Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  2. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  3. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Jasna sprawa.
Nowe style na forum

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2006.11.09 Survivor Series 2006 - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WWE Survivor Series 2006

Data: November 26, 2006

Lokacja: Philadelphia, Pennsylvania

Arena: Wachovia Arena

Juz niedlugo kolejne PPV WWE Survivor Series. Ogloszone zostalo juz pare walk i mozna powiedziec ze nie wyglada to zle.

WWE SmackDown! World Heavyweight Title Match:

King Booker T. © vs. Batista

RAW Survivor Series Elimination Match:

Team D-Generation X (Shawn Michaels, Triple H, C.M. Punk, Matt Hardy, and Jeff Hardy) vs. Team Rated RKO (Edge, Randy Ortoh, Mike Knox, Gregory Helms, and Johnny Nitro)

Survivor Series Elimination Match:

John Cena, Bobby Lashley, Kane, Rob Van Dam, and Sabu vs. The Big Show, Test, Umaga, Fit Finlay, and Montel Vortimus Porter

Undertaker vs Mr. Kennedy

Najciekawiej narazie wyglada dla mnie walka DX Team vs Team Rated RKO. Na pewno dojdzie jakas walka Div do tego i moze walka o pasy Tag Team.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jeszcze na dzis potwierdzona:

Spirit Squad vs. World Tag Team Champions Ric Flair & Rowdy Roddy Piper, Sgt. Slaughter & Dusty Rhodes (with Arn Anderson)

Fajnie zapowiada sie PPV,jak narazie ze wszystkich walk tylko na Booker vs Batista niebede zbytnio czekal i niczego nie oczekuje(pewnie Batista wygra),reszta moze wyjsc naprawde fajnie.

Do Team DX fajnie dobrali zawodnikow CM Punk ze swoimi X sami(akurat ideologia SE ale jednak) i Hardy Boys swietnie tu pasuja szkoda ze to pewnie na raz ja bym taka stajnie chetnie widzial. Co do teamu Ortona i Edga nie pasuje mi Helms i Nitro.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Opublikowano

Ja wolałbym zobaczyc raczej zawodkikow ECW w osobnej walce powiedzmy Sandman, sabu, Van Dam i Punk vs Knox, Test, Big Show, Holly, czyli po prostu nie włączac zawodnikow ECW do walki Team Dx vs team RKO. Nie jestem też za tym żeby Randy po raz czwarty z rzędu został Survivor'em

Poza tym nie podoba mi się ze druzyny skladają się z zawodników którzy będą w poźniejszym czasie rywalizowac miedzy sobą lub juz rywalizowali (np. Cena vs Umaga, Kane vs MVP, Lashely vs FInaly)

Natomiast walka SS vs Old Superstars po Cyber Sunday była raczej do przewidzenia.

Podoba mi sie ze są dwie klasyczne walki Series, bo rok temu byla jedna, ale co prawda w dobrej "obsadzie".

Wróciłbym trez chetnie do czasów kiedy ogladaliśmy, no moze nie wszystkie ale chociaz 4 walki Series, bo przecież z tego ta gala jest najbardziej znana, a jak dla mnie 2 takie walki to troche mało.

Opublikowano
Dokładnie, walki "Series" powinny być zawsze kojarzone z tym PPV i przynajmniej 3 powinny się odbyć. Rok temu była tylko jedna taka walka i to było zupełne nieporozumienie jak dla mnie :) W tym roku karta wygląda naprawde nieźle, myśle, że dojdzie jeszcze do tego pojedynek div i jakiś mecz tagów i może z tego wyjść coś ciekawego, oby ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Opublikowano
Karta ciekawe mam nadzieje,że wyjdzie lepiej niż Cyber Sunday.

Edytowane przez fono

197822366047647ea8324db.jpg

Opublikowano
Karta ciekawe mam nadziej,że wyjdzie lepiej niż Cyber Sunday.

hehe, musieliby sie ostro postarac zeby wyszlo gorzej ;) walke SS z dziadkami na pewno przewine bo juz nie moge patrzec na ten feud.

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano
PPV póki co zapowiada się nieźle... Z chęcią WWE moglo by dodać do karty jeszcze jeden SS Elimination Match :D A walkę tagów chyba będzie mozna pominąć (Piper będzie mnie odrzucal od monitoru samym swoim sadelkiem :twisted:)
GG: 2290774
Opublikowano

Kolejna ciekawa walka doszla

U.S. Champion Chris Benoit vs. Chavo Guerrero

Jak na WWE narazie jest bardzo dobrze.

Nie ma walki Tag-Team bo walka Spirit Squad vs. World Tag Team Champions Ric Flair & Rowdy Roddy Piper, Sgt. Slaughter & Dusty Rhodes, Arn Anderson jest walka Suvivor wiec tym lepiej dobre rozwiazanie.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Opublikowano
jeszcze mamy nie obsadzonych londona i kendricka wiec moze bedzi walka tag-teamow. karta wyglada znakomicie. moze to byc najlepsze show tego roku.

129287286446c8a666924a3.jpg

Opublikowano

Jak mozna sie bylo spodziewac dodano walkę Div o Women's Title, która będzie rewanżem za mecz na Cyber Synday (Lita vs Mickie).

Czyli mam y całą karte na to PPV. Mnie ona niepowala, co nie znaczy ze musi byc zła. Po wrestlemanii nie sadziłem ze któraś z nastepnych gal jej dorówna, ale pomyliłem się (Unforgiven). Oby w tym przypadku było tak samo.

Opublikowano

No karta jak narazie bardzo ciekawa jak dla mnie :)

AX ja mam dziwne przeczucie ze survivorem bedzie CM Punk (ach te marzenia :P )

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Opublikowano

Moze tak by było, gdyby wystepowal w WWE. Ja mysle ze wygra albo Orton albo DX

Zastanawiam sie tylko kto wygra First Blood Match. Mozliwe, ze Kennedy, a Taker zostanie wciagniety w nowy feud ktory bedzie mial swoj koniec na Armageddon...