Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

All Elite Wrestling - Dyskusja Ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   611
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Pojawiły się raporty o tym, że Britt Baker, Malakai Black i Ricky Starks poprosili o zwolnienie, ale Tony Khan nie wyraził na to zgody. Czyżby obok Fenixa, to następne wielkie werbacje z AEW do WWE? :vince:

• Reputacja:   231
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Godzinę temu, IIL napisał(a):

Pojawiły się raporty o tym, że Britt Baker, Malakai Black i Ricky Starks poprosili o zwolnienie, ale Tony Khan nie wyraził na to zgody. Czyżby obok Fenixa, to następne wielkie werbacje z AEW do WWE? :vince:

Co do Baker to nie chce mi się wierzyć, że Khan by się nie zgodził. Dentystka jest uważana za w chuj konfliktową na backu, jest bardzo nielubiana w szatni i ogólnie nie dogaduje się z Tonym. Chodziły ploty, że Khan nie chce jej już bookować.

8 minut temu, -Raven- napisał(a):

Co do Baker to nie chce mi się wierzyć, że Khan by się nie zgodził.

Jemu raczej o to chodzi, aby takie werbacje jak najbardziej odłożyć w czasie i nie pokazywać tych ludzi więcej w tv. Przykład wzięty z polityki Vincenta (chociaż ten wolał zajobbować najpierw delikwenta na maxa).

Praktycznie wszystkie przejścia z AEW do WWE okazały się wielkim sukcesem (Cody jest ich największym drawem, Punk tuż obok). 

Dla przypomnienia puścił Cody'ego wolno mimo, że miał klauzulę na przedłużenie jego kontraktu i zwolnił Punka, gdy ten miał dalej przynajmniej rok + czas kontuzji. Mógł każdego z nich uwalić na dobre miesiące/lata w poczekalni. 

Ponad pięć lat nauczyło go brudnych i względnie niezbędnych taktyk. :diabel:

• Lubię to 1

• Reputacja:   223

Puszczenie Cody'ego i Punka, to tak, jakby WCW puściło Hogana i Stinga do WWF w 1997 roku albo Taker i Michaels przeszli wtedy do WCW. 

Lubię i kibicuje AEW, ale Khan uwalił w ten sposób jajca tej federacji na długi czas. Inna sprawa, że za bardzo nie wiedział jak korzystać z tych nazwisk i Cody np strzelił sobie w plecy sam. Jako EVP zawsze był brany jako booker, który sam układa sobie zwycięstwa.

W każdym razie jakby Tony ich przytrzymał, to historia wyglądałaby zupełnie inaczej. WWE peakło mniej więcej od czasu werbacji Rhodesa. Run Romana był over, ale bez takiego rywala jak Cody ogladalibysmy pewnie znów Reigns vs Lesnar part 123456789... Chociaż może na WM XL doszłoby wtedy w końcu do walki Romka z Rockiem🤔

Edytowane przez DarthVader
  • Lubię to 1
  • Dzięki 2

• Reputacja:   132
  • Urządzenie:  Linux

Fajna niespodzianka czekała na Danielsa w domu.

GiAI-zqbgAAMVF5?format=jpg&name=orig

GiAI-zjaEAAjlAi?format=jpg&name=orig

GiAI-zjaEAAjlAi?format=jpg&name=orig

GiAI-zlboAAJu3Z?format=jpg&name=orig

https://x.com/facdaniels/status/1882514542925943208

• Dzięki 1

AJ też skomentował ten jego wpis na X. Nie mogę dalej w to uwierzyć. Gdzieś zawsze liczyłem, że zobaczymy jeszcze jeden jedyny raz walkę AJ Styles vs Christopher Daniels:Blee:...

• Reputacja:   231
  • Urządzenie:  Windows

6 godzin temu, IIL napisał(a):

AJ też skomentował ten jego wpis na X. Nie mogę dalej w to uwierzyć. Gdzieś zawsze liczyłem, że zobaczymy jeszcze jeden jedyny raz walkę AJ Styles vs Christopher Daniels:Blee:...

To raczej było nierealne, ale mogli mu zmontować pożegnalną walkę z Danielsonem, gdzie znowu wjechałby do ringu w sutannie i lenonkach:spoko: