Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

• Odpowiedzi 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

688

• pablo modjo

504

• Alustriel

484

• Willem

440

Top użytkownicy w tym temacie

Hassio, zrób cos chociaż w połowie fajnego jak to :P

ostatecznie pożegnałeś sie teraz z możliwoscią awansu :lol:

hłe hłe

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Narysowałby by mi ktoś Dead Sea Drop? Na youtube, metacafe i.t.d. nie ma tego, a jestem bardzo ciekaw, jak to wygląda.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Hassio,

ja też :P

nie sraj się już hłe hłe :lol:

:roll:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jak fajnie sie czyta wasze posty :P w downloadzie dalem duzo linków do nero :P rządam za to pochwały :P żartuje

41088954ww7.jpg

hmm a hassio to tak sie troche bulwersuje jak sie mu cos napisze nieladnego heheheh

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   2

O widze kolega Alustriel d.... liże żeby mu admina dali. Źle się czuje bez tego. Jakoś się udzielać zaczął odkąd go Hałtury wywalił z forum. Niestety skoro Hassio który ma 138734 posty nie ma nawet admina tylko jakiegoś zaściankowego moda to na co ty liczysz.

• Reputacja:   3

skoro Hassio który ma 138734 posty nie ma nawet admina

Bo Hassio postawił na ilość - a nie na jakość :mrgreen: A może chłopak się po prostu wypalił? Te godziny siedzenia w dusznym pokoju, bez klimy, z oczmi wlepionymi w monitor... nietety robia swoje... Dobrze, że zaczęła sie szkoła i Hassio musiał wyjść z domu... ale jak ostatnio widzę - to kombinuje... ;)

001ug2mo4.jpg

Paweł ty siedź cicho spamerze jeden :P Wrzucasz jakieś filmi a i tak ich nikt nie ściąga :P Moje posty mają dobrą jakość... Ty lepiej patrz na swoje mistrzu ctrl+c i ctrl+v xP

dop.pawelzak1976:

Hassio, po pierwsze zastanawiam się czy govern pisząc kiedyś o Tobie nie miał racji...

A po drugie jak jesteś taki cwaniak to wejdź na jakieś forum i użyj >ctrl+c i ctrl+v< a wtedy się mocno zdziwisz...

A po trzecie, wziąłbys się do jakiejś roboty na forum... bo ja nie tylko wstawiam filmy... ale gale HV i walki... oraz linki do cotygodniowych gal... a Ty ostatnio tylko tłumaczysz raporty i trochę cwaniakujesz w efeudzie... i koniec... Przykre...

A po czwarte jak się nie podobają Tobie moje tematy - to zaraz sprawię, że ich nie ujrzysz... :twisted:

A po piąte... jeśli ja jestem spamerem... to Ty Mega spamerem... :mrgreen:

A po 6ste... mam dla Ciebie dwa słowa...: SUCK IT! Nie takie leszczyki jak Ty przewinęły się przez to forum... nawet ja nie wiem czy wytrzymam z takim cycem jak Ty...

uuuu teraz uraziłes forumowych uplouderów :P a tych linków z pupci nie wyciągają oni szukają :P

41088954ww7.jpg

Be warning:D Aj, aj jedną stroną ctrl + c i ctr + v jest prostym sposobem do napisania wszelakich tematów chociaż, zaś z drugiej strony jakby sobie taki moderator/admin wpisał jakiś tekst z wystawionego w ten sposób tematu to np: w wyszukiwarce google mógłby znaleść sporo informacji z innego źródła, nie:D? Z reguły ludzie tak robiący nie zważają na to by zmienić dosłowne znaczenie tematu na swój styl, tylko walą jak leci, a później się dziwią "Jak on/ona się domyślił/ła".

beznazwyqh1.jpg

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone

Widzę że sytuacja staje się coraz bardziej napięta, co nie jest dobrą rzeczą. Proponuje byście panowie skończyli panowie dokuczać sobie na wzajem i pozwolili innym użytkownikom kontunuować radosną egzystencję na forum :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...