skoro Hassio który ma 138734 posty nie ma nawet admina

Bo Hassio postawił na ilość - a nie na jakość :mrgreen: A może chłopak się po prostu wypalił? Te godziny siedzenia w dusznym pokoju, bez klimy, z oczmi wlepionymi w monitor... nietety robia swoje... Dobrze, że zaczęła sie szkoła i Hassio musiał wyjść z domu... ale jak ostatnio widzę - to kombinuje... ;)

001ug2mo4.jpg

Paweł ty siedź cicho spamerze jeden :P Wrzucasz jakieś filmi a i tak ich nikt nie ściąga :P Moje posty mają dobrą jakość... Ty lepiej patrz na swoje mistrzu ctrl+c i ctrl+v xP

dop.pawelzak1976:

Hassio, po pierwsze zastanawiam się czy govern pisząc kiedyś o Tobie nie miał racji...

A po drugie jak jesteś taki cwaniak to wejdź na jakieś forum i użyj >ctrl+c i ctrl+v< a wtedy się mocno zdziwisz...

A po trzecie, wziąłbys się do jakiejś roboty na forum... bo ja nie tylko wstawiam filmy... ale gale HV i walki... oraz linki do cotygodniowych gal... a Ty ostatnio tylko tłumaczysz raporty i trochę cwaniakujesz w efeudzie... i koniec... Przykre...

A po czwarte jak się nie podobają Tobie moje tematy - to zaraz sprawię, że ich nie ujrzysz... :twisted:

A po piąte... jeśli ja jestem spamerem... to Ty Mega spamerem... :mrgreen:

A po 6ste... mam dla Ciebie dwa słowa...: SUCK IT! Nie takie leszczyki jak Ty przewinęły się przez to forum... nawet ja nie wiem czy wytrzymam z takim cycem jak Ty...

uuuu teraz uraziłes forumowych uplouderów :P a tych linków z pupci nie wyciągają oni szukają :P

41088954ww7.jpg

Be warning:D Aj, aj jedną stroną ctrl + c i ctr + v jest prostym sposobem do napisania wszelakich tematów chociaż, zaś z drugiej strony jakby sobie taki moderator/admin wpisał jakiś tekst z wystawionego w ten sposób tematu to np: w wyszukiwarce google mógłby znaleść sporo informacji z innego źródła, nie:D? Z reguły ludzie tak robiący nie zważają na to by zmienić dosłowne znaczenie tematu na swój styl, tylko walą jak leci, a później się dziwią "Jak on/ona się domyślił/ła".

beznazwyqh1.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Widzę że sytuacja staje się coraz bardziej napięta, co nie jest dobrą rzeczą. Proponuje byście panowie skończyli panowie dokuczać sobie na wzajem i pozwolili innym użytkownikom kontunuować radosną egzystencję na forum :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Nie zgodze się z tym że winę ponosi booking.  I nawet nie musimy szukać daleko przykładu, zostajemy w rodzinie. Jak bardzo over był Goldust, tylko dlatego że Dustin znalazł sposób żeby to działało? Jeśli dobrze pamiętam, historia była taka że pomysł Goldusta wymyślił Vince żeby wkurzyć Dusty'ego, upokarzając jego syna. W tej sytuacji booking chciał żeby pomysł flopnął a pomysł stał się dość ikoniczny.  Są zawodnicy którzy dostawali głupie, beznadziejne pomysły które nie miały racji byt
    • Bastian
      Zgodnie z przewidywaniami złoto wróciło do Cody' ego Rhodesa. Niestety, ale title reign Drew był tylko zmyłką, aby droga do WM42 nie wydawała się aż tak oczywista. Mnie takie decyzje nigdy się nie podobają. Mógł już Rhodes trzymać ten pas od udanego rewanżu z Ceną aż do WMki, wygrać na RR z Zaynem, tak jak to zrobił McIntyre. No ale trzeba nabić licznik Cody' emu, żeby nie wyglądało to tak marnie na tle Ceny, Ortona czy Lesnara. Rhodes - Orton to dream match, będę czekał na to bardziej niż
    • Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
  • Dodaj nową pozycję...