Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2006.11.09 Survivor Series 2006 - dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Survivor Series 2006

Data: November 26, 2006

Lokacja: Philadelphia, Pennsylvania

Arena: Wachovia Arena

Juz niedlugo kolejne PPV WWE Survivor Series. Ogloszone zostalo juz pare walk i mozna powiedziec ze nie wyglada to zle.

WWE SmackDown! World Heavyweight Title Match:

King Booker T. © vs. Batista

RAW Survivor Series Elimination Match:

Team D-Generation X (Shawn Michaels, Triple H, C.M. Punk, Matt Hardy, and Jeff Hardy) vs. Team Rated RKO (Edge, Randy Ortoh, Mike Knox, Gregory Helms, and Johnny Nitro)

Survivor Series Elimination Match:

John Cena, Bobby Lashley, Kane, Rob Van Dam, and Sabu vs. The Big Show, Test, Umaga, Fit Finlay, and Montel Vortimus Porter

Undertaker vs Mr. Kennedy

Najciekawiej narazie wyglada dla mnie walka DX Team vs Team Rated RKO. Na pewno dojdzie jakas walka Div do tego i moze walka o pasy Tag Team.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

3

• Streetovs

2

• evertonian

2

• Viruss

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeszcze na dzis potwierdzona:

Spirit Squad vs. World Tag Team Champions Ric Flair & Rowdy Roddy Piper, Sgt. Slaughter & Dusty Rhodes (with Arn Anderson)

Fajnie zapowiada sie PPV,jak narazie ze wszystkich walk tylko na Booker vs Batista niebede zbytnio czekal i niczego nie oczekuje(pewnie Batista wygra),reszta moze wyjsc naprawde fajnie.

Do Team DX fajnie dobrali zawodnikow CM Punk ze swoimi X sami(akurat ideologia SE ale jednak) i Hardy Boys swietnie tu pasuja szkoda ze to pewnie na raz ja bym taka stajnie chetnie widzial. Co do teamu Ortona i Edga nie pasuje mi Helms i Nitro.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Ja wolałbym zobaczyc raczej zawodkikow ECW w osobnej walce powiedzmy Sandman, sabu, Van Dam i Punk vs Knox, Test, Big Show, Holly, czyli po prostu nie włączac zawodnikow ECW do walki Team Dx vs team RKO. Nie jestem też za tym żeby Randy po raz czwarty z rzędu został Survivor'em

Poza tym nie podoba mi się ze druzyny skladają się z zawodników którzy będą w poźniejszym czasie rywalizowac miedzy sobą lub juz rywalizowali (np. Cena vs Umaga, Kane vs MVP, Lashely vs FInaly)

Natomiast walka SS vs Old Superstars po Cyber Sunday była raczej do przewidzenia.

Podoba mi sie ze są dwie klasyczne walki Series, bo rok temu byla jedna, ale co prawda w dobrej "obsadzie".

Wróciłbym trez chetnie do czasów kiedy ogladaliśmy, no moze nie wszystkie ale chociaz 4 walki Series, bo przecież z tego ta gala jest najbardziej znana, a jak dla mnie 2 takie walki to troche mało.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dokładnie, walki "Series" powinny być zawsze kojarzone z tym PPV i przynajmniej 3 powinny się odbyć. Rok temu była tylko jedna taka walka i to było zupełne nieporozumienie jak dla mnie :) W tym roku karta wygląda naprawde nieźle, myśle, że dojdzie jeszcze do tego pojedynek div i jakiś mecz tagów i może z tego wyjść coś ciekawego, oby ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

Karta ciekawe mam nadzieje,że wyjdzie lepiej niż Cyber Sunday. Edytowane przez fono

197822366047647ea8324db.jpg

Karta ciekawe mam nadziej,że wyjdzie lepiej niż Cyber Sunday.

hehe, musieliby sie ostro postarac zeby wyszlo gorzej ;) walke SS z dziadkami na pewno przewine bo juz nie moge patrzec na ten feud.

129287286446c8a666924a3.jpg

PPV póki co zapowiada się nieźle... Z chęcią WWE moglo by dodać do karty jeszcze jeden SS Elimination Match :D A walkę tagów chyba będzie mozna pominąć (Piper będzie mnie odrzucal od monitoru samym swoim sadelkiem :twisted:)
GG: 2290774

Kolejna ciekawa walka doszla

U.S. Champion Chris Benoit vs. Chavo Guerrero

Jak na WWE narazie jest bardzo dobrze.

Nie ma walki Tag-Team bo walka Spirit Squad vs. World Tag Team Champions Ric Flair & Rowdy Roddy Piper, Sgt. Slaughter & Dusty Rhodes, Arn Anderson jest walka Suvivor wiec tym lepiej dobre rozwiazanie.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

jeszcze mamy nie obsadzonych londona i kendricka wiec moze bedzi walka tag-teamow. karta wyglada znakomicie. moze to byc najlepsze show tego roku.

129287286446c8a666924a3.jpg

Jak mozna sie bylo spodziewac dodano walkę Div o Women's Title, która będzie rewanżem za mecz na Cyber Synday (Lita vs Mickie).

Czyli mam y całą karte na to PPV. Mnie ona niepowala, co nie znaczy ze musi byc zła. Po wrestlemanii nie sadziłem ze któraś z nastepnych gal jej dorówna, ale pomyliłem się (Unforgiven). Oby w tym przypadku było tak samo.

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

No karta jak narazie bardzo ciekawa jak dla mnie :)

AX ja mam dziwne przeczucie ze survivorem bedzie CM Punk (ach te marzenia :P )

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Moze tak by było, gdyby wystepowal w WWE. Ja mysle ze wygra albo Orton albo DX

Zastanawiam sie tylko kto wygra First Blood Match. Mozliwe, ze Kennedy, a Taker zostanie wciagniety w nowy feud ktory bedzie mial swoj koniec na Armageddon...