-
Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!
Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.
W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl
All Elite Wrestling - Dyskusja Ogólna
-
Polecana zawartość
-
WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
N!KO opublikował(a) temat w Dyskusje,
Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!-
- 9 486 odpowiedzi
Wybrany przez
IIL, -
-
WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
Majesty opublikował(a) temat w Dyskusje,
Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!-
- 17 858 odpowiedzi
Wybrany przez
IIL, -
-
WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
nekrophage opublikował(a) temat w Dyskusje,
Dziel się wrażeniami z WWE NXT!-
- 4 836 odpowiedzi
Wybrany przez
IIL, -
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Kaczy316 · Opublikowano
Więc co? Zobowiązałem się do zabawy co roku i słowa dotrzymam! Lecimy z przewidywaniami na 2025 rok! O to moje typy, ciężko dać coś nieoczywistego, bo mam wrażenie, że obecnie wszystko z Hunterkiem jest możliwe i dzieją się świetne rzeczy w fedce, więc na razie ciężko coś zmienić na lepsze, bo cały czas jest co raz lepiej według mnie xD, ale O TO MOJE TYPY! ZAPRASZAM DO ZABAWY! 1.Dostaniemy totalnego bangerka w postaci Ilja vs Gunther na jakimś PLE prawdopodobnie o jeden z tytułów. 2.The Rock nie zawalczy na WM 41. 3.Orton skroi Rhodesa z Undisputed WWE Championship na WM/SS. 4.Sami Zayn lub KO w końcu dobiorą się do walizki. 5.Bron Breakker dostanie program o World Title na jakimś PLE. 6.Punk pierwszy raz w historii będzie Main Eventował WM. 7.Rhea odzyska tytuł Women's World na debiucie Raw na Netflixie. 8.Debiut Raw na Netflixie będzie tak samo pamiętny jak Raw 1000. 9.Jacob Fatu dostanie poważny singlowy pojedynek na WM. 10.Obstawiam, że Call Up w tym roku z NXT dostaną: Trick Williams, Oba Femi, Roxanne Perez, Cora Jade i The Family. 11.Dominik Mysterio niestety dalej nie będzie istotnym graczem podobnie jak w 2024, a szkoda. 12.John Cena vs Logan Paul na WM taka plotka krąży po sieci obecnie, a ja chciałbym to zobaczyć i to się wydarzy. 13.Royal Rumble męski w tym roku wygra ktoś kogo kompletnie się nie spodziewamy(czyli nie z grona faworytów) 14.Drew McIntyre będzie jeszcze bardziej kluczową postacią w 2025 niż był w 2024 i udowodni to wygrywając World Title na pewnym etapie. 15.Finn Balor będzie dostawał od fanów po raz enty "OSTATNI MOMENT NA ODBUDOWANIE SIĘ" Bo dostaję takie coś od kilku ładnych lat xD. 16.Cena dostanie Ortona jako ostatniego rywala w finałowej walce w 2k25. 17.Opos(Omos) zostanie w końcu wywalony z WWE. 18.Sheamus zostanie Grand Slam Championem, zdobywając ostatni brakujący tytuł czyli Intercontinental. 19.The New Day sięgną ponownie po mistrzostwa Tag Teamowe. 20.Tiffany Stratton zostanie mistrzynią kobiet skutecznie inkasując walizkę. 21.Zostanie ogłoszone pierwsze w historii 2-dniowe Royal Rumble. -
Przez PTW · Opublikowano
Odeszliście na chwilkę od świątecznego stołu? To fajnie, mamy coś dla Was :) PTW AWARDS 2024 powered by Fantastyczne Gadżety - LECIMY DALEJ! GŁOSOWANIE: MÓWCA ROKU! Głosujecie reakcjami. Poniżej kilka słów o nominowanych, by ułatwić Wam wybór. Lajk - Dawid Puncher Seńko Zwycięzca poprzedniego głosowania to bez wątpienia najbardziej kompletny produkt w polskim pro wrestlingu. Jego ciosy rozbijają twarze rywali, a jego cięte riposty łamią ich ducha i trzeba przyznać że w jednym i drugim doszedł niemal do perfekcji. Zależnie od dnia, humoru czy przeciwnika pięściarz ze Szczecina potrafi być zabawny, sarkastyczny, kąśliwy... ale przede wszystkim tak jak w walce szuka słabego punktu i ładuje weń do oporu. Serce - Vincent Caravaggio PTW Współczesny arystokrata to istna sensacja ubiegłego roku, człowiek, który szturmem podbija polską scenę i może się pochwalić nie tylko nieskazitelnym rekordem zwycięstw, ale także (a może głównie?) licznymi przemowami, którymi starał się ukazać swoją wyższość nad rywalami i wygrać bitwę psychologiczną. Vincenta można nie lubić, ale trzeba przyznać, że wokabularz ma niezwykle rozbudowany i jako krasomówca jak i zawodowy zapaśnik zawsze jest o kilka kroków przed oponentami. Wow - Alex Brave Na liście nie mogło zabraknąć prowadzącego The Brave Show. Alex przeszedł swoisty glow up w ostatnich miesiącach i z sędziego o wątpliwej uczciwości stał się pełnoprawnym wrestlerem... o wątpliwej uczciwości. Poza pierwszymi zwycięstwami i rewelacyjnym pokazie umiejętności w meczu otwarcia na Ryuconie Brave błyszczał też na mikrofonie, choć to co mówił raczej nie sprzyjało zdobywaniu fanów. Zobaczymy, czy czekają nas kolejne edycje jego programu, czy widzowie zostaną oszczędzeni. Smutek - Arkadiusz Pan Pawłowski Założyciel i promotor naszej federacji poprowadził już ponad 50 gal pro wrestlingu w Polsce i zagranicą, zawsze z charakterystyczną dla siebie zaraźliwą pozytywną energią i w swoim niepodrabialnym (choć byli tacy co próbowali :)) stylu. Gdy pionier polskiego pro wrestlingu chwyta za mikrofon można być pewnym jednego - będzie się działo! Po tym co zadziało się na ostatniej gali wszyscy mają wiele pytań dotyczących przyszłości, my zapytamy jedynie, cytując klasyka... CZY JESTEŚCIE GOTOWI? Głosujcie już teraz i sprawdźcie poprzednie posty, by oddać głos w każdej kategorii! W niektórych kategoriach zawodnicy idą łeb w łeb - Wasze wsparcie może okazać się decydujące! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW. -
Przez IIL · Opublikowano
Prace konserwacyjne nadal trwają. Możliwe są dalsze trudności z dostępem do forum. -
Kolejna tygodniówka i z tego co wiem to chyba kolejna nagrywana, ale no cóż jest jak jest, taki okres, zobaczmy co tutaj nam Tryplak ugotował! Zaczynamy Świąteczny epizod od pewnego Szkota! Drew McIntyre od razu wbija na arenę bez zbędnych ceregieli no chętnie zobaczę co ma nam do powiedzenia lub do walki, ale tu chyba od razu przejdziemy do walki z Samim, a nie jednak nie i Drew będzie miał nam coś do powiedzenia, więc posłuchajmy! Nie no kurde Drew jest wyśmienity na micu tutaj nie ma co do tego zaprzeczenia, ale tak się zastanawiam czy writterom nie nudzi się rozpisywanie jednego i tego samego proma w innych słowach, co wyjście Drew słyszę o tym samym naprawdę albo Punk albo Bloodline i nic innego xD, dobrze, że przerwał Sami i uważam, że Sami powiedział bardzo dobre rzeczy, w sumie Zayn zazwyczaj trafia w punkt i to mi się mega podoba jeśli to jest oczywiście naturalne, a nie sztucznie i na siłę, tutaj powiedział to dobrze i naturalnie, ostatecznie mamy brawl, Samiego, Drew i nawet Jeya, ciekawe co z tego wyniknie no zobaczymy, ale w sumie segment przyjemny mimo wszystko, największa w tym zasługa Zayna jak dla mnie. Uuuuaaaa Alba Fyre vs Iyo Sky vs Natalya w ramach turnieju o tytuł Interkontynentalny dla kobiet, no ciekawe kto tutaj wygra xD imo Sky mogłaby wygrać cały turniej, tak samo jak Alba, ale patrząc na promocję zawodniczek to chyba Sky będzie tutaj szykowana na mistrzynię, chociaż no zobaczymy, sama walka powinna być solidna, oby nie postawili na Nattie xDDD. No i tak jak myślałem dostaliśmy dość solidną walkę, prawie 5 minut czasu w TV i jedna reklama to może z 7-8 minut Panie dostały, Iyo wygrała tak jak się spodziewałem i ciekawie będzie jak w finale dostaniemy Dakota vs Iyo, w sumie obydwie Panie mogłyby być mistrzyniami mid cardowymi kobiet, ale tylko jedna będzie mogła nią zostać o ile oczywiście któraś z nich dostanie się do finału, ale raczej dostanie się co najmniej jedna, mam taką nadzieję, ale walka dobra była. JD na backu i w sumie tyle, Dom jak zwykle załatwia coś z Pearcem, załatw sobie lepszy booking xD. Sami i Jey na backu, sprzeczają się kto zajmie się Drew dzisiaj ok xD. Gigachad Gable vs Akira Tozawa, ciekawe kto wygra xD. Około 2 minuty walki i pozwolili Gigachadowi z kimś wygrać no nie wierzę, Tryplak mnie zaskakuję xDDD. Po walce z kolei coś ciekawszego, bo Gable nie odpuszcza Akirze, a Otis wbija na ratunek oj jest hype, dostaniemy Otis vs Gigachad? Dajcie mnie to oj tak, bo chyba tego nie dostaliśmy po rozpadzie, ale nie pamiętam, chętnie obejrzałbym jeszcze raz. Priest vs Dom, kurde no ten pojedynek już kilka razy widzieliśmy, tak samo Drew vs Sami, które będzie potem, no nie wiem jakieś takie powtarzające się to Raw. Kolejne około 3 minuty walki i zakończone przez DQ, bo JD zaatakowało Priesta i o dziwo Damian ich nie rozwalił, a to nowość xD Ale nowi mistrzowie World Tag Team przybywają na pomoc Damianowi! W sumie taki pojedynek bym sobie obejrzał War Raiders vs JD np. w przyszłym tygodniu, to byłaby jakaś świeżość w przeciwieństwie do ciągłego 1v1 przeciwko Damianowi, gdzie nawet Balor nie ma z nim szans moim zdaniem, a co dopiero reszta, no ostatecznie JD rozwalone....again xDDD. Wywiad z Sethem no cóż, nie powiedział nic czego byśmy już od niego nie usłyszeli przy micu w ringu, więc nudy, dla mnie to minus, nawet pomimo tego, że był tu Seth, ale to totalnie nic nie wniosło. The Miz vs Dexter Lumis, walka potrwa dłużej niż 3 minuty? Może przebiją tę magiczną barierę xDDD. No i nie przebili bariery 3 minut, to niesamowite i atak TFT na Dextera i on to wygrał, po walce próba ataku na Dexterka, ale on wie co się święci i Wyatt Sicks pojawiają się mu na ratunek! Ostatecznie to właśnie W6 wychodzą górą i no to wszystko xD. Priest i War Raiders na backu i wszyscy chcą iść na wojnę z Judgment Day. Znowu promo z przekreślonym 0 i jeszcze pojawia się pentagram, ale Pentagon będzie kotem oj tak dajcie mi go do WWE, chcę GOOOOO!!! The New Day znowu wbijają i ciekawe czy będą mogli coś powiedzieć, no powiem tak, ten heat jest tak giga mocny i to buczenie, że ledwo rozumiem co mówią Kofi z Xavierem. Powiem tak, WWE mega dobrze to rozgrywa, The New Day nie mają żadnego story, nigdzie to nie prowadzi jak na razie, ale tak dobrze wykorzystują heat na nich i tak dobre są segmenty z nimi, trzeba kuć żelazo póki gorące, segment z mamą opuszczającą Kofiego to świetny widok był, podkreślił tylko jak bardzo każdy jest zawiedziony tym co odwalili, mega dobry segment i jak na razie najjaśniejszy punkt tego przeciętnego Raw. Next Week: War Raiders & Damian Priest vs The Judgment Day i świetnie dostaję to co chciałem, chcę to obejrzeć. Dakota vs Zoey i Iyo vs Lyra, też będą to pewnie solidne walki i chciałoby się Iyo vs Dakota w finale, nawet pod kątem historii chciałbym zobaczyć jak to rozegrają. Otis vs Gigachad, no teraz Gable może mieć ciężej, Otis to już nie poziom Tozawy xDDDD. Punk i Seth "Pod jednym dachem" Tak to jest zapowiedziane xD, ostatnie Raw w roku zapowiada się uważam, że dobrze, nie ma jakichś bangerków, ale powinno wyjść dobrze. Pora na Main Event Drew McIntyre vs Sami Zayn, kolejna powtóreczka z rozrywki, ciekawe kto tutaj się pojawi. Prawie 10 minut starcia w TV i dwie reklamy to z 15-16 minut Panowie raczej dostali, sporo czasu, więcej niż na Saturday Night's Main Event, walka była tak samo dobra jak dla mnie tylko trochę wolniejsza, bo dłuższa i rozłożona w czasie, wynik w sumie ten sam, no ale po prostu dobry pojedynek i nic poza tym, po walce mamy atak Drew na Samiego i oczywiście Jey przybiega z pomocą i prawie rozwalił Drew, ale pojawia się The New Bloodline i atakuję Jeya, Drew zaskoczony, ale nie zamierza przeszkadzać i widać, że jest zadowolony xD, ale to pojawienie się zaskoczyło mnie, nie spodziewałem się ich, ciekawe czy doprowadzi to jeszcze do jakiejś wieloosobówki czy coś pomiędzy tymi dwiema ekipami, no cóż, pewnie dowiemy się po Raw premierowym na Netflixie, a to Raw kończymy widokiem triumfującego The New Bloodline. Plusy: Segment początkowy Triple Threat kobiet w ramach turnieju o tytuł Women's Intercontinental Dali Gigachadowi coś wygrać *szok* Priest chociaż ma co robić i story z JD teoretycznie pchamy do przodu Segment z The New Day Main Event i sekwencja po walce Minusy: Wywiad z Sethem 3 minutowe walki to nie to co tygryski lubią najbardziej Podsumowanie: Powiem tak, typowa nagrywana tygodniówka, większość rzeczy można skipnąć bez wyrzutów według mnie, dopiero końcówka gali miała coś do zaoferowania, znaczy ostatnie dwie większe rzeczy czyli segment z TND i Main Event, chociaż też gdyby nie atak po walce to po prostu powtórka z SNME jak Drew rozwala Samiego, a tak to można się zastanawiać co to może dalej oznaczać, więc uważam, że mocno przeciętna tygodniówka, typowa nagrywana po prostu żeby była i żebyśmy mieli co obejrzeć, czas większości walk to był jakiś dramat, po każdej walce poza kobietami to brawl lub nawet w trakcie, bo nic innego nie chciało im się wymyślać no story trochę poszły do przodu, ale wszystko zrobione po najmniejszej linii oporu, więc dlatego mega przeciętnie i tyle, nie było tu nic wielce złego, w sumie nic poza czasem większości walk to złe nie było, ale po prostu nic wielce wybitnego też tutaj się nie znalazło poza w sumie segmentem The New Day on mocno to uratował według mnie. -
Kaczy: 1.Roman bije rekord Hogana, a w pewnym momencie zrzeka się tytułu, bo nikt go nie może pokonać, a sam odchodzi z WWE - False 2.Gunther wejdzie/wyjdzie z głównym tytułem z Bash In Berlin - True 3.Priest udanie realizuje walizkę na głównym tytule - True 4.Solo przejmuje stołek Romana - True 5.Jey i Jimmy z powrotem Tagiem - False 6.Gigachad Gable w końcu zdobywa tytuł IC/US i będzie to wielki moment - False 7.JD się rozpada - True 8.Bayley wygrywa Royal Rumble i odbiera tytuł Iyo na WM - True 9.Orton wygrywa swój 15 tytuł światowy - False 10.Bron Breakker wjebie się do MR z jebnięciem, rozjebie jakąś kluczową gwiazdę np. Ortona, Rollinsa, Rhodesa. - False 11.Drew nie przedłuży kontraktu - False 12.LA Knight spadnie mocno w Hierarchii i będzie Mid Carderem - True 13.Tiffany zemści się na Becky za sytuacje z NXT - False 14.Karrion cofnięty do NXT lub wyjebany po niewypale z AoP - False 15.Cena nie wróci do ringu w 2k24 - False 16.Wyatt jako główna gwiazda HoF 2024 - False 17.Austin Theory zostanie zwolniony z WWE - False Wynik: 6/17 IIL: 1. The Rock wróci i dojdzie do walki z Romanem Reignsem, którą Romek wygra i w związku z tym pobije rekord - False 2. Bron Breakker wejdzie do głównego rosteru na RAW po WM XL - True(Znaczy wszedł wcześniej, ale można podpiąć że weszło) 3. Dojdzie do programu Rhodes vs Punk - False 4. Gunther vs Lesnar odbędzie się na Bash in Berlin - False 5. WWE i AJPW nawiążą bliższa współpracę - False(Chociaż tu nie jestem pewny, ale może nie słyszałem) 6. Ściągną przynajmniej jedna wielka gwiazdę z AEW - False(Ethan Page nie wiem czy się zalicza do wielkich gwiazd, na pewno z wielkim potencjałem, ale tutaj chyba chodziło o kogoś typu Omega) 7. Cornette będzie managerem Punka - False Wynik: 1/7 KyRenLo: 1. Becky Lynch wygra tytuł na WM/SummerSlam. - False 2. Bayley wygra Royal Rumble. - True 3. The Judgment Day przetrwają rok 2024 w niezmienionym składzie. - False 4. Bianca Belair przejdzie Heel turn. - False 5. Dominik Mysterio wygra tytuł IC bądź US. - False 6. Obie tygodniówki będą miały swoje pasy tag team. - True 7. Trish Stratus pojawi się w WWE. - False 8. Roman obroni tytuł na WM. - False 9. Mercedes Mone/Sasha Banks wróci do WWE. - False 10. Gunther będzie rywalizował o główny tytuł na RAW. - True 11. Imperium się rozpadnie. - True(chyba można podpiąć wywalenie Vinciego pod rozpad jako stajni) 12. Rhea Ripley zakończy rok, posiadając mistrzostwo. - False 13. LA Knight wygra swój pierwszy tytuł. Prawdopobonie pas US. - True 14. Będzie walka Solo vs Roman. - False 15. CM Punk nie wygra żadnego tytułu w 2024 roku. - True 16. Roxanne Perez trafi do głównego rosteru. - False 17. CM Punk w Main Evencie WM pierwszego dnia. - False 18. Seth Rollins przejdzie Heel Turn. - False 19. Omos zostanie zwolniony. - False 20. Cody Rhodes wygra walkę na EC, żeby zmierzyć się z Romanem na najważniejszej gali roku. - False 21. Damian Priest udanie wykorzysta walizkę. - True 22. Austin Theory i Grayson Waller zdobędą pasy tag team. - True 23. CM Punk nic nie odwali. - True 24. The Rock/John Cena bez walki w 2024 roku. - False 25. Melo na stałe w głównym rosterze. - True Wynik: 10/25 Killaz: Punk wygrywa RR - False Wynik: 0/1 StuPH: 1.Programy WWE nadal będą chujowe. - False(Chociaż można się kłócić, kwestia gustu) Wynik: 0(?)/1 HeymanGuy: 1.Punk zdobywa World Championship i Main Eventuje WM XL Night 1 - False 2.Roman nie bije rekordu Hogana - True 3.MJF w WWE - False 4.Karrion zwolniony z WWE - False 5.Dominik dostanie solidny solowy Run w 2k24 i zachwyci - False 6.Ogłoszenie PLE w Japonii/Meksyku/Indiach - False 7.Podzielone zostaną pasy Tag Team i nowymi mistrzami Creedzi albo Pretty Deadly - False 8.Styles odchodzi i przechodzi do TNA/AEW - False 9.Kaiser odbiera pas Guntherowi w Berlinie - False 10.Sasha Banks powróci do WWE - False 11.Jey i Jimmy zdobędą po pasie Mid Cardowym - 50/50 12.Seth przejdzie Heel Turn i gruntowną zmianę gimmicku - False 13.rozpad DIY i Ciampa zacznie odnosić singlowe sukcesy - False 14.Logan dostanie program z Ortonem lub Ceną i zakończy się to walką na PLE - False 15.Lexis King zostanie mistrzem NXT - False 16.Roxanne zostanie powołana do MR prawdopodobnie z Corą - False 17.Bron Breakker zostanie sparowany z Heymanem i dostanie solidny push - False 18.Big E przejdzie na emeryture przez kontuzje - False 19.Nick Aldis powróci do ringu - False 20.LA Knight odejdzie z WWE wskutek jakiegoś incydentu na Backu - False Wynik: 1,5/20 Caribbean Cool: 1. Reigns straci tytuł na wm, jezeli zawalczy z kimś innym niżeli Codym, Rockiem. W przeciwnym razie będzie mistrzem przez następny rok. - False Jeżeli xP, nie pójdzie w marne filmy. I know, i know. 2. Cm punk będzie ostatnim wyeliminowanym w rumble'u. - True 3. Do wwe przynajmniej na one night stand wróci Chris Jericho. - False 4.Wciąż!!! (nie oczekuję) Black bądź Rusev wrócą do W. - False 5. Ktos z głównego rosteru podobnie jak w tym roku wygra któryś z pasów nxt. - True(Corbin NXT Tag Team) 6. Szajba wygra jakiś pas. - False 7. Bron Braker zadebiutuje a głównym rosterze i nie zginie. - True 8. Trick i Melo będą siglami. - True 9. Royal rumble będzie miał chukowe niespodzianki bądź ich brak. - True 10. Powróci king of the ring jako specjalna gala. - True 11. Wyatt będzie w hof jako dodatek... Kto tam jeszcze nie jest... Batista ostatecznie chyba jeszcze nie? Z drugiej strony do wm 40...to może Roki jako główny, niech będzie. - False 12. Cm Punk stoczy więcej walk niż Roman i Brock. - True 13. Ze 3 walki będzie miał Shane o Mack. - False 14. Korba wciąż jest zajebisty, ale obawiam się jego zwolnienia, jeżeli będą czystki. - True 15. Odpierdolą jakąś manianę i jakiś dziad pokroju nwm Jbla będzie miał walkę na ppv. - False 16. Owens i Zayn przepadną w midcardzie. - False 17. Big E wróci i who cares... Ale Kofi przejdzie heel turn. - 50/50 18. Co by tu jeszcze.. Cargilka wjebie do top 4 rumble, co najmniej. - True 19. Priest nie przejebie walizki. - True 20. Orton długo wcale nie pociągnie. - False 21. Mahal zostanie na stałe managerem tych tam jakichś. - False 22. Okada zadebiutuje w wwe(może jednak rumble xD) i będzie miał solidną pozycję. - False 23. La Knight nie przepadnie a Styles wciąż będzie przehajpowany. - 50/50 24. Magnus w ringu. - False 25. Attitude forum... Itd. itd. - Dalej żyję i ma się git, więc True xD Wynik: 12/25 CzaQ: 1. General Manager SmackDown Nick Aldis stoczy walkę. - False 2. Na Wrestlemanii otrzymamy jakąś walkę między rywalizującymi brandami typu przedstawiciel RAW vs przedstawiciel SD. - True[Nie było to stricte brand wars, ale dostaliśmy Jey(Raw) vs Jimmy(SD)] 3. Gunther będzie mistrzem IC do Wrestlmanii. - True 4. Damian Priest zainkasuje walizkę z sukcesem, ale dopiero w trakcie/po Wrestlemanii. - True 5. Sheamus znowu zakręci się wokół jednego z głównych pasów. - False 6. Bronn Breaker oraz Carmelo Heyes wejdą do main rosteru i będą rywalizować o pasy midcardowe (US i IC) - True 7. CM Punk skończy przygodę z wrestlingiem w 2024 roku. - False 8. Cody W KOŃCU zostanie głównym mistrzem - obojętne czy WHC, World czy WWE czy Universal - True 9. WWE oleje Royal Rumble'a i w męskim będzie mniej niż 3 niespodzianki. - True(nie pamiętam już co było w tym RR, więc chyba tak było) 10. Big E wróci w jakiejś roli. - True 11. Stajnia Sheamusa się rozpadnie, a Butch stanie się znowu Petem Dunnem. - True 12. The Rock wystąpi na Wrestlemanii. - True Wynik: 9/12 KJP: 1. Roman mistrzem przez cały rok - False 2. Roman przejdzie face turn - True 3. Roman zawalczy z Solo - False 4. Zobaczymy walkę na WrestleManii Jey vs Jimmy lub ttm z Solo - True 5. Solo i Jey zdobędą pasy mid card - 50/50 6. CM Punk zawalczy w ME WrestleManii, wytrzyma cały rok bez afery ale nie zdobędzie głównego tytułu - False 7. Główny tytuł wygra Logan Paul - False 8. Nick Aldis zawalczy na WrestleManii - False 9. Brock Lesnar nie zdobędzie głównego tytułu - True 10. Dominik Mysterio zdobędzie tytuł US / inter - False 11. Balor i JD odłącza się od Judgment Day i przejdą face turn - False 12. W głównym rosterze na stale będą występować Breaker, Bate oraz Carmello - True 13. Co najmniej dwóch wrestlerów występujących obecnie w AEW przejdzie do WWE - True(Ethan i Andrade) 14. Bianca przejdzie heel turn - False 15. Natomiast Rollins wciąż będzie facem - True 16. Chad Gable zdobędzie tytuł US/IC, przejdzie heel turn, odwracając się od Otisa. - 50/50 17. Rozpadnie się również drużyna Erika i Ivara - będą mieć ze sobą feud - False 18. Pasy TT będą rozdzielone pomiędzy dwa rostery - True 19. Austin Theory przejdzie face turn - False 20. Rozpadnie się Imperium - True(jako stajnia) 21. Ekipa Lashleya będzie liczyć więcej niż 3 zawodników - True(B-Fab też zaliczam) 22. Josh Alexander zdobędzie główny tytuł TNA - False 23. Bracia Hardy powrócą do TNA - True 24. Ktoś kojarzony z dywizja X zdobędzie główny tytuł TNA - True(chyba Wentz albo Bailey jest) 25. TNA wciąż będzie tworzyć przyjemny, wartościowy produkt - True(jest chyba dobrze) 26. Jon Moxley lub Adam Copeland zdobędzie główny tytuł AEW - True 27. Polskie federacje wciąż będą organizować gale jednak ich pozycja nie wzmocni się. - True 28. Demage CTRL zdobędą pasy kobiet TT - False 29. Bayley odbierze tytuł IO - True 30. Mickie James powróci do WWE - False Wynik: 16/30 Grins: 1. CM Punk Wygra Royal Rumble i zawalczy na WrestleManii 40 ze Sethem Rollinsem. - False 2. CM Punk wygra pas WHC. - False 3. LA Knight zdobędzie pas US'a Championship na WrestleManii 40. - False 4. Gunther straci pas IC już na WrestleManii 40. - True 5. Zobaczymy walkę Gunther kontra Brock Lesnar na WWE Bash in Berlin. - False 6. Będzie jakaś walka poświęcona dla André the Giant na WWE Backlash French. - False 7. Roman Regins stoczy walkę z The Rockiem w ostatni dzień WM 40. - False 6. Randy Orton przejdzie Heel Turn atakując Cody'ego Rhodes'a. - False 7. Randy Orton zdobędzie Undisputed WWE Universal Championship. - False 8. Sami Zayn, Kevin Owens, Jey Usos, Solo Sikoa ktoś z nich zdobędzie walizkę Money In The Bank. - False 10. CM Punk przejdzie Heel Turn podczas wakacyjnego okresu " Summer of Punk " - False 11. AJ Lee powróci do WWE na Royal Rumble lub w późniejszym czasie. - False 12. Kane powróci na jakimś RAW. - False 13. Solo Sikoa odwróci od Romana. - True 14. Roman Regins utrzyma tytuł do Elimination Chamber ewentualnie Royal Rumble. - True 15. The Undertaker pojawi się jako American Badass podczas WM 40. - False(był Deadman) 16. Brock Lesnar stoczy walkę ze CM Punkiem o World Championship. - False 17. Zoey Stark albo Raquel Rodriguez któraś z tej dwójki zostanie mistrzynią kobiet. - False 15. Becky Lynch wygra Womens Royal Rumble Match. - False 16. Roman wszystkich wkurwi będzie trzymał pas przez następny rok jako part-timer - False 17. CM Punk zostanie ponownie Paul Heyman Guy'em i będzie toczył rywalizacje z Romanem Reginsem. - False 18. Paul Heyman zdradzi Romana na rzecz Punka. - False 19. Andrade powróci do WWE. - True 20. Bianca i Jade Cargill stoczą walkę na WrestleManii 40. - True(W sensie ja to rozumiem tak, że po prostu stoczą walkę i stoczyły, ale w Tagu, a nie pomiędzy sobą xD) 21. Jade Cargill zdobędzie główny tytuł pod koniec roku lub w połowie. - False 22. Jade Cargill, Shotzi, Raquel, Stark ktoś z nich zdobędzie walizkę Money In The Bank. - False 23. Powróci jakieś dawne PPV z dawnych czasów. - True 25. Rhea Ripley dostanie RKO od Randy'ego Ortona. - False 26. Finn Balor odwróci się od Damien Priesta przez co ten straci walizkę. - 50/50 27. Dominik Mysterio zawalczy o jakiś Mid-Cardowy tytuł i go wygra. - False 28. Punk i AJ Lee zawalczą z Becky i Seth Rollinsem na jakimś PPV po WrestleManii. - False 29. Brock Lesnar stoczy pojedynek z Randy'm Ortonem, rewanż za SummerSlam. - False 30. Roman Regins pokona każdego z rosteru i nie będzie miał już z kimś walczyć więc zniknie na pół roku zaś. - False Wynik: 6,5/30 Aigor: 1. The Rock wystąpi na Wrestlemanii, tocząc długo wyczekiwany pojedynek z Romanem Reignsem. - False 2. Roman Reigns traci tytuł WWE i znika na kilka miesięcy z federacji... wracając potem jako face. - True 3. Solo Sikora i Paul Heyman odwracają się od Romana, Sikoa dostaje mocny singlowy push. - 50/50(Heyman się nie odwrócił, a Solo to kwestia dyskusyjna czy ma mocny push, za wiele w tym roku nie osiągnął) 4. Nick Aldis przynajmniej raz pojawi się w ringu jako zawodnik walczący. - False 5. Team Raw kontra Team SmackDown! na Wrestlemanii. - False 6. Powroty podczas RRM takich zawodników jak Sheamus, Braun Strowman czy Big E. - False 7. Głośny powrót podczas RRM kobiet przez co najmniej jedną z zawodniczek min. AJ Lee, Naomi czy Sasha Banks. - True 8. Transfery na Raw/SD z NXT, do głównych rosterów trafią min. Bron Breaker, Carmelo Hayes, Trick Williams, Wes Lee lub Ilya Dragunov. - True 9. Co najmniej jeden głośny transfer do NXT spoza federacji, może być np. Alex Hammerstone lub Sami Callihan. - True(Ethan chyba jest w miarę głośny, skoro Callihana i Hammerstone'a do tego zaliczamy) 10. Powroty do federacji takich zawodników jak Andrade, Aleister Black czy Buddy Murphy, bezpośrednio do głównych rosterów. - True(zaliczmy już za tego Andrade, bo chyba chodziło ogólnie o jakieś byłe gwiazdy WWE co przeszły do AEW) 11. Co najmniej jeden duży transfer na linii AEW-WWE. - False 12. RRM wygrają CM Punk (mężczyzn) oraz Bailey (kobiet). - 50/50 13. Rozpad Damage CTRL i podział na dwie grupy, Bailey z Dakotą naprzeciwko Azjatek. - False(DMG CTRL dalej są stajnią, jedynie Bayley wyleciała) 14. Jade Cargill z buta wjedzie na SD, dostając na dzień dobry program z Biancą Belair. - True(chyba można zaliczyć, w sumie od początku się z nią szlaja, inna kwestia, że jest to program Tag Teamowy, a nie feudowy) 15. Gunther traci tytuł IC, po to by dostać duży pojedynek, np. z Lesnarem lub Goldbergiem. - False(No stracił, ale dużego pojedynku z legendą jeszcze nie miał taką part timerową) 16. Logan Paul stoczy w tym roku drugą najgłośniejszą walkę w swojej karierze, potencjalni rywale to Cena, Orton... nawet sam CM Punk. - False(Rhodes chyba do tego się nie zalicza, ale nie jestem pewny) 17. Bray Wyatt po śmiertelnie zostaje wprowadzony do HoF. - False 18. LA Knight zdobędzie któryś z tytułów US/IC. - True 19. Co najmniej jeden głośny heel turn (Orton, Punk lub Rollins). - False 20. Rozpad JD i utworzenie TT Balora z McDonaughtem, Priest i Dirty Dom rozpoczynają solowe kariery. - 50/50(Był rozpad i utworzenie Tagu Balora z JD, ale Dom został z nimi, a nie Priestem) 21. Rozdzielnie pasów TT, zdobycie któregoś z tych tytułów przez DIY, Creed Brothers lub zupełnie nowo utworzony TT (Balor/McDonaught, Bate/Dunne). - 50/50 22. Bailey odbierze tytuł IYO SKY, zaś Becky Lynch skroi z pasa Rhe'e Ripley. - 50/50 23. Cody Rhodes dopnie swego i sięgnie po któryś z głównych tytułów. - True 24. Breaker po awansie do głównego rosteru, mocno da o sobie znać i dostanie mocny push. - True 25. Zakończenie kariery przez któregoś z zawodników... Rock, Cena, Lesnar. - False Wynik: 11,5/25 Trochę mi to zajęło, a typów było naprawdę dużo i niektóre były bardzo konkretne, dlatego ciężko obiektywnie dać True, False czy 50/50, dałem tak jak ja to rozumiałem i starałem się w miarę tłumaczyć czemu taka decyzja w nawiasach, ale pamiętajmy, że to tylko zabawa i ciekawostka komu ile udało się zgadnąć, krytyka wyników też mile widziana i widzimy się w nowym temacie na rok 2025 z przewidywaniami i oczywiście zapraszam do zabawy! @ CzaQ Udało się!
-
Rekomendowane odpowiedzi