Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

All Elite Wrestling - Dyskusja Ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   775
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Tony Khan coś tam burknął teraz w jakimś wywiadzie że spogląda na ratingi i tym kieruje się w swoim produkcie :D Chociaż jeden normalny w tym całym domu wariatów, ale po tym co zobaczyłem na sobotniej gali, niech robi to cały czas! :D Wyszło dobrze i ogólnie ta historia między Yuta i tymi włosami, Mox mnie rozjebał jak go ciągnął za ucho! :D Ale walka między Kingem a MJF'em też dojebana, serio szacun że robi tak aby lepiej poprawić oglądalność a nie ją zaniżyć i przy okazji staroświecka postawa ale może ona mu wyjść nie na na minus, a na dobre poczekamy zobaczymy, w mediach społecznościowych generują i tak zajebiste wyniki :) 

• Lubię to 2

image-3.png

• Reputacja:   263
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

AEW muszę bardzo pochwalić za konsekwentność w bookingu porażek. Zdarzy się walka zakończona nieczysto, remis przez koniec czasu czy jakaś nieczysta zagrywka ale jednak większość walk (i to zarówno na tygodniówkach jak i na dużych halach) między dwoma (wy)promowanymi zawodnikami po prostu kończy się wygraną lepszego i to często czysto / w przekonującym stylu, i uwaga, przegrany nie wchodzi na jobbera tylko dalej wygląda mocno mimo porażki. Ładna odskocznia np od WWE gdzie w przypadku walki między dwoma promowanymi można śmiało zakładać że :

A) do walki nie dojdzie

B) skończy się interwencją / kantem

C) DQ

W WWE przeważnie takie walki są nieczyste żeby nie osłabiać zawodnika a w AEW nie boją się takiego bookingu i wielki plus dla nich. Przegrany nic nie traci a widz nie czuje się oszukany że marnuje 20 min na oglądanie czegoś bez rezultatu. AEW dalej idzie w dobrą stronę. Aby tylko jeszcze trochę uporządkować (chyba że to tylko moje odczucie, nie oglądam regularnie także może dlatego) i będzie dobrze (choć dalej nie mój target i osobiście wolę styl WWE ale booking walk AEW)

• Lubię to 1
  • 4 tygodnie później...

• Reputacja:   368
  • Urządzenie:  iPhone

Podobno Tony Khan na powrót Willa Ospreaya który ma wypaść na okolice All In 2026 planuje zrobić Ospreay vs Omega.  No przydałaby sie kolejna odsłona, w PWG w 2015 było mega, w Japonii jeszcze lepiej, więc tym razem też by nie zawiedli. 

wrestlers-on-the-road.jpg

• Reputacja:   1 005

W dniu 11.03.2026 o 13:23, HeymanGuy napisał(a):

No przydałaby sie kolejna odsłona, w PWG w 2015 było mega, w Japonii jeszcze lepiej, więc tym razem też by nie zawiedli.

Aż musiałem poguglować, bo nie przypominałem sobie ich walki w PWG i faktycznie, jest... :o

W każdym razie największą furorę jak dla mnie zrobili w Kanadzie na Forbidden Door 2023. Mieli walkę w Tokyo Dome, potem w kraju Kenny'ego to teraz naturalnym byłoby domknąć to waleczką w UK na Wembley Stadium. Omega raczej pasa nie zdobędzie przed All In ze względu na feud z Stricklandem, ale w sumie do tej walki nie potrzebują pasa.

Z innej beczki - w końcu jest jakiś rozsądniejszy abonament na AEW w Europie za sprawą nowego serwisu myaew. Wcześniejsza opcja z Triller zakładała subskrypcję AEW Plus z tygodniówkami za 4,99€ i do tego PPV kosztowały osobno 19,99€. Nie wiem jak w PL, ale np w Belgii tygodniówki te miały tam dwutygodniową obsuwę. 

MyAEW proponuje dwa progi subskrypcji:

$7.99+VAT/TAX:

• FAST CHANNEL
  • AEW PODCASTS
  • AEW DYNAMITE & COLLISION (LIVE)
  • RING OF HONOR HONORCLUB TV (LIVE)
  • RING OF HONOR PPV (LIVE, IF DURING MONTH)
  • AEW TV ARCHIVE

$19.99+VAT/TAX MONTHLY + PPV:

• FAST CHANNEL
  • AEW PODCASTS
  • 1 AEW PPV AIRING DURING CURRENT MONTH*
  • AEW DYNAMITE & COLLISION (LIVE)
  • RING OF HONOR HONORCLUB TV (LIVE)
  • RING OF HONOR PPV (LIVE, IF DURING MONTH)
  • AEW TV ARCHIVE
  • SELECT PPV ARCHIVES

Wygląda to o bardzo kusząco. Do tego fajny dodatek z Ring of Honor. 

Tony Khan mógłby rzucić też kasą na prawa do nagrań PWG i Lucha Underground.

• Reputacja:   1 316

Hangman Page:

Cytat

Hangman Page is set to take some time off from AEW, sources indicated.

- FightfulSelect

HDtx2-IXEAAgo7J?format=jpg&name=small

WeAreSoBack.png

Niby są pogłoski że WWE ma odpowiedzialny zespół wewnętrzny aby monitorować ruchy AEW :D Niby mają śledzić programy i ruchy biznesowe AEW i mają kablować do kierownictwa co tam się dzieje :D Komuś to chyba gula podskoczyła że bilety się dobrze sprzedają u konkurencji i że jest zainteresowanie produktem Elite, Khan obrał całkowicie inny kierunek jeśli chodzi o produkt więc WWE kombinuje, cóż za dużo nie zdziałają bo produkt Khana jest ustawiony pod dorosłych, ale niech tam Triple H kombinuje z tym Hardcorem ale wątpię że coś dobrego wykmini. 

image-3.png

• Reputacja:   1 426

8 godzin temu, Grins napisał(a):

Niby są pogłoski że WWE ma odpowiedzialny zespół wewnętrzny aby monitorować ruchy AEW :D Niby mają śledzić programy i ruchy biznesowe AEW i mają kablować do kierownictwa co tam się dzieje :D

To akurat całkiem normalne i zrozumiałe, że obserwują największą konkurencję, więc nie jestem zdziwiony. Tak jak kiedyś pewnie zerkali co tam się dzieje w TNA, ale oficjalnie grali głupa, że ich nie interesuje świat poza WWE:icon_wink:

...

4 godziny temu, MattDevitto napisał(a):

To akurat całkiem normalne i zrozumiałe, że obserwują największą konkurencję, więc nie jestem zdziwiony. Tak jak kiedyś pewnie zerkali co tam się dzieje w TNA, ale oficjalnie grali głupa, że ich nie interesuje świat poza WWE:icon_wink:

Mnie też to nie dziwi, wiesz ja to już od dawna zauważyłem też widzą wzrosty i próbują podejrzeć co tam Khan kombinuje że idzie im jednak teraz dobrze, fajnie że się liczą z AEW a nie udają że nie istnieją, ogólnie fajnie że AEW teraz poszło swoją drogą i robią swoje, oby tak dalej coś czuje że ten rok AEW będzie kozacki już samo Revolution było zajebiste a o All In to się już wgl nie martwię. 

image-3.png

Gdybym oglądał AEW tydzień w tydzień pewnie mocno zmartwiłbym się na taki news.
Toni wypada z gry i podobno będzie to jakaś dłuższa przerwa:

WeAreSoBack.png

• Reputacja:   432
  • Urządzenie:  Android

2 godziny temu, KyRenLo napisał(a):

Gdybym oglądał AEW tydzień w tydzień pewnie mocno zmartwiłbym się na taki news.
Toni wypada z gry i podobno będzie to jakaś dłuższa przerwa:

Już są 2 typy, że za atakiem stoi albo Mina lub powracająca Britt Baker.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Fani AEW nie martwcie się. Mercedes niedługo wróci:classic_smile:

Cytat

Mercedes Moné announces AEW return on Italian TV show: "I'm returning really really soon. Right now, I am on my Moné Madness Tour all over Europe. First it started in Mexico, now here in Italy, next stop is Paris, then London, then Poland, then Winnipeg. After that, Mama's gonna return home."

WeAreSoBack.png